עבור לתוכן

בושה וחרפה, אירגון שמאלני קיצוני מארגן כינוס נגר החומה, הכניסה לחיילים אסורה!

Featured Replies

פורסם

אז אנחנו צריכים לשבת בשקט ולראות איך הם טובחים בנו?

אם כל מה שתיארת מציל חיים של יהודי אחד (אפילו בעקיפין) אז כן, זה שווה את זה !

חוץ מזה רוב המקרים שתיארת זה מקרים נקודתיים שהצבא מטפל בהם כמו שבאף מדינה לא היו מטפלים בהם (אני מדבר על החייל שצלף במפגין הבריטי - שדרך אגב לא היה לו מה לחפש שם), פתיחה של אש חיה על מפגינים (שהיה אסור להם להיות שם).

מקרים כמו עקירת עצי זית על ידי מתנחלים - לא אמרתי שזה מוצדק, ואני בהחלט נגד כל התנכלות מכוונת נגד פלשתינים.

אבל כל הבדיקות הקפדניות במחסומים, פיצוץ בתי מחבלים וכ"ו הם בהחלט אמצעי להגנה על חיי האזרחים שלנו, ואם זה כל כך מפריע לפלשתינים, שיפסיקו עם הפיגועים - שזאת הסיבה היחידה לכל הבדיקות.

פורסם

מתעללים בפלשתינאים? מסכנים !

הם כנראה שוחרי שלום אחד אחד שלא עשו רע לאף אחד ואנחנו (הכובש האכזר) מתעללים בהם לשם ההנאה.

צריך להבין, ש"כיבוש" הוא רק כלי בידי הפלשתינאים להשגת המטרה. מה המטרה אתם שואלים? אולי הקמת מדינה? לא !

הקמת מדינה פלשתינאית היא סעיף מאוד קטן ושולי מהתוכנית שלהם. המטרה הכי חשובה שלהם זה פשוט להרוס את מדינת ישראל. הם לא רוצים פה יהודים. זה לא עיניין של מדינה פלשתינית.

הגדר באה לנסות ולמנוע חדירה של מחבלים, כגון זה שהתפוצץ בפיגוע הקשה בקו 19 בירושלים לפני פחות משבוע, כנראה שאותם שמאלנים כבר שחכו מזה לגמרי.

בקיצור, לא צריך להיות תמים, איך בכלל אפשר להעיז לחשוב על השוואת מצב הפלשתינאים עם השואה של העם היהודי? העם היהודי נטבח בהמוניו על לא עוול בכפו, ואילו הפלשתינאים לא נטבחים. אם נהרגים כמה אזרחים חפים מפשע במהלך מצוד אחר מחבלים - זה שווה את זה (עדיף שימותו להם אזרחים מאשר שאותו מחבל יעשה פיגוע ויהרוג אזרחים שלנו).

http://news.walla.co.il/?w=//474679

קרא עד הסוף ותבין....

יאיר.

פורסם

אם כל מה שתיארת מציל חיים של יהודי אחד (אפילו בעקיפין) אז כן, זה שווה את זה !

סליחה???

אתה אומר שחיי יהודי אחד שווה יותר מחיי ערבי אחד או שניים?

בו נעשה השוואה קטנה, תקופת המשטר הנאצי בגרמניה, העם הגרמני הוא העם הארי, חיי גרמני שווים יותר מחיי יהודי.

מצטער שאני צריך להיות כל כך בוטה, אבל זה פשוט מזוויע מה שנאמר כאן.

יאיר.

פורסם

מה הקשר לגדר?

אם כבר הבאת את הכתבה הזו, אז הרשה לי לצטט את תגובה מס' 209 :

"סקר מעניין מאד! אצל הערבים יש שאהידים, אצל

היהודים אין! אצל הערבים "אוכלוסיה אזרחית חפה מפשע" מוציאה מתוכה רוצחי תינוקות חדשים לבקרים, אצל היהודים האוכלוסיה באמת חפה מפשע, וגם הצבא!!! אצל הערבים רוצחים את האחות, אם חושדים בה בהתנהגות בלתי הולמת. אצל היהודים לא! אצל הערבים מחסלים משתפי פעולה, אצל היהודים לא! הוא אשר אמרתי - תוצאות הסקר ממש מדהימות - איפכא מסתברא, כמו כל מה שקורה במדינה המטורפת הזו.

אגב, ליהודים יש כל הסיבות להיות עצבנים ותוקפנים, חייהם מאוימים בכל רגע נתון. לערבים אין שום בעיות ודאגות. הדבר היחיד הנדרש מהם הוא - לשחק את המסכנים!"

במאת סקר מעניין.

פורסם

מה הקשר לגדר?

אם כבר הבאת את הכתבה הזו, אז הרשה לי לצטט את תגובה מס' 209 :

"סקר מעניין מאד! אצל הערבים יש שאהידים, אצל

היהודים אין! אצל הערבים "אוכלוסיה אזרחית חפה מפשע" מוציאה מתוכה רוצחי תינוקות חדשים לבקרים, אצל היהודים האוכלוסיה באמת חפה מפשע, וגם הצבא!!! אצל הערבים רוצחים את האחות, אם חושדים בה בהתנהגות בלתי הולמת. אצל היהודים לא! אצל הערבים מחסלים משתפי פעולה, אצל היהודים לא! הוא אשר אמרתי - תוצאות הסקר ממש מדהימות - איפכא מסתברא, כמו כל מה שקורה במדינה המטורפת הזו.

אגב, ליהודים יש כל הסיבות להיות עצבנים ותוקפנים, חייהם מאוימים בכל רגע נתון. לערבים אין שום בעיות ודאגות. הדבר היחיד הנדרש מהם הוא - לשחק את המסכנים!"

במאת סקר מעניין.

כשאתה בוחן תרבות אתה לא מסתכל על התוצאות (רוצחי תינוקות) , אתה מסתכל על המניע שהביא לתוצאה, מה אומר שאם אתה יוצא מתוך הנחה שהערבים אלימים רק מתוך תיסכול ומוצא אחרון , אתה יכול להגיד שהם מייצרים רוצחי תינוקות מתוך מוצא אחרון, מה שמביא אותך לשאלה: למה הם מרגישים ככה? הם מרגישים ככה בגלל הישראלים, אם זה אתה לא יכול להתווכח, כמו שאני לא יכול להתווכח איתך אם תגיד לי שאתה לא אוהב גבינה לבנה, אין מה לעשות , אני אוהב, אבל אני צריך להבין שלא כולם כמוני, ויש צורות מחשבה שונות.

"אצל הערבים רוצחים את האחות אם חושדים בה בהתנהגות לא הולמת" , לא אומר שהם אלימים סתם, אומר שאתה לא אוהב גבינה לבנה והם כן, אצלהם בתרבות התנהגות לא הולמות שווה לרצח בחרבה שלנו.

אי אפשר ללכת ולשפוט את כולם ע"פ האומנה והאידאולגיה שלך.

יאיר.

פורסם

אז אנחנו צריכים לשבת בשקט ולראות איך הם טובחים בנו?

לא, אבל רצח הוא רצח, בין אם הוא מתבצע באוטובוס ובין אם בסמטאות שכם וחברון. ומוזר שאתה אומר שהצבא מטפל בזה, כי מאז שאותו פעיל שלום נורה עברה למעלה משנה (והוא כבר הספיק למות מפצעיו) ונגד החייל לא ננקטו שום צעדים עד כה, למרות שהוא הודה במעשה.

גם נגד הקצין שהורה לפתוח באש על המפגינים ועל החייל שביצע פקודה זו (שהיא פקודה בלתי חוקית בעליל והוא היה חייב לסרב לה) לא ננקטו שום צעדים, ולמעשה הצבא מצא אותם זכאים מכל אשמה, עד כמה אבסורדי שזה נשמע.

ואל תתחיל אם זה ש"אין להם מה לחפש שם", כי זה התירוץ הכי עלוב בעולם לרצח, או נסיון לרצח.

לגבי המחסומים, לא אמרתי שהמחסומים עצמם לא מוצדקים, הם כן, אבל התנהגות החיילים בהם מגיעה לעתים לסאדיזם פיזי ממשי ואם אירועים דומים היו מתרחשים בתוך הקו הירוק, כלפי יהודים, הדבר היה מהומה רבתי בתקשורת.

חוץ מזה, קודם תבקר בשטחים ותראה במו עיניך את מה שרואים אותם אנשים שמתנגדים לגדר (בתוואי הנוכחי והאבסורדי שלה) ולכיבוש, ואחר כך תמתח ביקורת עליהם ועל מעשיהם.

פורסם

אנחנו במלחמה, ותזכרו את זה : במלחמה אין מנצחים. כולם מפסידים.

פורסם

לדעתי החומה הזאת זה הדבר ה- ''טוב'' ביותר שקרה לאינתיפאדה מאז שהתחילה.

פורסם
  • מחבר

הגדר למניעת טרור מוצדקת - התוואי כפי שכבר אמרתי - לא

להרוג פלסטינים שאינם פעילי טרור - לא מוצדק

להיות בחברון שכם ובערים הפלסטיניות הגדולות - לא צריך להיות שם למעט פעולות בודדות ונחוצות

רצח הוא רצח הוא רצח, דם יהודי שווה לדם ערבי, אבל צריך לזכור למי דואגים קודם (רמז: "עניי עירך קודמים")

כל העניין הזה של פעילי שמאל שעוזרים לערבים אבל לא נוקפים אצבע למען נפגעי טרור מחליא אותי (ראה תעיוש)

בסרטון של משרד החוץ למי שהיה מספיק אומץ לראות אותו, מראים בידיוק מה הערבים רוצים, שכל היהודים יתפרקו לחתיכות, ושנעוף לים.

עראפת בעצמו אומר את זה - נשיא הרש"פ.

זה גם כתוב באמנה הפלסטינית מתחילת שנות ה60 ודבר לא השתנה מאז מבחינתם,

עוד, החמאס אומר לחטוף חיילים, ואותם פעילים היו חיילים עד לא מזמן (דבר שלא כל כך ברור לי, מאין הצביעות הזאת)

עוד החמאס מציע לנו 10 שנים של שקט, בתמורה לקווי 67', ואז הוא מדגיש שאחרי 10 שנים הם יחזרו למאבק על גבולות 48 הפעם, ואחרי זה את כל ישראל...

פורסם

כנראה שעדיין לא כולם ממש הבינו שהערבים רוצים את כול ישראל.

אז בגלל זה אני חושב שצריך להשמיד את כול הערבים שמהוים איום למדינה הערבים שחיים להם בשקט ואינם מחפשים בעיות יש לעזוב אותם לנפשם בתקווה שלא יהפכו גם הם למחבלים אם הזמן [אני מאמין שזה בהחלט אפשרי].

זה הפתרון היחיד שאפשר לראות שום הסכם הסדר לא יעזור לישראל כי הערבים פשוט משחקים הם רוצים הכול .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים