עבור לתוכן

בושה וחרפה, אירגון שמאלני קיצוני מארגן כינוס נגר החומה, הכניסה לחיילים אסורה!

Featured Replies

פורסם

נתקלתי עכשיו בפורום תפוז בהודעה המעציבה והמצערת הזאת של אירגון שמאל בלתי ידוע...

לחיילים הכניסה חינם על גופתנו המתה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=54&msgid=26875202

באמת שאני כבר לא יודע איפה אנו חיים כאשר אנשים אומרים דברים כאלה, ומול גדר, שבאה להגן עליהם

אמנם אני לא מסכים לתוואי הגדר בחלק מהמקומות, אבל לא זאת הדרך, בושה... :-X

פורסם
  • מחבר

בלי הסתה!!!!

פורסם

אחרי מה שעושים להם:

http://news.walla.co.il/?w=//499233

אני לא מתפלא, המדינה הזאת הגיעה לשלב האחרון של דיקטטורה (ע"פ הכתבה), אפילו אי אפשר להחזיק בדעה משלך בלי לסבול מזה.

ואם זה לא מספיק, אני קורא בפורום הודועות מזויעות כמו:

"צריך לחסל את כול השמאלנים..."

תגידו לאן הגענו???

מי הבא?

ערבים צריך לחסל את כל הערבים?

כל השמאלנים?

אחרי זה נעבור לאירופאים כי הדעות שלהם לא נראות לנו?

זאת מדינה שהוקמה בגלל שואה??

נכון, גם להגיד "אין כניסה לחיילים" זה קיצוני בלי טעם טוב, אבל זה באמת נראה כמו צעד של יאוש אחרי מה שקורה לאחרונה,

אותם אני איכשהוא יכול להצדיק.

יאיר.

פורסם

בסדר כנראה קצת הגזמתי אם "לחסל את השמאלנים"

אבל אין מקום לאנשים במדינה הזו אשר עושים דברים כאלה כמו שנאמר בפתיחת התרד.

אני בכלל לא מבין האם הם שפוים.

פורסם

ההסתה מתחילה בשמאל.

אופס סליחה, בימין. לא בשמאל. ימין שמאל ימין דיייייי

פורסם

ההסתה מתחילה בשמאל.

אופס סליחה, בימין. לא בשמאל. ימין שמאל ימין דיייייי

אם הבנתי אותך נכון, אתה מתכוון לזה שזה מעגל קסמים, ואתה צודק, אבל הוא מתחיל כשקבוצה אחת של אנשים הולך לקיצון, במקרה של ישראל, הימין נעשה מאוד קיצוני מאוד מהר (ראשון), אם זה בגלל האינטיפדה שהובילה למצב כלכלי גרוע שגרמה לימין להתחזק בלי פרופורציה ובלי שום ביקורת, אז הוא נעשה קיצוני, השמאל מגיב בקיצוניות והסתה כתגובה.

אני לא שמאלני ואני לא ימני, אין לי דעה פוליטית מגובשת כל כך, רק אידאולוגית ואני יודע שמה שקורה מבחינה מדינית הוא לא בסדר.

יאיר.

פורסם
  • מחבר

מה שקרה היום מבחינה פוליטית הוא מוזר

מצד אחד הימין (ליכוד) הפך להיות השמאל של לפני אוסלו, והתמתן באופן קיצוני, מי היה חושב על מדינה פלסטינית שבגין היה בשלטון.

השמאל נשאר השמאל, והוא למעשה דיי דומה לימין,

אבל

הקיצוניים בשני הצדדים ניהיו עוד יותר קיצוניים באופן חריג, הימניים הקיצוניים התבססו עוד יותר , והקצינו את פעולותיהם (יותר התנחלויות, בלאגנים, התעמתויות עם הצבא)

והשמאל הקיצוני, שהיה עוד שפוי במידה זאת או אחרת (חוץ מהקומוניסיטים) הפך להיות הקומוניסטים של פעם, שמאל רדיקלי בצורה בלתי רגילה

עד שהוא כופר תחת מדינת ישראל בדיוק כמו הימין הקיצוני, רק בצורה שונה. (וגם הוא מתעמת עם צה"ל)

לדעתי, מצב בלתי נסבל בעליל!

udicool- צודק בהחלט!

פורסם

הקיצוניים בשני הצדדים ניהיו עוד יותר קיצוניים באופן חריג, הימניים הקיצוניים התבססו עוד יותר , והקצינו את פעולותיהם (יותר התנחלויות, בלאגנים, התעמתויות עם הצבא)

הקטע שמרגיז אותי הוא לא ההקצנה, אלא הלגיטימציה שנותן השלטון לפעולות ימניות, רק המתנחלים מתעמתים עם הצבא וגם זה בקושי.

אבל הממשל נותן לשירותי הביטחון לגיטימציה לפעולות דיקטטוריות נגד השמאל, איפה נשמע שבגלל דעה פוליטית (חוקית) ישנו רשויות הבטחון ולו במיקרון את היחס שלהם כלפי מישהוא?? שלא לדבר על לסמן אותו "ברשימה שחורה" ולהתנהג אליהם כמו בכתבה.

מה הבא ? נקים KGV?

אני כבר לא מדבר על זה ששומרים משנים את היחס שלהם כלפי מישהוא כשהוא ערבי, שזה גם לא חוקי וגזעני, זה מילא אפשר איכשהוא להבין, אבל כזה דבר כמו בכתבה באמת מפחיד אותי, מפחיד אותי שבתוך שנתיים כבר לא תוכל להביע התנגדות נגד המשטר בפומבי והקטע של שאול מופז בארץ נהדרת כבר לא יהיה בדיחה.

יאיר.

פורסם

הכניסה לחיילים חינם על גופתינו המתה... בסדר, אפשר לסדר זה. חוצמזה, תראו לי חייל שירצה להכנס לשם (שאינו שקמיסט מסריח בקיריה שגוייס בכוח אחרי נסיון השתמטות כושל).

פורסם
  • מחבר

Sifo Jen,

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא נגד הכינוס מבחינה פוליטית, אין לי בעיה שיעשו כינוס,

אני פשוט לא מבין איך ישראלים מסוגלים לצאת נגד גדר שאמורה להגן עליהם, אני לא מבין איך האנשים האלה פועלים מבחינה אינטלקטואלית/חשיבתית.

ויש לי בעיה עם הניסוח של הכתבה, שיגידו למשל "הכניסה רק לפעילים ולאזרחים מודאגים", אבל לא "הכניסה לחיילים על גופתינו המתה"

החיילים האלה בגדול, שומרים עליהם, פרט למקרה אחד, בו לא רק הם הפרו צו אלוף שאוסר להכנס, אלא גם היו עם כאפיות, והרסו את הגדר.

(עדיין היה אסור לירות עליהם, אבל זה סיפור אחר)

מכמה בחינות, השמאלנים האלה, שפעם היו שפויים, עברו כל גבול, הם גורמים יותר נזק למדינה בה הם חיים מאשר לעזור לה,

יותר גרוע אפילו ממדינות העולם. מחאה פוליטית - מקובל ולגיטימי, לעזור לאויב - בגידה!

אפילו השמאלן הכי קיצוני (להוציא קומוניסיטים) השנות ה60 - 70 לא הלך לעזור לערבים, הם אפילו לא היו עם עד שנות ה20 - 30, והתגבשו מבחינה לאומית רק במאורעות תרצ"ו (1936).

פורסם

Sifo Jen,

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא נגד הכינוס מבחינה פוליטית, אין לי בעיה שיעשו כינוס,

אני פשוט לא מבין איך ישראלים מסוגלים לצאת נגד גדר שאמורה להגן עליהם, אני לא מבין איך האנשים האלה פועלים מבחינה אינטלקטואלית/חשיבתית.

ויש לי בעיה עם הניסוח של הכתבה, שיגידו למשל "הכניסה רק לפעילים ולאזרחים מודאגים", אבל לא "הכניסה לחיילים על גופתינו המתה"

החיילים האלה בגדול, שומרים עליהם, פרט למקרה אחד, בו לא רק הם הפרו צו אלוף שאוסר להכנס, אלא גם היו עם כאפיות, והרסו את הגדר.

(עדיין היה אסור לירות עליהם, אבל זה סיפור אחר)

מכמה בחינות, השמאלנים האלה, שפעם היו שפויים, עברו כל גבול, הם גורמים יותר נזק למדינה בה הם חיים מאשר לעזור לה,

יותר גרוע אפילו ממדינות העולם. מחאה פוליטית - מקובל ולגיטימי, לעזור לאויב - בגידה!

אפילו השמאלן הכי קיצוני (להוציא קומוניסיטים) השנות ה60 - 70 לא הלך לעזור לערבים, הם אפילו לא היו עם עד שנות ה20 - 30, והתגבשו מבחינה לאומית רק במאורעות תרצ"ו (1936).

אתה צריך להבין, הם לא חושבים שהגדר לטובתם, אתה יכול לתת הרבה דומאות שהיא לא לטובתם, ואני אישית גם חושב שהיא טיפשית ולא תוביל לשום מקום.

נכון, הניסוח של הכתבה מאוד פרובוקטיבי, אני חושב שהם היו צריך למצוא נציג יותר רציני שידווח על המפגש הזה, אבל לך תדע, אולי זה אחד האחים של קורבנות ההפגנה נגד הגדר.

הם לא הולכים לעזור לערבים, הם הולכים לעזור לעם שמתעללים לו מבחינתם, כמו אלו שעזרו ליהודים בשואה, אולי עדיין אי אפשר להשוות , דגש על עדיין, אבל מבחינתם הם לא רואים אותם כערבים, גם מתוך ההתבטאות הזאת "עוזרים לערבים" אפשר לחשוב שכל הערבים הם האויב שלנו, יש קבוצה בתוך הערבים קיצונית שגורמת להם להראות רע, ואני אנסה בלי לפגוע בהרבה אנשים להגיד שהימין , כרגע, עושה בערך את אותו הדבר, אולי לא באותן רמות, אבל מה שבאמת מפחיד אותי, שעדיין לא באותן רמות, ואני אומר את זה מכל הלב בלי שום רצון לפרובוקציה או משהוא כזה.

יאיר.

פורסם

אני כבר רואה את עשרות החיילים הצובאים על המקום בדרישה שיתנו להם להכנס... ;D

פורסם

אני כבר רואה את עשרות החיילים הצובאים על המקום בדרישה שיתנו להם להכנס... ;D

:cwm32:

פורסם

הם הולכים לעזור לעם שמתעללים בו

מתעללים בפלשתינאים? מסכנים !

הם כנראה שוחרי שלום אחד אחד שלא עשו רע לאף אחד ואנחנו (הכובש האכזר) מתעללים בהם לשם ההנאה.

צריך להבין, ש"כיבוש" הוא רק כלי בידי הפלשתינאים להשגת המטרה. מה המטרה אתם שואלים? אולי הקמת מדינה? לא !

הקמת מדינה פלשתינאית היא סעיף מאוד קטן ושולי מהתוכנית שלהם. המטרה הכי חשובה שלהם זה פשוט להרוס את מדינת ישראל. הם לא רוצים פה יהודים. זה לא עיניין של מדינה פלשתינית.

הגדר באה לנסות ולמנוע חדירה של מחבלים, כגון זה שהתפוצץ בפיגוע הקשה בקו 19 בירושלים לפני פחות משבוע, כנראה שאותם שמאלנים כבר שחכו מזה לגמרי.

בקיצור, לא צריך להיות תמים, איך בכלל אפשר להעיז לחשוב על השוואת מצב הפלשתינאים עם השואה של העם היהודי? העם היהודי נטבח בהמוניו על לא עוול בכפו, ואילו הפלשתינאים לא נטבחים. אם נהרגים כמה אזרחים חפים מפשע במהלך מצוד אחר מחבלים - זה שווה את זה (עדיף שימותו להם אזרחים מאשר שאותו מחבל יעשה פיגוע ויהרוג אזרחים שלנו).

פורסם

ואם שוטרי מג"ב רוצחים נער פלשתיני שלא עשה להם כלום - זה שווה את זה?

ואם פלשתינים עוברים התעללות (גם נפשית וגם פיזית) במחסומים, על לא עוול בכפם - זה שווה את זה?

ואם מתנחלים באים ועוקרים את עצי הזיתים של פלשתיני, שזו פרנסתו היחידה - זה שווה את זה?

ואם חייל יורה, במודע ובמכוון, בראשו של פעיל שלום בריטי לא חמוש - זה שווה את זה?

ואם חיילים הורסים בית של מישהו כי הוא במקרה משקיף על התנחלות - זה שווה את זה?

ואם חיילים פותחים באש חיה על מפגינים - זה שווה את זה?

ואם חיילים פותחים באש חיה על מישהו שזרק אבן (וזה דרך אגב נוהל שהיה אמור להפוך בזמן האחרון לרשמי, אך פרקליטות המדינה אסרה על צה"ל להפעיל אותו) - זה שווה את זה?

איפה בדיוק עובר הגבול? תפסיק לחיות בסרט שכל מי שנהרג, נהרג מסיבה מוצדקת - זהו אופן חשיבה שתואם משטרים טוטליטריים שהיו קיימים במחצית הראשונה של המאה הקודמת, משטרים ששטפו את מוחם של האזרחים וגרמו להם להאמין שכל מה שקורה הוא מוצדק, נכון ונועד רק להבטיח את בטחון המדינה והתושבים.

דמוקרטיה מטבעה נועדה להציג אלטרנטיבות למדיניות הממשלה, לחפש דרכים אחרות לפתרון בעיות, לחקור ולבדוק ולהטיל ספק בכל מה שהממשלה אומרת, כי לממשלה יש אינטרס חד וברור להשאר בשלטון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים