עבור לתוכן

שידרוג מחשב נייד טושיבה

Featured Replies

פורסם

דגם satellite c655

celeron cpu 900 2.20ghz

2.0gb ram

מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו

מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה

לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש)

ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

פורסם

המחשב חלש, אין מה לעשות.

הדבר היחיד שאפשר זה להוסיף עוד 2GB זיכרון כך שיהיה 4GB סה"כ.

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הבנתי. מה יתן עוד 2 גיגה זיכרון ?

פורסם

צריך לוודא שהמחשב תומך ביותר מ2 גיגה / שיש סלוטים פנויים.

פורסם

המחשב תומך ב-4GB.

סלוטים פנויים - כן, כדאי לוודא. למרות שלרוב המחשבים מגיעים עם סטיק יחיד של 2GB.

אסף,

ניתן לבדוק פיסית וגם דרך תוכנות שונות שנותנות מידע על רכיבי המחשב.

עוד 2GB יגדילו את הביצועים של המחשב, לפי המידע באתר החברה המחשב מגיע מראש עם מע' 64BIT כך שזו מלכתחילה טעות לשים רק 2GB אבל פה החיסכון בכסף של החברה והכדור עובר אליך - לשדרג את הזיכרון.

מעבר לזה, לא רואה טעם להשקיע במחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.

לבדוק פיסית אני מאמין שאני צריך לטכנאי .אפשר לתת לי שם של תוכנה שבודקת את זה ? (או לינק)

וכמה עולה להגדיל לעוד 2 גיגה זיכרון ?

דרך אגב. גיליתי מאוחר מידי שהמע' היא 64 והתקנתי win8 32 זה משנה ?

פורסם

אתה לא צריך טכנאי בשביל לבדוק פיסית.

פשוט תהפוך את המחשב, יש בורג נגישות לתא הזיכרון הפנימי וזהו.

Toshiba%20C650_g22.jpg

זה המלבן האמצעי ליד הסוללה.

2GB זיכרון DDR3 עולים 70 ש"ח בלבד: http://ksp.co.il/?uin=14169

לגבי מע' ההפעלה - בטח שזה משנה, אם תתקין 4GB המערכת תזהה רק 3GB בלבד. לכן חשוב בעת השימוש ב-4GB שתהיה מע' הפעלה 64 ביט שתזהה זאת. כך שתצטרך להתקין מחדש וינדוס 8, בגרסת 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

אכן יש תא נגישות. אני אלך תחילת שבוע לקנות

לגבי מערכת הפעלה בצער רב אני אתקין שוב (רק השבוע גיביתי הכל,פירמטתי,התקנתי,והחזרתי את כל העבודות תוכנות וכו' עכשיו

אני צריך שוב לחזור על כל התהליך מהתחלה..)

chevy הרבה תודה לך עזרת לי מאוד

פורסם

רק חשוב להיות ברור - הפעולה הנ"ל עשוייה לעזור אך ורק במשחקים בהם הבעיה מלכתחילה היתה עודף נתונים שהזכרון צריך להתמודד איתם. במשחקי אסטרטגיה, למשל, או משחקי "סביבה פתוחה", תצרוכת הזכרון גבוהה יותר מאשר במשחקים אחרים. עם זאת, ברוב המוחלט של המשחקים המגבלה העיקרית תהיה היכולות הגראפיות (הלא קיימות כמעט) של המחשב הזה, מה גם שהמעבד חלש.

בשביל השוואה, היה לי עד לפני כשנתיים נייד, גם הוא של טושיבה, עם מעבד ליבה כפולה T4200 2.0ghz וכרטיס מסך מדגם 7300 go, שניהם חלשים למדי (גם כשהמחשב היה חדש) אך חזקים משמעותית משלך. היו במחשב הזה, כמו בשלך, 2GB זכרון, ומערכת הפעלה ויסטה שהוחלפה כשהגיע הזמן לכך ל7. המחשב הנ"ל הפעיל מצויין משחקי אסטרטגיה כמו COH ומשחקי RPG כמו WOW על הגדרות גראפיות נמוכות. העלאת ההגדרות היתה מאיטה את המחשב לזחילה, אבל הבעיה היתה בעיקר כרטיס המסך. תוספת זכרון, במקרים כאלו, לא היתה משפרת דבר - ואילו כאן אתה מדבר על מחשב חלש עוד יותר.

לדעתי, הוספת זכרון למחשב הזה לצרכי משחקים היא בזבוז כסף, שכן היא לא תועיל בכלום. Chevy, עם כל הכבוד לעזרתך האדירה בפורום הזה, במקרה הזה נראה לי שאתה נותן עצת אחיתופל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה .

לעניין תראה המחשב לא חדש, זה לא שקניתי אותו אתמול ,הבאתי אותו לפני איזה 3 שנים בערך מארצות הברית במחיר מאוד זול לצורכי עבודה

(יש לי בדירה גם מחשב שולחני חזק יותר לצורכי משחקים) בגלל שפרמטתי אותו השבוע ויוצא לי יותר להתעסק איתו בזמן האחרון סיקרן אותי

לדעת אם אפשר לשפר אותו.

אני לא מצפה שהוספת הזיכרון תתן לי עכשיו אופציה להפעיל קרסיס 3 (: ,מצד שני 70 שקל זה לא סכום משמעותי

השאלה אם ההוספה הזאת אכן תשפר את המחשב שמשהו שיורגש . אממ לא יודע נגיד תגובה מהירה יותר בפעולות בסיסיות בהפעלת דברים

תוכונות,סרטים,אינטרנט או אפילו שיפור קטן במשחקים קלים.. כל דבר זה גם משהו זה שווה את ה-70 /100 שקל

אם לא יורגש שום שינוי אז זה אכן מיותר ולא משנה כבר הסכום הכספי

אשמח לתשובתכם תודה

פורסם

תוספ, הזכרון אכן תורגש אם אתה חווה תקיעות בעבודה עם המחשב, למשל כשפתוחים אצלך המון טאבים במקביל בדפדפן. אם אינך חווה תקיעות בעבודה השוטפת, אני מאמין שהיא לא תורגש כלל.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. לפעמים יש תקיעות ,כתוצאה מכך אני משתדל לא לפתוח הרבה דברים בו זמנית .

טוב נרחיב את הזיכרון

vic07 תודה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים