עבור לתוכן

שדרוג מחשב ב4000 שקלים לצורך גימינג

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לכנות כרטיס מסך נוסף בשביל לעשות SLI עם זה שקיים אצלי כבר ואולי גם מעבד חדש, בשביל להריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות(כמו Battlefield 3',Tera online).

המחשב שלי הוא:

Intel core i7 CPU 960 @3.20

Motherboard: Asus Sabertooth X58

670 Graphics Card: Gigabyte Nvidia Geforce Gtx

PSU: Seasonic 1000w Platinum

אם יש צורך בנתומים נוספים תגידו לי.

רציתי לדעת מאיזה מותג(לדוגמא:ASUS, MSI, וכו') כדי לקנות את כרטיס המסך והאם כדי לי לקנות גם מעבד חדש.

התקציב שלי הוא עד 4000 שקלים

תודה. :)

אה כן כמעט שכחתי להגיד, אני מעוניין לרכוש ב KSP.

פורסם

המחשב לא מספיק על מנת לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים האלה??

TERA ONLINE רץ מצויין על המחשב שלי ושלי פחות טוב,BF3 הוא משחק שדורש יותר משאבים אבל עם מחשב כזה אני בספק אם לא תוכל לקבל FPS טוב על הגדרות מקסימליות.

פורסם
  • מחבר

יש אולי המלצות מאיזה מותג כדי לקנות את כרטיס המסך?

לצערי במשחקים כמו TERA ONLINE ה FPS לא תמיד מספק אותי, המשחק דורש המון.

לא יודע אם זה קשור למחשב או למשחק, לי נדמה שזה קשור איכשהו למחשב לצערי וגם ככה חשבתי בעבר לעשות SLI לכרטיס המסך שלי אז זה לא כזה משנה.

אם אתה אומר ש TERA ONLINE רץ אצלך מצויין תגדיר מה זה מצויין.

בקיצור רק רציתי לדעת מאיזו חברה כדי לי לרכוש GEFORCE GTX 670

פורסם

תעשה OC למעבד ותראה אם יש שיפור.

פורסם
  • מחבר

אבל אני רוצה גם לעשות SLI ;D

פורסם

תתחיל עם OC למעבד,יכול להיות שהשיפור יהיה מספיק ותחסוך מאות שקלים.

GTX670 נמכר ב1800 ש"ח מIQPC לתקופת זמן מוגבלת,אבל SLI כזה זה אוברקיל דיי רציני למסך יחיד,שאני מניח שזה מה שיש לך.

פורסם
  • מחבר

יכול ליהיות המעבד שלי מתחמם יותר מידי אולי כדי לי לשים קירור מים?

פורסם

אין צורך ב-SLI על מסך יחיד אלא אם כן ממש בא לך לשרוף כסף. אני גם קצת בהלם שקנית ספק כח 1000W פלטינום של Seasonic למערכת עם כרטיס מסך יחיד ובלי OC... לגבי התחממות המעבד, אל תרוץ לדברים יקרים ומיותרים כמו קירור מים, קודם כל מה הטמפרטורות שהוא מגיע אליהן במאמץ? איזה קירור יש לך על המעבד? מתי בפעם האחרונה הוצאת את המעבד והחלפת את המשחה הטרמית?

פורסם

יכול ליהיות המעבד שלי מתחמם יותר מידי אולי כדי לי לשים קירור מים?

למה שלא פשוט תבדוק ?

פורסם

לצערי במשחקים כמו TERA ONLINE ה FPS לא תמיד מספק אותי, המשחק דורש המון.

לא יודע אם זה קשור למחשב או למשחק, לי נדמה שזה קשור איכשהו למחשב לצערי וגם ככה חשבתי בעבר לעשות SLI לכרטיס המסך שלי אז זה לא כזה משנה.

חקרתי על רגל אחת מה הדרישות של המשחק הזה ואני מנחש שהמחשב שלך מעל ומעבר. בגלל שזה משחק רשת חשוב מאוד לבדוק את מצב החיבור שלך לשרתים ע"י ping ו route ping ואולי גם בדיקת רוחב פס אבל לרוב לא צריך הרבה. בעיות ברשת יכולות לגרום לדברים "לקפץ" במשחקי MMORPG . הclient (המשחק שאתה מריץ על המחשב) לרוב מנחש את כיוון הדמויות האחרות בהתאם למידע שהוא קיבל בעבר. אם אחת הדמויות משנה כיוון באופן בלתי צפוי התוצאה יכולה להיות קפיצות שלה על המסך.

לפי דעתי לפני שמשדרגים משהו רצוי לבדוק אם מה שאתה מריץ כרגע עובד טוב. לעשות OC למעבד יאפשר לך לראות בערך אם שידרוג מעבד יעזור במשהו למשחק. לפי הכירות שלי עם משחקי MMORPG לרוב המעבד לא כלכך חשוב. רוב החישובים נעשים על השרת בכדי למנוע רמאות וחוץ מזה החישובים הכבדים הם של הAI וזה גם רץ על השרת. המעבד חשוב במשחקים בהם עושים סימולציות סביבה ו/או יש כמות מסיביות של AI. הקומבינציה הכי קטלנית על המעבד שאני מכיר זה כמו Dwarf fortress . גם minecraft יכול להכביד מאוד על המעבד( גם רץ JAVA וגם סימולציות ו AI).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים