עבור לתוכן

התאמת כרטיס SD ל-GS3

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות כרטיס זכרון 32GB לגלקסי אס3 שלי ומצאתי אחד באיביי בפחות מחצי מחיר מאשר בארץ:

http://www.ebay.com/itm/SanDisk-32GB-32G-microSD-microSDHC-micro-SDHC-SD-Card-200X-30MB-s-free-shipping-/170984695862?pt=PDA_Accessories&hash=item27cf7b6836

שמעתי שמועות ש-class 10 עלול לעשות בעיות למכשירי אנדרואיד, האם הוא יתאים למכשיר שלי?

37162641c.gif

פורסם

לגבי הCLASS 10 לי היו כמה וכמה כאלה על הSGS3 שלי וגם של חברים והכל עובד תקין.

לגבי הלינק הספציפי שנתת הכרטיס שיש בתמונה זה כרטיס 32GB UHS-I שזה תקן מהיר יותר מCLASS 10, ככה שאתה מרוויח בכל מקרה :xyxthumbs:

פורסם

יש המון תקלות מדווחות עם כרטיסי sandisk על ה-S3 וה-note 2. המון משתמשים מתלוננים שלאחר מספר שבועות של שימוש, הכרטיס מפסיק לעבוד כהלכה, מתקבלות הודעות כאילו הוא הוסר מהטלפון, לא ניתן לגשת לקבצים וכו'. לא ברור ממה נובעת התקלה, אבל היא נראית נפוצה למדי.

בפורום של ה-S3 ב-iandroid.co.il היו הרבה דיונים על זה. כנ"ל גם ב-XDA.

אני לא יודע מה אחוזי הכשל של כרטיסי סנדיסק ב-S3, אבל אני חושב שלא כדאי להסתכן. אני אישית הזמנתי מאיביי כרטיס של סמסונג.

פורסם
  • מחבר

יש לך לינק לכרטיס שקנית?

פורסם

זה שאני קניתי ממנו כבר לא מוכר את הכרטיסים האלה. אבל פשוט חפש מוכר עם ניקוד גבוה באיביי שמוכר samsung micro sd 32gb class 10

אמור לעלות באזור 32-35 דולר.

פורסם
  • מחבר

מצאתי ב-16 דולר

פורסם

32gb?

לא הגיוני, בדוק את מחיר המשלוח.

פורסם

המחיר חשוד לדעתי, הייתי מחפש מוכר עם לפחות כמה אלפי פידבקים טובים. 99 זה לא מספיק.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מסתכן. אם לא יגיע, אקבל את הכסף חזרה.

פורסם

זה לא עניין של לא יגיע. זה החשד שמדובר בכרטיס מזויף שלא יעבוד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אין דרך לוודא אם הוא מזויף או לא כשאקבל אותו?

עדכון:

אחרי קצת ב. דירות וקריאות, מסתבר ש-60% מכרטיסי ה-16GB שמגיעים מסין הם מזויפים, והמספר עולה ל-85% בכרטיסי 32GB.

לא שווה את ההתעסקות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים