עבור לתוכן

מתלבט בין NOTE 2 ל-NEXUS 4

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה למכור את ה-Motorola RAZR שלי ולקנות מיד שנייה אחד מ-2 המכשירים בכותרת.

מה אתם מממליצים?

מצד אחד ה-Note 2 מושלם והחיסרון היחיד שלו זה הגודל שלו ומצד שני Nexus 4 שהכול אצלו מצוין למעט הסוללה שמאכזבת.

פורסם

הסוללה בפועל הרבה יותר טובה מהסקירות, בטח אחרי העדכון האחרון.

מגיע בכיף ליום מלא עם חמש שעות שימוש במסך. עם קרנלים אחרים והורדות מתח אפשר גם להגיע ל6.

פורסם

אם הגודל של ה-note מפריע לך אין לך מה לחשוב עליו. זה המאפיין העיקרי שלו.

פורסם

גם עם חסרון של ה NOTE שהוא הגודל עדיין היתי לוקח אותו.

התלבטתי המון לפני כן על המכשיר הנ"ל מול SIII אל מול ה ONE X שיש אצלי כרגע. (הנוט עלה 700 שקל יותר, לא אקטואלי).

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לקנות מכשיר בסכום של 3,000-4,000 שקל, זה ממש כבד עליי, בגלל זה גם לא אכפת לי לקנות מכשיר יד שנייה או להביא אחד מחו"ל.

פורסם

שניהם עולים בארץ בערך 3000 ש"ח.

עד כמה משמעותי פקטור המחיר? אם אתה קונה בחו"ל ויש שם מישהו, הנקסוס יעלה בערך 300$ פחות.

חשוב לך שטח אכסון גדול, USB OTG, סוללה חזקה ונשלפת? הנוט הוא בשבילך. שים לב, קראתי שיש סדרות ייצור של הנוט שנמצאות בקב' סיכון למוות פתאומי של המכשיר כמו הS3, אם כי אני חושב שיצא עדכון תוכנה שאמור למנוע זאת.

אם המצויין מעלה לא הכי חשוב לך ואתה רוצה עדכונים שוטפים ומהירים ישירות מגוגל ומחיר נמוך (בחו"ל), הנקסוס הוא בשבילך.

פורסם
  • מחבר

שניהם עולים בארץ בערך 3000 ש"ח.

עד כמה משמעותי פקטור המחיר? אם אתה קונה בחו"ל ויש שם מישהו, הנקסוס יעלה בערך 300$ פחות.

חשוב לך שטח אכסון גדול, USB OTG, סוללה חזקה ונשלפת? הנוט הוא בשבילך. שים לב, קראתי שיש סדרות ייצור של הנוט שנמצאות בקב' סיכון למוות פתאומי של המכשיר כמו הS3, אם כי אני חושב שיצא עדכון תוכנה שאמור למנוע זאת.

אם המצויין מעלה לא הכי חשוב לך ואתה רוצה עדכונים שוטפים ומהירים ישירות מגוגל ומחיר נמוך (בחו"ל), הנקסוס הוא בשבילך.

אימא שלי סוכנת נסיעות ככה שמתי שאני רוצה אני יכול לתת למדריך שלה כסף ושיקנה לי בחו"ל. העניין הוא לא הקנייה עצמה אלא ההכנסה של המכשיר לארץ מבלי להידפק בקנס גדול ע"י המכס. למישהו כאן יש ניסיון עם קנייה של מכשירים מחו"ל? מה צריך להגיד למדריך לשים לב לפני שהוא קונה את המכשיר? הבנתי שצריך להגיד לו שהמכשיר יהיה סים פרי ו-UNLOCKED, האם יש חוץ מ-2 הדברים הללו עוד דברים אחרים שצריך לשים לב אליהם בעת קניית המכשיר? כרגע יש לי מוטורולה RAZR 8GB והוא בסדר גמור ככה שזה יהיה המינימום שלו. הציעו לי כמה אנשים לחכות עוד חודש, אולי יצאו עוד מכשירים שיהיה שווה לשים אליהם לב וגם כשהגלקסי 4 ייצא המחירים של הנוט 2 ירדו משמעותית.

פורסם

גם אני באותה התלבטות

כנראה שאקח את הנקסוס ואשפצר לו את הסוללה

מה כבר יכול להיות ?

פורסם

אני עם הנקסוס 4 וקרנל של פרנקו - הסוללה פשוט מצויינת.

פורסם

גם אני באותה התלבטות

כנראה שאקח את הנקסוס ואשפצר לו את הסוללה

מה כבר יכול להיות ?

לדעתי אתה עושה טעות

ה NOTE 2 מומלץ (לדעתי) יותר.

פורסם

"מומלץ" זה סובייקטיבי מאוד. מומלץ עבור מה? וע"פ אילו פרמטרים?

פותח הת'רד, אני חושב שאתה צריך לענות על מס' שאלות בצורה מסודרת, אחרת לא תגיע להחלטה אף פעם.

לפני הכל- אתה לומד? מתמטיקה עושה לך את המוות? אם כן, לנוט יש יתרון אדיר, העט שלו מזהה כתב יד ונותן לך את האפשרות לכתוב את התרגיל המזוויע ביותר ולקבל תוך 2 שניות פתרון (וגם את הדרך אם אתה מנוי) דרך wolfram alpha.

עד כמה שטח אחסון חשוב לך? עד כמה סוללה? עד כמה עדכונים מהירים? דרג אותם ובעצם תענה לעצמך.

לגבי ההמתנה- איני חושב שלהשקת הGS4 תהיה השפעה כלשהי על מחיר הנוט, הם בקטגוריות שונות. ייתכן מאוד וייצאו מכשירים מלהיבים חדשים, MWC נפתחת ביום שני, אם אתה לא לחוץ, יכול מאוד להיות ששווה לחכות. העניין הוא שתמיד ייצא מכשיר טוב יותר, אתה צריך למצוא מכשיר בsweet spot מבחינת עלות/תועלת עבורך. בסופ"ש כולנו נהיה חכמים יותר.

שבוע טוב.

פורסם
  • מחבר

אז היום אחרי שראיתי את ה-NOTE 2 הבנתי שהמכשיר הזה באמת ענק

והגעתי למסקנה שאו שאני אחכה שהמחיר של ה-NEXUS 4 ירד

או שאני אחכה עוד חודש שיוציאו מכשירים חדשים במחירים יותר סבירים.

פורסם

המחיר של הנקסוס 4 לא ירד בתקופת הרלוונטיות שלו מתחת למחיר הנוכחי אז פשוט כדאי לך להזמין דרך הפליי ולשלוח אותו לישראל.

385$*1.36*3.75=1964 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים