עבור לתוכן

למה גלקסי2 לא קולט לוויני GPS?

Featured Replies

פורסם

אתמול בערב הבן שלי נסע ברכב עם ה-WAZE שלו בגלקסי2 שלו ופיתאום ה-WAZE לא קולט לווינים....בזמן שהגלקסי2 של החברה שלו גם עם WAZE כן קלט בלי בעייה...

ביום שלישי האחרון הוא נסע עם ה-WAZE ולא הייתה שום בעייה עם קליטת לווינים, מה שקרה זה, שביום חמישי ניידתי אותו מ"הוטמובייל" ל"פלאפון", ביגלל סיום מיבצע ובשישי בבוקר ניידתי אותו בחזרה ל"הוטמובייל" עם 49שקל לחבילה בלתי-מוגבלת מחדש לחצי-שנה....

אלא שכניראה ההגדרות של האינטרנט של פלאפון והחזרה להוטמובייל שיבשו משהו בקליטת לווינים....

התומכים הטכניים של הוטמובייל לא יכלו לעזור ואמרו ש-WAZE לא שייך להם, אז היתקשרתי לאיזה טכנאי-סלולאר שאני מכיר והוא אמר שצריך להשכיב אצלו את הגלקסי2 וגם לא ניראה לו שהתקלה עכשיו בקליטת-לווינים, היא ביגלל הניוד לפלאפון והחזרה להוטמובייל, אלא ניראה לו שהרכיב של קליטת-הלווינים נידפק וזה יעלה לפחות 300שקל להחליף אותו....

אולי מישהו כאן יכול לעזור?, קצת ניראה לי מאוד מוזר צירוף-המיקרים הזה, שאין פיתאום קליטת-לווינים, בדיוק אחרי שניידתי את הבן לפלאפון והחזרתיו להוטמובייל....זה לא הגיוני וגם החלפת רכיב הקליטה מאוד יקרה....

בתודה מראש! -- ב'1300 - שאול

פורסם

זה לא קשור לGPS, זה קשור לאינטרנט משום ש WAZE עובד דרכו.

כל מעבר מחברה לחברה מצריך הגדרה של נקודת גישה (לפעמים זה מתעדכן לבד בגלל הסים) בכל מקרה צריך לבדוק את העניין.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני אומר לתמיכה הטכנית של הוטמובייל viper ידידי?....אתה יכול להגיד לי משהו יותר מפורט, כדי שבתמיכה-הטכנית שלהם יחשבו שאני מבין בזה?.....ב'1342

פורסם

תגיד שיש לך בעיה עם הגדרת נקודת גישה, או להוריד תוכנה שנקראת APN ISRAEL שמתקינה הגדרות לבד אם יש לך רוט ואם לא מדריכה איך לעשות זאת.

יש דרך נוספת ע"י קבלת סמס אבל לא זוכר אלו חברות עושות את זה, ככה שעדיף אחת מהדרכים הראשונות.

פורסם
  • מחבר

הרבה תודה VIPER!!!, אני מיתקשר לתמיכה שלהם, אעדכן אותך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים