עבור לתוכן

לפני קניית לאפטופ (3.5k ש"ח) - שאלת מדבקת מסך והוספת זכרון

Featured Replies

פורסם

מתכוון לקנות את המחשב הזה:

http://ksp.co.il/?uin=17201

מיועד לאולפן נייד. בעיקר למוזיקה, קצת לגרפיקה ועריכה.

שאלות:

-אני צריך 8GB. מפרט עם 8GB מקפיץ אוטומטית ב-700 ש"ח בערך. חשבתי שיהיה עדיף להוסיף עוד סטיק. זה מספיק לוודא שהסטיק הוא DDR3 1600Mhz, או שחשוב ש-2 הסטיקים יהיו זהים (מאותה חברה/לשים לב לעוד פרטים)?

-אני צריך מסך מט. מסך כזה מקפיץ אותי ב-1000 ש"ח. מישהו פה התנסה במדבקות אנטי-גלר ויודע להגיד לי אם זה יעשה את העבודה, בלי לטשטש לי את המסך במידה מסויימת?

-דעתכם על המפרט תתקבל בברכה, למרות שאני די סגור עליו. התלבטתי אם לקחת full HD, אבל גם זה מקפיץ אותי ב-1000 שח ככה. אז חשבתי שאסתדר עם זה. עולים לי סימני שאלה לגבי שטח עבודה (פעם ראשונה שלי על לאפטופ כמחשב עבודה).

תודה!

פורסם
  • מחבר

כמה שפחות. חוץ מהמחשב יש לי עוד מלא ציוד לקנות.

עדיף מאוד שזה יהיה באזור ה-3 אבל אם יש צורך ממשי אני מוכן להתגמש גם מעבר לארבע.

הכי חשוב שיהיה לי נוח לעבוד. אחרי זה חשוב לי לחסוך.

מתכנן לקנות את המחשב הזה באילת. עם זכרון זה יעלה לי 3300.

האופציה השנייה היא מחשב עם full HD matte וזה אפשרי מאיביי ב-4050 או ביד שנייה ב-3000 בערך.

יד ראשונה בארץ יעלה לי 4800.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלו הוא המובנה. אני צריך אחד קצת חזק יותר. Nvidia/AMD עם 1GB עליו במינימום.

בכל מקרה המחיר של מה ששלחת הוא 4200, שזה כמעט 1000 ש"ח מעל מה שמצאתי.

שמע בדקתי מלא. איביי, זאפ, אייבורי, קייאספי, יד שניה.

מה שרשמתי בתגובה הקודמת זה התמצות של מה שיש.

אני יכול גם לקנות מאילת full HD ב-4500, קצת יותר זול מבארץ.

הייתי שמח לרזולוציה גבוהה ומסך מט אבל לא נראה לי שווה להוציא על זה עוד 1100 ש"ח (במינימום).

אשמח אם מישהו יוכל לענות על 2 השאלות הראשונות שפירסמתי.

לגבי הסטיק זכרון (מה חשוב שיהיה זהה בין שניהם בדואל צ'אנל) ואם היה למישהו נסיון עם מדבקת מסך מט.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכם על העזרה

אבל באמת שאני לא מבין למה כ"כ מתעקשים לא לענות לשאלות ששאלתי.

המפרט שנתת הוא I5.

אני צריך ארבע ליבות.

שוב אני אומר:

הכי זול בארץ - דל וסטרו ב4750.

באילת - אסוס עם הרחבת זכרון ב4400.

זה 1000 ש"ח הפרש מהמפרט שהוא לא FHD.

הייתם מוסיפים סכום כזה בשביל רזולוציה יותר גבוהה?

פורסם

אני לא יודע לגבי המדבקה למסך, אבל כן, מספיק לודא שמהירות הזכרון שאתה מוסיף זהה לזה שבפנים (ואולי גם התזמונים אם אפשר לדעת).

הסיבה שממליצים לך על i5 ולא מעבד מרובע ליבות היא, כנראה, בגלל שמעבר למחשב שנתת כדוגמא בהודעה הראשונה לא ציינת את הדרישה הזו בשום מקום.

פורסם

תציין את התוכנות שהמחשב הולך להריץ.

נסה לחפש מחשב בדל עודפים שבארה"ב. מחירים זולים משמעותית, ומדי פעם יש בפייסבוק שלהם (dell outlet) מתפרסמים קופוני הנחה של 15-25% על מחירי העודפים. תתמקד על לטיטיוד E6530 ותשים לב לסוג המסך. בכלליות ניתן להשיג מפרט יפה ב3500 ש"ח כולל עלות המשלוח לארץ באמצעות buy2usa וכולל את תשלום המע"מ. אם מישהו יעביר לך את המחשב- אז בכלל עוד יותר טוב- זה כבר יאפשר להכניס בתקציב גם כונן פלאש 256 ג'יגה שיטיס לך את הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים