עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מכשיר DUAL SIM 350$-400$ וזקוק ליעוץ

Featured Replies

פורסם

היי חברים!

אני מעונין לרכוש טלפון DUAL SIM מאחת החנויות הסיניות pandawill, DX וכד'

רציתי להתייעץ איתכם בנושא, יש ברשותי שני סימים עם מספרים שונים, אחד של אורנג' והשני של פלאפון, האם שני הקווים יעבדו כראוי על אותו המכשיר? שאלה נוספת היא איזה מכשיר יתאים לי מבחינת תאימות לארץ (תדרים וכד')

אשמח אם תמליצו לי על מכשיר טוב, ושיהיה די חזק, גודל המסך לא ממש משנה לי, ושיהיה בעל מצלמה טובה

התקציב הוא עד 350-400$

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

טעיתי בפורום, אשמח אם תעבירו

סליחה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ממה שקראתי בזמנו בנושא, שימוש dual sim מעלה בצורה משמעותית את רמת הקרינה של המכשיר.

פורסם

הדואל סימים היחידים שאני מכיר הם הsamsung galaxy duo (שילוב מסך מגע ומקלדת qwerty) והXtremear Akii 4\5

פורסם

קודם כל כן

אבל תוכל להשתמש בסים של אורנג' רק במצב של דור 2

אין מכשיר שתומך ב2 סימים בדור 3 וכידוע לפלאפון אין דור 2.,

מבחינת תאימות,רובם מגיעים עם תמיכה טובה בדור 2(כלומר התדרים שאתה צריך) מה שחשוב להקפיד עליו זה שבדור 3 למכשיר תהיה תמיכה בתדרים 850 ו2100(המכשירים עם ה850 נפוצים פחות אבל זהו תדר חשוב לקליטה בתוך מבנים)

בקשר לאיזה מכשיר לקחת..יש את הMTK 6589 שהוא מרובע ליבות לא רע בכלל..תעבור על המכשירים עם המעבד הנ"ל תראה איזה דגמים אהבת ואז יהיה אפשר להמליץ לך על משהו יותר ספציפי

פורסם

לסמסונג יש מספר מכשירים שתומכים בשני סימים ששניהם בדור שלישי. מדובר בסדרת ה-Duos, כולל Galaxy Y Duos, Galaxy S Duos, Galaxy Ace Duos וכו'.

היחיד שמבחינה חומרתית ותוכנתית שווה *משהו* זה ה-Galaxy S Duos וגם הוא לא בדיוק מודרני במיוחד (אם כי הוא מריץ אנדרואיד 4 ו"שדריג" ל-4.1 רשמית).

פורסם

צודק..לא שמתי לב לזה משום מה.

בכ"מ המגבלה היא על המכשירים הסיניים

פורסם

מה שיותר קריטי הוא איך הטלפון מפעיל את שני הסימים בו זמנית.. כבר נדפקתי עם מכשיר שלא יודע מה לעשות כאשר סים אחד נמצא בשיחה והסים השני בדיוק מקבל שיחה.. אין שום חיווי, שום דרך לענות והמתקשר פשוט מקבל צליל חיוג ולא יודע שבעל המכשיר עם שני הסימים לא מודע לכך שנכנסת שיחה..

פורסם

http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-

screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html

עונה על הצורך שלך בצורה הטובה ביותר. במקרה ואתה לחוץ לקנות מיד, תזמין את ה-G3 שהינו הדגם הישן וגם כן מוצלח מאוד.

לגבי עניין הפעלת השתי סימים במקביל שגיל ציין, אין לי מושג, אבל ה-G4 מסתמן כבר תקופה כדגם מפתח מעניין אצל הסינים מזה תקופה ברגע שיושק רשמית למכירה.

פורסם

נראה ממש מעניין המכשיר הזה..

שתי בעיות - לא מצוין במפורש תמיכה בעברית ואני לא בטוח שהוא תומך במספיק תדרים בדור שלישי..

פורסם

אנדרואיד 4.1 -> תמיכה מלאה בעברית (אבל לא בטוח בתפריטים).

תדרי דור שלישי: תמיכה מלאה באורנג', סלקום וגולן, חלקית בהוט ובפלאפון (בעתיד, תמיכה מלאה בהוט, כשהתלות שלהם בפלאפון תגמר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים