עבור לתוכן

הרכבת מחשב גימינג עד 4300

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?4200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6

6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.ksp תל אביב

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).למחשב יחוברו 2 מסכים

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

בנוסף אני רוצה בלי קשר למחשב מסך 17 אינצ פשוט שיחובר למחשב בתור עוד מסך משני

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

זה מפרט טוב:

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1

כונני SSD: כונן Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU Retail 1

מארזים: מארז Corsair Carbide 200R 1

מחיר החבילה: 4500 שקל

לרכישה

<div id=rtl>

כן אפשר כעיקרון לרדת קצת במארז למשהו יותר פשוט, ולחרוג קצת יותר לטובת כרטיס 7870, אבל בהתחשב ברזולוציה של הצג הראשי שלך, זה לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

למה הכונן ssd? ואם אני יקנה מסך 1000 שח איזה מסך לקנות

פורסם

ssd גורם למחשב שלך להיום הרבה יותר מהיר והמשחקים ירוצו עליו הרבה יותר מהר ואני ממליץ על המסך הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=812290

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪879

קירור למעבד:

EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪65

לוח אם:

Gigabyte GA-H77-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪513

מארז:

Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic M12II-750- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

זיכרון:

Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪278

קשיח למחשב שולחני:

WD Caviar Green, 2TB, 3.5", SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪557

כרטיס מסך:

Sapphire ATI 6970 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪999

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4290

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4205 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/wnhp48xj

כונן SSD מיותר וחבל, ואני אישית לא מאמין שצריך לקחת עסקאות כאלה מוכנות שהחנויות מציעות.. תמיד יש שם איזה "טריק"

מעבד - אותו דבר

לוח אם - אפשרות לחיבור של עוד רמקולים או מערכת שלמה ל SURROUND ובנוסף יש לך עוד 2 חיבורי USB3 מאחורה (לפרטים הקטנים אתה יכול לבדוק באתר של GIGABYTE)

כרטיס מסך הרבה יותר טוב (לגיימרים זה הכי חשוב) ויותר זול. גם למקרה שתקנה מסך חדש, לא תיהיה לך דאגה בקשר לביצועים.

כונן קשיח יותר גדול פי 2

זיכרון - בסטיק אחד, יותר מהיר גם

מארז - אחד הטובים שנמצאים בשוק, גם שומר על שקט, גם מאוורר כמו שצריך, גם גדול, וגם מודולרי, ועם כל החיבורים שצריך מקדימה (USB3 וכו' ) כולל ספק כוח מודולרי של 750 מצויין ויציב שיספיק לכל כרטיס מסך שתשים שם ויסחוב בלי בעיה

צורב דיוידי? אנשים עדיין משתמשים בזה? מקסימום זה עוד 100 שקל... לא בעיה .. בהתחשב בזה ששמרתי על מסגרת התקציב שלך והבאתי מערכת הרבה יותר חזקה ושקטה, לגיימינג. (או שתעשה כמוני ותקנה צורב דיוידי נייד חיצוני עם שני חיבורי USB , לי זה ממש נוח)

פורסם

הקירור של המעבד לא משהו אני הייתי מחליף לנינג'ה זה לא יותר מדיי כסף ושווה כל אגורה.

והייתי מחליף את הHD לטרה בייט ויותר מהיר כי הסדרה של הירוקים ממש איטיים ומשחקים לא ירוצו חלק ויקח המון זמן להריץ אותם

פורסם

המעבד של המאוור לא משהו? אתה צוחק כן? אפילו הייתי מוסיף ואומר שהקירור סטוק שבא עם המעבד (43 שקל) יעשה את העבודה מצויין, טוב שלא המלצת לו על קירור מים וזהו ב-300 שקל

לי יש את ה2TB גרין הזה ששמתי לו, לא מגביל לי שום משחק בשום צורה, אבל בסדר שיהיה

http://www.tms.co.il/product/12298

הוא יכול לקחת את זה במקום, אישית יש לי ניסיון רע עם SEAGATE

פורסם

לא יודע, לי יש ניסיון דיי רע עם מגדלים זולים.

יכל להיות שאתה צודק לגביו אבל הייתי הולך על הנינג'ה בלב שלם. יש לי אותו כבר שנה וקצת והוא שומר על המעבד קריר (המקסימום שהוא הגיע זה 42 מעלות)

והרד-דיסק איטי זה מעצבן ולא נוח. גם ככה לוקח למערכת הפעלה זמן לעלות אין צורך להוסיף זמן לכך והמטרה היא תמיד שהמחשב יהיה כמה שיותר מהיר.

ההרד דיסק שהצעת מעולה לשמירת סרטים ומוזיקה ולהורדות שונות ומשונות, אבל משחקים ומערכת הפעלה לא הייתי שם עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים