עבור לתוכן

מחפש שילוש קדוש+ספק, בתקציב של עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-100 ש"ח, אך אני פתוח להצעות.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטי HD.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני ממחזר את הכונן האופטי, כונן קשיח, עכבר, מקלדת, מארז וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX. רכיבי המחשב למעט כרטיס הקול נרכשו לפני כ-5 שנים ומהתייעצות עם חבר לא אמורה להיות סתירה של רכיבים, אם מישהו חושב אחרת אקח לתשומת ליבי ואנסה להביא יותר פרטים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9, אך כמה שהתקציב מאפשר.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כל חנות בתל אביב ;) .

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ברשותי כונן קשיח חיצוני ועכבר ומקלדת אלחוטיים אשר זקוקים לחיבור USB2, אני רק צריך לדעת שיהיה לי 3 יציאות (אחת נוספת) לפחות.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני קונה מחשב רק פעם בכמה שנים ולכן אני צריך שהפריטים ישמשו אותי ויחזיקו כמה שיותר מבחינת ביצועים.

*אשמח לענות על כל שאלה נוספת וכמה שיותר מהר.

*אני אכתוב שוב, רק כדי להיות ברור:

אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרונות וספק. אם אני מפספס משהו בבקשה אמרו לי.

תודה רבה מראש!

פורסם

הייתי מנסה אולי לבנות שילוש AMD, על מעבד A4-A6 כזה או אחר.

ניתן להשיג לוח טוב ומעבד במחיר נמוך מ-700.

אמורה להיות תמורה טובה יותר בטווח מחירים זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה! אני אבדוק גם את הכיוון של AMD.

פורסם

בהצלחה :)

ספר לנו מה קנית בסוף - ואל תתפתה לעסקאות בשטח! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים