עבור לתוכן

סינכרון איש-קשר חדש מיסתנכרן משום-מה באאוטלוק2010 ולא בג'ימייל כמו אירוע...

Featured Replies

פורסם

כשיצרתי איש-קשר חדש וגם אירוע לוח-שנה חדש, רק האירוע היה מיסתנכרן לג'ימייל ואת את איש-הקשר החדש מצאתי ב-CONTACTS של האאוטלוק....אז פתרתי הבעייה, (בערך...), ביצירת האירוע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3 שלי עם האנדרואיד, יש שורת תיבת-דואר שהיה בה shaulXXXX@gmail.com, החלפתי לאופצייה השנייה "טלפון" ועכשיו גם אירוע חדש וגם איש-קשר חדש מיסתנכרנים שניהם לאאוטלוק....

הבעייה עם האאוטלוק היא, שכדי לסנכרן צריך להפעיל את תוכנת הגיבוי/שיחזור LG-PC-SUITE ואז יש סינכרון, זה לא כמו הג'ימייל שמיסתנכרן לבד....

אבל זה לא פותר את בעיית הגיבוי של הדברים החשובים האלה....מה יקרה אם יתחרבן לי הסיסטמ ואני אשחזר גיבוי מלפני חודשיים?, כול אנשי-הקשר החדשים ותיזכורות ששמתי בחודשיים האחרונים ילכו לאבדון...ועוד הרבה יותר גרוע אם אצטרך להתקין את הווינדווז מחדש.....

לכן בג'ימייל זה הרבה יותר בטוח...מישהו כאן יודע איך אני יכול לאלץ את הג'ימייל לסנכרן אליו גם איש-קשר חדש, לא רק תיזכורת חדשה....

בתוכנת הגיבוי/שיחזור יש לשונית של "סינכרון", הוצאתי משם את הסינכרון האוטומטי, שהיתבצע כשהייתי מחבר את הסמארטפון למחשב, אז למה איש-קשר חדש לא מיסתנכרן לחשבון-ג'ימייל בשם כול השדים והקדושים? - ש'2243

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאם אני אסיר את האאוטלוק מהמחשב שלי, איש-קשר חדש ילך לג'ימייל?, כדאי לנסות?

למישהו כאן ביכלל עובד סינכרון אנשי-קשר לג'ימייל?, או שאני לא היחידי בבעייה הזאת.... - ש'2303

פורסם
  • מחבר

למי שמיתעניין בתקלה, עשיתי גיבוי ב-MyBackup, (תוכנת גיבוי/שיחזור נתונים חינמית מצוינת...) ולפני שמחקתי את כול אנשי-הקשר ולוח-השנה מהסמארטפון, גיליתי שאם אני יוצר את אנשי-הקשר בג'ימייל הם מיסתנכרנים לסמארטפון....(זוכרים שכשיצרתי אנשי-קשר בסמארטפון זה לא היסתנכרן לג'ימייל?...), אז ישבתי ויצרתי את כול 200אנשי-הקשר שנותרו לי לפליטה בג'ימייל ואז מחקתי מהסמארטפון ושיחזרתי את MyBackup....

עכשיו יש לי גם גיבוי בג'ימייל, (שזה מאוד בטוח שם) וגם גיבוי ב-MyBackup, שניראה לי שזה גם די בטוח....

כניראה שיותר לא יקרה לי אסון שכזה....

שוב הרבה תודה למי שעזר לי, או ניסה לעזור... -- ב'1240

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים