עבור לתוכן

קנית מכשיר נוט 2 אפור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב

חשוב לציין צבע אפור

פורסם

כל חנות שהיא תפתח את האריזה היות והחוק מחייב אותה להחליף את המטען לאחד שתואם לארץ.

פורסם
  • מחבר

אין קשר המטענים שמקבלים מאירופה אותו דבר בישראל... פה פותחים את הקופסה שמים לך מטען של גלקסי 3

פורסם

אז תמצא חנות שמביאה מאירופה. בהתחשב בשער היורו לעומת הדולר קשה לי להאמין שיש כזו.

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם אתה מנסה להגיד שהם מיבאים את זה מארה״ב?

פורסם

אתה יכול להזמין מחו"ל: http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-note-2-ii-16gb-titanium-grey.html

כמו שאני הזמנתי (רק שהתמזל מזלי ואני רכשתי כשהייתה עוד הנחה).

אם יהיה מזל יש סיכוי שזה גם לא יעצר במכ"ס.

חוץ מהמטען הלבן המקורי אתה מקבל עוד מטען אוניברסלי לשקעים בכל העולם ואנטיוירוס NORTON לשנה.

וכן, כמו שהבנת במקרה שזה יעצר במכ"ס זה יהיה טיפה יותר יקר מהמחיר הממוצע בחנויות בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש בארץ לא בחול

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להחליף את ה HTC HDשלי במכשיר מתקדם. ברור לי, הגיע הזמן ממזמן :-^) אני מחפש עצה איזה מכשיר לקנות...

לא ידוע מי שם לב, אבל היבואן הרישמי של סמסונג ישראל יצא במבצע מפוצץ לגמרי על מלא דגמים. אז נכון שגלקסי s4 עדיין לא הושק בארץ, אבל יש הנחות מטורפות על מלא כמו הסמסונג Ativ בעלות ממש נמוכה (כמו הפרללים!) וה S3 וכו'.

האם ללכת על טאבלט קטנטן או סמארטפון? האם לקחת דווקא מכשיר כמו לומיה 820 ?

תודה מראש

דני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים