עבור לתוכן

התלבטות: נקסוס 4 או להמתין ל-xPhone

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות לקנות נקסוס 4 ולקבל אותו באפריל (חבר נוסע לארה"ב וחוזר בתחילת אפריל) או להמתין ליציאת ה-xPhone ולקנות אותו באוגוסט (אני נוסע לארה"ב).

ההתלבטות נובעת בעיקר האם ה-xPhone יהיה ברמת המחיר של הנקסוס 4 או יאמיר לאיזור ה-600$.

ייתכן גם וכדאי לי לקנות את הנקסוס 4, לקנות לאחר מכן את ה-xPhone ואז למכור את הנקסוס 4 כמשומש ואולי אף ברווח.

מה הייתם עושים במקומי?

פורסם

אם אתה יכול לקנות נקסוס 4 במחירו המקורי - תקנה. פשוט מאוד..

היה לי עד היום בצהריים גלקסי נקסוס שקניתי לפני חצי שנה בתאילנד בבערך 1400 שקל, עכשיו הזמנתי נקסוס 4 באותו המחיר (יגיע אליי בימים הקרובים) ואת הגלקסי מכרתי היום גם באותו המחיר בעזרת יד2. :hat: טלפון חדש והכי טוב שיש - בחינם.

אז עצם העובדה שנקסוס 4 בחנויות בארץ תמיד יימכר בלי שום קשר למחירו האמיתי מבטיח לך 0 ירידת ערך ובעצם אתה קונה טלפון בחינם כי אתה תמכור אותו באותו המחיר, ככה שאין שום סיבה לא לקנות. נגיד ואחרי חצי שנה תרצה להחליף - סבבה אתה מוכר באותו מחיר שקנית.

ואני גם לא חושב שהXPHONE הזה יעלה כמו נקסוס, ממש לא, כי זה כבר מוטורולה - חברה שרוצה לראות שורת רווחים מהמכשירים שלה, ולא גוגל ישירות שמוכרת את המכשרים רק כדי לקדם דברים אחרים ולא מעניין אותה הרווח כל כך.

אמנם יש עכשיו שיתוף פעולה מאוד גדול בין 2 החברות אבל עדיין מוטורולה זה לא גוגל וגוגל רוצים רווח ממטורולה עצמה, לא סתם הם עשו התייעלות בחברה הזאת.

פורסם

מוטורולה לא שייכים בכלל לגוגל ???

פורסם

רציתי לכתוב מוביליטי, אבל מה זה משנה אם אנחנו גם ככה בפורום סמטארטפונים?

ולא הבנתי למה ציינת את זה בכלל..

מה אני מפספס פה?

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים, בכל מקרה הבעיה נפתרה, הזמנתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים