עבור לתוכן

כמה שאלות על רום לגלקסי 3 ובנושא אחריות וביטוח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו.

הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום .

ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל.

וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר.

האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) .

אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ?

אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ?

ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי .

איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת סוללה?

בכללי אצלי הטלפון תמיד על מצב "חיסכון בסוללה".

תודה רבה מראש לעוזרים :)

פורסם

לגבי האחריות לא כזה מסובך אם קורה משהו אפשר לחזור אחורה, במקרה וקרה נזק פיזי ואין לך אפשרות להדליק או לתפעל את המכשיר, תאמין לי שאף אחד לא יהיה איכפת מאיזה רום יש לך ותקבל מכשיר חדש :)

בכל מקרה תעיין בתרד הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=548274.0

המלצתי שמה על רום מצויין שהוא אנדרואיד נטו, יצאה לו גירסה חדשה:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2106471

הרום מבוסס על 4.2 והוא רום אנדרודי נטו, הכוונה היא שאין שמה את כל הפיצרים שסמסונג דחפו במכשיר (צילום בהעברת היד וכו).

אני אישית חושב שהרומים של סמסונג ממש גרועים גם מבחינת ביצעוים וגם מבחנית זמני סוללה, וחוץ מזה תמיד טוב לנסות ;)

אני יכול להגיד לך שמבחינת סוללה השינוי הוא אדיר, אני אומנם לא בשטח אבל בעוד ברום המקורי של סמסונג (או ברומים שמבוססים עליו) הייתי מגיע ל20-30 אחוז סוללה בערב, עם הרום הזה אני מגיע ל40-50 וזה משמעותי.

בכל מקרה תנסה ותראה אם מתאים לך :xyxthumbs:

פורסם

הייתי גם לוטש עיניים לרום paranoidandroid

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכם על העזרה :) .

אז אני מבין שבכל מקרה עדיף להתקין רום מאשר להישאר עם המקורי של הטלפון.

כן נכנסתי לתרד שהבאת לי אבל שוב זה כמו שאמרתי פשוט סיבך אותי כי יש כל כך הרבה מהם .

בכללי חיפשתי לפני אבל התייאשתי אז פתחתי את התרד הזה .

שני הרומים נראים מעולים, אני לא מחפש משהו מסובך ומלא אפליקיות ודברים שאין לי שימוש להם, כל מה שאני צריך הכי הרבה אני פשוט מוריד לבד.

שוב אותי יותר מעניין הנושא של הסוללה, יופי וכל הדברים האלה תמיד אפשר לשנות עם לאנצר.

ובשטח אני לא משחק לרוב רק אינטרנט פה ושם והודעות בוואטספ אז עדיף כמה שיותר חסכוני.

אני יסתכל לגבי שני הרומים האלה , בכול מקרה אני יבדוק את שניהם נראה לי הכול יהיה עדיף מהמקורי.

יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין?

ויש אפשרות שהרום יהיה בעברית (תפריטים,הגדרות אנשי קשר וכו) ?

וכמובן שיהיה אפשר לרשום בעברית גם בהודעות ובכללי באינטרנט.

:xyxthumbs:

פורסם

כל גרסה נקייה של אנדרואיד החל מ-ICS כוללת עברית. הכל יהיה בעברית (חוץ מהלאנצ'ר שתבחר).

כשאתה מתקין, כדאי לעשות גיבוי וגיבוי nandroid. תבצע wipe מלא למכשיר ותתקין את הרום בצורה נקייה.

פורסם

וכמו שכבר אמרתי אני בדומה אליך גם לא מחפש את כל המסביב והשטויות של סמסונג, בגלל זה הגירסה שציינתי אולי תתאים לך.

שכן היא אנדראיד נקי, ומגיעה עם האפליקציות שצריך (שים לב שצריך להתקין אותם בקובץ נפרד) ולא יותר מזה.

בכל מקרה באתר שלהם יש הוראות ברורות, בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן שמעתי על המושגים האלה WIPE וכו .

אני יסתכל במדריכים איך להתקין את זה ואיך לעשות את כל הגיבויים .

תודה רבה לכם לכם על העזרה :) :) מקווה שאני יסתדר עם התתקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים