פורסם 2004 בינואר 3121 שנים לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש,הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את האקס פי...לאחר ההתקנה הותקפתי מיידית ע"י וירוס הבלאסטר,ומאז יש חלונות מסוימים שנסגרים מספר שניות לאחר פתיחתםכמו חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס שאני מנסה להתקין אף הוא נסגרמה עליי לעשות אני ממש משתגע מזה ?!בברכה,יובל
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים באתר של סימנטק יש קובץ FIX לווירוס הBLASTER תוריד אותו ותריץ אותו במחשב שלך ואח"כ תדאג גם להוריד את הPATCH שM$ הוציאו ותתקין אותו
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר עשיתי את כל זה כבר ... אבל עדיין הבעיה נמשכתמה אפשר לעשות ?ז"א טיפלתי כבר בבלאסטר אבל עדיין החלונותנסגרים באופן פתאומי וחשוב לציין שלא כל החלונות נסגריםרק חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס.בברכה,יובל
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים ישנו עוד ווירוס תולעת דומה בשם WELCHIA (או משהו כזה) וגם לו יש קובץ FIX באתר של SYMANTEC תנסה גם אותועוד משהו שאפשר לנסות זה לבדוק עם AD-AWARE וSPYBOT S&D ולוודא שאין לך במחשב טפילים ושאר ירקות במחשב
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים לאחר בדיקות מרובות הוירוס שאתה מתאר נקרא swanehttp://securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.htmlתוריד את הכלי להסרה שלו תאמין לי זאת התשובה
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר הורדתי את הכלי להסרה והפעלתי אבל לא נמצא דבר.וואו, בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דברמה עוד יכולות להיות הסיבות לכך ?!בברכה,יובל
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים גם לי היה את זה כשקיבלתי את המחשב... לא הצלחתי להיפטר מהווירוס ופשוט צרבתי את כל הקבצים של העדכונים וכו' על דיסק, פירמטתי והתקנתי אותם מיד לפני שהלכתי לאינטרנט, הכל בסדר מאז.
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר תסביר לי בבקשה איך צורבים את העידכונים ?!איפה אני מוצא אותם על המחשב ?
פורסם 2004 בינואר 3121 שנים מחבר אני לא יודע מה לחשוב כבר אין לי שמץ של מושג מזה הSVHOST.EXE אני רק יודע שהוא מופיע לי מספר פעמים ושיש לי עוד כמה דברים שאין לי מושג מהם והם לא רוצים להפסיק לפעול !בברכה,יובל
פורסם 2004 בפברואר 121 שנים svchost יכול להופיע לך גם עד 5 מופעים וזה טבעי בהחלט.רק תבדוק מה אחוז השימוש במעבד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.