עבור לתוכן

שירות בינלאומי של HTC

Featured Replies

פורסם

קניתי באוקטובר האחרון מכשיר HTC One X בחנות בר"ג, אחלה חנות קיבלתי מכשיר חדש לא פתוח קופסה סגורה הרמטיתמכשיר מעולה עבד סבבה הכל היה טוב עד לפני חודש,המכשיר כנראה ריסט את עצמו במהלך הלילה(אולי עידכון או משו) ושמתי לב לתופעה מאוד מוזרה: כשאני נועל את המסך ומנסה לפתוח אותו שוב לוקח לו 6-7 שניות לעלות חזרה... אמרתי בסדר לא נורא אולי משו עם הגירסה(לא שיניתי רום אגב למתעניינים..)ומלבד זאת, המסך כל כמה זמן היה "נמתח" בקיצור, עשיתי איפוס למכשיר ו... אותה בעיהעברתי לא מזמן לאנגליה ואני חי פה כיום כמובן שHTC חברה מכובדת עם שם עולמי מתקנת מכשירים באחריות בכל העולם.. אז יצרתי קשר עם נציגה של HTC UK בשם אלינור, לה מסרתי את כל הפרטים של המכשיר כולל IMEI, סריאלי ותאריך רכישה והיא נתנה לי מספר תיקון ובא שליח של UPS לקח את המכשיר אחרי שכמובן דאגתי לארוז אותו עם ניילון בועות ואריזה כמו שצריךהדפסתי את התווית של UPS לשליח ומסרתי לו בשמחה את המכשיר, עברו 5 ימים קיבלתי את המכשיר חזרה לבית, הוא היה זרוק על הרצפה בקופסה שהוא פשוט "רץ" בפנים לא טרחו לשים לו אריזה מגנה, ושלחו הודעה שלא יכלו לתקן אותו עקב:"אין אחריות ואין הוכחה לרכישה" יצרתי קשר שוב עם HTC וענתה לי בCHAT שלהם אותה אלינור שביקשה שוב את הIMEI וסריאלי של המכשיר, ואחרי שאמרתי לה שהמכשיר לא תוקן היא הודיעה לי מפורשות שהמכשיר הוא בכלל מכשיר הדגמה ללא אחריות וסתם ככה שאני אדע הם לא נועדו להחזיק מעמד יותר מדי זמן...שאלתי אותה כמובן לפי מה היא קובעת את זה, היא אמרה שלפי המספר שסיפקתי לה והודעתי לה שזה אותו מספר שסיפקתי לה בפעם הראשונה ואחרי דקה היא אמרה שזו טעות שלה ושהיא מאוד מצטערת, החלטתי לוותר על שירותיה והתקשרתי לHTC ישראל, מכיוון שחייגתי מאנגליה זה הפנה אותי למוקד האנגלי שלהם ודיברתי דווקא עם בנאדם מאוד נחמד בשם שי שעובד בHTC UK שמאוד ניסה לעזור לי ואמר לי שזה לא נכון וזה לא מכשיר הדגמה(כמובן שזה לא) לצרף חשבונית הפעם והוא ידאג שייתקנו את זה, כמובן שצירפתי העתק חשבונית מארץ ושלחתי גם עם המכשיר וליתר ביטחון, סרקתי ושלחתי להם במייל, השליח הגיע בשנית לקחת את המכשיר, הפעם אחרי יומיים התקשר אלי מישהו שהתיימר להיות מנהל בשם רוברט ודאג להסביר לי שמכיוון שהמכשיר יוצר בסינגפור אז אין להם את החלקים ולא בטוח שיוכלו לתקן אותו ואולי זה ייקח יותר זמן כי הם יצטרכו לשלוח אותו לאסיה הודעתי לו שזה לא מעניין אותי והמכשיר הוא HTC לכל דבר לא אכפת לי איפה הוא יוצר וזו לא בעיה שלי וכך סיימנו את השיחה. ואחרי 5 ימים המכשיר חזר, שוב פעם באותה קופסה רעועה ושוב פעם עם אותה הודעה שאין אחריות או הוכחת רכישה, התקשרתי הפעם ממש זועם לHTC ואמרו לי שמישהי שדיברה איתי פעם בשם ג'ניפר תיצור איתי קשר, עברו 20 דק' ואותה ג'ניפר התקשרה ושאלה אותי מה בדיוק קרה והיא הסבירה לי שהיא דאגה לשלוח מייל לחברה שמתקנת את המכשירים עם אישור לתיקון והופ, "בטעות" הם לא קיבלו את המייל בזמן והיא רוצה לתאם לי שליחות נוספת אמרתי לה שהפעם אני מסרב בכל תוקף לשלוח אותו לתיקון ושאני רוצה שיביאו לי מכשיר שעובד ואני אתן את הישן וזה לדעתי מגיע לי אחרי כל הפאדיחות שהם עשו, היא סירבה וכל מה שעניין אותה לשמוע היה שאני מסרב למסור אותו לתיקון שוב שיישמעו אומר את זה בהקלטה שהיא תוכל לסיים את הסאגה הזאת.לסיכום: HTC מייצרת מכשירים מעולים, השירות שלהם אחד הגרועים שיצא לי לחוותממליץ בחום להימנע מלקנות מוצרים שלהם ואם כן- תשמרו עליהם מאוד מאוד טוב כי אם יש בעיה במכשיר, זו נטו בעיה שלכם ועכשיו גם יש לכם בעיה חדשה- להתמודד עם השירות הגרוע שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים