עבור לתוכן

שאלה - חוב נושן שעבר לבית דין

Featured Replies

פורסם

שלום !

מאז ומעולם הייתי לקוח של פלאפון , אחרי שהשתחררתי מהצבא היה לי פלאפון ישן ללא "סים" , ורציתי סמארטפון ... באותה תקופה זה היה בדיוק כשחברת פלאפון הכניסה את הסים לתמונה . וכשרכשתי את הסמארטפון אמרו לי בחברה שעל מנת שיישאר לי המספר הטוב והישן שלי , אני אצטרך להיות בחיוב במשך תקופה של 3 חודשים עם עוד מספר (עוד כרטיס סים) שהוא מתחיל 0509(בנוסף ל-0502 שזה הרגיל שלי) אני הסכמתי וחתמתי על המספר עם הויזה שלי , המספר הישן הוא בבעלות של ההורים שלי (הם משלמים) . לאחר תקופה ארוכה שכחתי מזה , כי מעולם לא השתמשתי בסים הזה (0509) , אפילו לא פתחתי את הניילון שעל הכרטיס . שמתי לב שיורד לי מהחשבון בנק סכו"ם של 80 שקל בחודש , לא היה בדיוק פירוט וראיתי שזה תקופה ארוכה ככה ... התקשרתי לפלאפון לברר על מה העניין , ושם אחרי שעות אף אחד לא ידע על מה אני מדבר , בסוף אמרו לי רק בחברת האשראי שלי אני אוכל לדעת על מה מורידים ממני כסף ... וככה שוב בחברת האשראי אף אחד לא ידע על מה אני מדבר ... ושוב שלחו אותי לפלאפון וחלילה ושוב ...

אני , שהייתי בחו"ל החלטתי לחסום את האשראי כי לא בדיוק הבנתי על מה יורד לי כסף ואף אחד לא היה מוכן לעזור לי להבין .

אחרי תקופה הגיע מכתב שיש לי חוב בחברת פלאפון , אמא שלי הגיעה אל הסניף , ושם נזכרו להגיד לה על מה החוב ושהיא לא יכולה לבטל הקוו , אלא רק בעל המנוי בעצמו ... לכן התקשרתי *166 ודרך השלוחה (1,1,3,1) ביצעתי ניתוק על הקוו .

חשבתי שהכל בסדר אלא שאז המשיכו להגיע המכתבים , אני חזרתי , וניגשתי בעצמי לחברה , שם אמרו לי שזה כבר לא בשליטתם , אלא זה עבר ל מ.ג.ע.ר עורכי דין . התקשרתי אליהם וסיפרתי להם בדיוק את הסיפור , אבל מבחינתם יש לי חוב שאני חייב לשלם , וזה די לווה באיומים כמו ... "יעקלו לך את החשבון בנק ... לא תוכל לצאת מהארץ ... לא תוכל לחדש רשיון וכו' ..." . זה די מרגיש לי כמו מאפיה כל העסק הזה ...

האם אני צריך לשלם את החוב ? יש דרך אחרת שאפשר לסדר את זה ?

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היה לי משהו דומה עם חברת הוט ובתכלס הם צדקו אבל יצאו קצת מעפנים וגם העבירו את התיק שלי למשרד עורכי דין שהתקשרו לאיים עלי ישר ולא ממש עניין אותם שזו טעות, לאחת דין ודיין עם איזה מנהל של שירות לקוחות שם ביטלו את התשלום ושילמתי להם בסניף הדואר הקרוב רק אתה שהייתי חייב בלי עמלות וכל מיני שיט.

בעיקרון, אם יש לך הוכחה שפלאפון לא נאותה להסביר לך על מה בדיוק החיוב יורד לך תתקשר אליהם ותסביר להם שאם הם לא מבטלים את המשרד עורכי דין אתה יותר ממוכן לגשת איתם לבית דין לתביעות קטנות ותאמין לי שאם זה לא סכום מטורף הם אמורים לבטל לך את הטיפול המשפטי...

בהצלחה ותעדכן אותנו איך הלך לך עם זה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים