עבור לתוכן

איך הנייד הזה למשחקים ?

Featured Replies

פורסם

http://ksp.co.il/?uin=18136

הכרטיס שלו חזק ?

אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים כבדים, כמו כן לעריכת מוזיקה עם תוכנות כבדות, מסך איכותי FHD ורמקולים או כרטיס קול טוב.

עדיפות לזיכרון 8 GB וקיבלות כמה שיותר גבוהה מ-1T ומעלה.

עדיפות 8 גיגה זיכרון + Windows 8 מקורי.

תקציב עד 5500 ש"ח, עדיפות עד 5000.

פורסם

מחשב עם מפרט מצוין יחסית למחירו

חסרונות:

מסך מבריק ולא מט

רק שנה אחריות

פורסם

את ה-dell הייתי מוריד מההתלבטות כי הכרטיס מסך שלו שווה בביצועים ל-gt 640m

פורסם
  • מחבר

השאלה במידה ואני הולך על ה-ASUS, איך אני מגדיל את הזיכרון ל-8 גיגה ?

פורסם

מוסיף עוד סטיק של זיכרון... אם אתה רוכש את הנייד והזכרון הנוסף ב-KSP אתה יכול לבקש מהם לעזור לך להרכיב אותו בחנות.

אם להתייחס לשאלה - הנייד של אסוס עדיף לטעמי במקרה הזה.

פורסם

האם ה ASUS עדיף על פני ה MSI ?

פורסם

תראה עד לפני שבוע ה-asus היה עולה 300 שקל פחות כי הוא היה במבצע אז הוא היה עדיף אבל כרגע לדעתי ה-msi בגרסה של ה-6000 שקל עדיף:

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9718

יש ביניהם הבדל במחיר של 300 שקל

אבל ב-asus יש רק 4gb זיכרון אז צריך להוסיף עוד סטיק של 4gb זה עוד 100 שקל זה מביא אותנו להבדל של 200 שקל ביניהם

כאשר ב-asus החיסרון הוא כרטיס מסך פחות טוב ב-10 אחוז בערך מה-msi ומשקל של 200 גרם יותר

ב-msi החיסרון שהוא לא כולל מערכת הפעלה ומקבלים רק שנתיים אחריות במקום שלוש ב-asus

אז תעשה את השיקולים שלך

פורסם

ראשית תודה על התגובה המהירה,

שנית- האם העובדה שהאחריות היא דרך היבואן ולא דרך החברה צריכה להדאיג אותי?

שאלה נוספת- האם חיבור של המחשב לטלויזיה יגרור האטה משמעותית בביצועים ועליה בטמפ' בעקבות העבודה עם מסך גדול?

פורסם

אני חושב שדווקא האסוס עדיף על הנייד של MSI בגלל איכות בניה עדיפה ומסך טוב יותר (לפי ביקורות)

תוסיף לעובדה הזו שנת אחריות שלישית שהיא לטעמי יתרון מספיק כדי לפסול את הנייד של MSI.

ככל שמתרחקים ממועד הקניה, אחריות היא דבר חשוב שגם עולה בהתאם עוד כסף. אם אני זוכר נכון לא ניתן לקנות אחריות נוספת במקרה של MSI.

הפרש הביצועים בין כרטיסי המסך לא גדול מספיק כדי להוות שיקול כנגד לדעתי, וזה בלי להתייחס לכסף

בנוגע לשאלה השניה שלך חיבור לטלויזיה גורר רזולוציה של 1080p - רזולוצית המסך של הנייד, ככה שלא יהיה הבדל בביצועים בין שימוש במסך וטלויזיה.

פורסם

1) במבט קדימה, בוא נגיד בערך עוד שנה, לאיזה כרטיס מסך יש יותר סיכוי לסחוב?

2) תוכל בבקשה לתת קישורים לביקורות על שניהם? כי לצערי חוץ מכמה סרטוני יוטיוב לא מצאתי ביקורות

3)האם יש סיבה לחשוש מכך שהאחריות היא ע"י יבואן ולא יצרן?

4) תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים