עבור לתוכן

הלך עליי כול המידע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3.....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רק שתיהייה בריא!!!....היית צריך להגיד לי איפה שכתוב GMAIL באדום בצד שמאל למעלה והייתי מוצא לפני חצי-שעה....

לצערינו, אין לי שם אפילו איש-קשר אחד...אפילו לא ה-30אנשים שמחקתי ויצרתי מחדש....איך זה יכול להיות הנרי?

פורסם

יכול להיות שהאימייל שהיה מקושר לטלפון לפני השחזור היה אימייל שונה ממה שנכנסת אליו עכשיו ,

או שלא קישרת שום חשבון (לא סביר...) ,

או שמשום מה הטלפון לא הוגדר לעשות סינכרון או שלא היה מחובר לאינטרנט.

בכל מקרה יש לך את הגיבוי בתוכנה של lg , אז אני חושב שאפשר לבחור שם לשחזר רק את אנשי הקשר ולא את כל שאר הדברים שאולי גיבית , ואז יש סיכוי יותר טוב שהטלפון יעבוד אחרי זה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אבל הייתי מקבל בו אימיילים ועונה והכול היה בסדר.....ובגיבוי של התוכנה lg-pc-suite אני באמת קיוויתי שאפשר ליבחור, היפעלתי אותה ומיסתבר שאם בחרת את הגיבוי הטוטאלי מתוך שתי האפשרויות "גיבוי טוטאלי" + "גיבוי לפי בחירה", אז יש לך רק אפשרות אחת בשיחזור, אי-אפשר ליבחור....עזוב, אולי לא יהיו לי צרות וניסתדר.....הבעייה היא עכשיו שהגוגל לא מסנכרן לי כלום....

עכשיו תגיד לי דבר מאוד חשוב, מאיפה אני מוריד את waze?, באייקון "חנות play" אין איפה לעשות חיפוש...מה אני עושה?

פורסם

אתה לא רואה את האייקון כמו בתמונה?

חוץ מזה , אתה יכול להכנס לגוגל play מהמחשב ולהוריד את waze (או יותר נכון להגיד לסמן את ההורדה).

אתה רק צריך שהחשבון גוגל שמחובר במחשב והחשבון גוגל שמוגדר בטלפון יהיו אותו חשבון.

הנה הקישור:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53YXplIl0.

פורסם
  • מחבר

המון תודה נשמה...עכשיו לא אלך לאיבוד בכבישים.....

אז איפה אני מגבה את אנשי-הקשר ולוח-שנה, אם גם על הסינכרון בגוגל אי-אפשר ליסמוך?

פורסם

תגבה בסים , ובכרטיס זיכרון אם יש לך או בזיכרון הטלפון בעזרת תוכנת גיבוי ואז תעתיק למחשב את הגיבוי, אני ממליץ על mybackup שזאת תוכנה חינמית , אבל יש עוד מוצלחות.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXAiXQ..

פורסם
  • מחבר

הלינק שהבאת לי הנרי נותן לי להוריד את התוכנה לסמארטפון בילבד(לא למחשב)....אני רוצה להעביר למחשב ואני לא מוצא אותו בסמארטפון בשום מקום....

פורסם
  • מחבר

זה גם לא חינמי הנרי....אם אתה בסביבה אז תעזור לי בבקשה לאתר את מה שאתה היתכוונת חינמי... - ש'1638

פורסם

מצטער , אבל אני רק עכשיו חזרתי.

mybackup היא תוכנה חינמית , אבל יש לה גרסה pro שהיא עולה כסף.

התוכנה היא לטלפון , אבל רק את הגיבוי שהתוכנה יצרה בטלפון אתה יכול להעביר למחשב , אז במקרה שמשהו קרה לטלפון , אז אתה פשוט מתקין את התוכנה מהחנות בחינם בטלפון ומעביר את קובץ הגיבוי בחזרה לטלפון.

אם יש לך כרטיס זיכרון , אז אתה יכול ליצור את הגיבוי על הכרטיס זיכרון.

אחרי שיצרת גיבוי עם התוכנה , הגיבוי יהיה בתיקיה בשם rerware , תת תיקיה mybackup ואז יש לך עוד שתי תיקיות עם קבצים לפי סוג הגיבוי.אתה צריך להעתיק למחשב את התיקייה העליונה בשם rerware בשלמותה , וכשתרצה לשחזר , רז תעתיק אותה בחזרה בדיוק למקום שבו מצאת אותה.

פורסם
  • מחבר

יש לי במכשיר את הפרו, (עולה רק 20ש'), אבל אני לא מוצא איך ליצור גיבוי הנרי...א'0003

פורסם

אתה נכנס לתוכנה , backup , ואז יש לך אפשרות לבחור או יישומים & ומדיה או נתונים.

תבחר בנתונים , מקומי(רשום לך איפה זה ישמר) , ואז אתה בוחר את מה שאתה רוצה לגבות (אתה יכול פשוט ללחוץ על בחר הכל למטה) , ואז אישור , שם גיבוי (תשאיר את השם שכבר רשום שזה פשוט התאריך או שתשנה למה שבא לך) ותלחץ אישור.

ברגע שהגיבוי סיים יהיה כתוב לך פירוט של מה גובה , פשוט תלחץ על אישור.

פורסם
  • מחבר

היצלחתי הנרי אחי, אבל כול קובץ הגיבוי מיסתכם ב-70kb....איך זה יכול להיות?....גיביתי 40אנשי-קשר, הסימניות, הגדרות המערכת ועוד 80תיזכורות לוח-שנה.....איך זה 70kb?, לא הגיוני!!!

עכשיו אני עייף....מחר תעזור לי בבקשה לעשות RESTORE , (כמובן מבלי לאבד שוב פעם את הכול), וליראות אם יש תמורה ל-20שקל הללו.

הגיבוי של הסמארטפון נוקייה701 הקודם שהיתרסק לי היה 50מגהבייט, והגיבויים שעשיתי בסמארטפון LG הזה היו 25מגהבייט כול-אחד....אז איך עכשיו 70קילובייט ???

לא מאמין שזה באמת גיבה את כול מה שרשמתי לך למעלה.....

---------------

מחר באיזו שעה אתה פנוי בערך?, (ושוב פעם, המון תודה רבה על העזרה מצילת החיים שלך היום בבוקר....) - א'0050

פורסם
  • מחבר

מה שלומך הנרי אחי?, אני לא יודע לאיפה נעלמת, (מקווה שהשב"כ לא העלים אותך....), אבל חשבתי שמחובתי לספר לך, שעשיתי שיחזור של קובץ-הגיבוי של MyBackup והכול עבד מושלם....

אבל לפני שמחקתי את כול אנשי-הקשר ולוח-השנה מהסמארטפון, גיליתי שאם אני יוצר את אנשי-הקשר בג'ימייל הם מיסתנכרנים לסמארטפון....(זוכר שכשיצרתי בסמארטפון זה לא היסתנכרן לג'ימייל?...), אז ישבתי ויצרתי את כול 200אנשי-הקשר שנותרו לי לפליטה בג'ימייל ואז מחקתי מהסמארטפון ושיחזרתי את MyBackup....

עכשיו יש לי גם גיבוי בג'ימייל, (שזה מאוד בטוח שם) וגם גיבוי ב-MyBackup, שניראה לי שזה גם די בטוח....

כניראה שיותר לא יקרה לי אסון שכזה....

שוב הרבה תודה לך אחי!!! -- ב'1230

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים