עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

CRISIS - פיילוט מעניין מספיק. נראית כמו סדרה רצינית. רעיון דומה לחטופים.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

Helix התחילה חלש מאוד אבל פרק 9 הולך להיות יוצא מגדר הרגיל אני כבר מחכה בקוצר רוח!!

וכמובן כולם חייבים לצפות בעונה השנייה של בית הקלפים House of Cards - > סדרה של פעם בדור אני לא צוחק איתכם... יצירת מופת!

פורסם
Helix התחילה חלש מאוד אבל פרק 9 הולך להיות יוצא מגדר הרגיל אני כבר מחכה בקוצר רוח!!

חחחח

אני בדיוק ההפך מהקצה השני.

אוטוטו פורש.

את בית הקלפים אני צריך באמת להשלים.

פורסם

Googleness

התחלתי לראות את 2 הפרקים הראשונים של בית הקלפים, בקושי החזקתי מעמד, זה שעמם אותי, זה משתפר? כי אין לי מושג אם להמשיך לראות ולבזבז את הזמן שלי.

פורסם
  • מחבר

סדרה גאונית.

פורסם
סדרה גאונית.

סדרה טובה, אבל יהיו הרבה שימצאו אותה משעממת.

היא יותר פונה לקהל האינטלקטואלי.

פורסם
  • מחבר

החלק המעניין בה שיש רגעים שממש מרדימים את הצופה ופתאום בום! אתה לא מבין מאיפה חטפת את הבומבה. למשל הפינלה של הפרק הראשון בעונה השנייה ממש הפתיע אותי לא הייתי מוכן לזה בכלל.

פורסם

דווקא היה צפוי, מרגע הבחירה במקום המפגש.

פורסם
  • מחבר

אני לא האמנתי שזה יקרה, הוציא את הדמות באור שונה לחלוטין.. מדרך פעולה אינטלקטואלית ומחושבת לאכזריות בלתי נתפסת וברוטאליות יוצאת מגדר הרגיל.

פורסם

למה? זה מאוד הגיוני מבחינתו, וזה גם לא פעם ראשונה....

למרות שזה הפרק היחיד שראיתי עד כה מהעונה השניה, נראה לי מתאים לדמות ולדרך חשיבתה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

חוץ מזה, ברגע שאתה מפנים שהוליווד לא עושה ולא מראה לך שום דבר סתם ללא סיבה, אתה בקלות צופה דברים כאלו ואחרים.

פורסם
החלק המעניין בה שיש רגעים שממש מרדימים את הצופה ופתאום בום! אתה לא מבין מאיפה חטפת את הבומבה. למשל הפינלה של הפרק הראשון בעונה השנייה ממש הפתיע אותי לא הייתי מוכן לזה בכלל.

טוב עד כאן רק פרק ראשון אבל כמה גאונות. ספוילר

גם איך שהוא הוציא אותה להורג על ידי סיבוב שיראה שהתאבדה במקום לדחוף אותה עם הגב זה גאוני למרות שניראה כביכול הגיוני, במיוחד שאחרי שאתה חוטף את זה בתור הפתעה. לא את הרצח עצמו אלא הצורה המפתיעה וברוטאליות שבזה. והסצנה מול המראה עם ההסבר והתורה ותמונת החפתים עם FU בהקשר של המונולוג לפני אפשר לפרש בכמה צורות....

פורסם

Roger That - יש הרבה אמת בדבריך. מי שראה גם את המקור הבריטי מן הסתם כבר יודע מה עתיד לבוא. למרות שבסדרה האמריקאית אישתו, קלייר, הרבה יותר דומיננטית. השקחנים מצוננים והכתיבה נפלאה. אני לא מבין ממה יש לא להינות\להתשעמם.

בגרסה הבריטית היו לפחות חרטות, המצפון שלו לא היה שקט לחלוטין. הפרופיל הפסיכולוגי שלו הרגיש עמוק ואמין יותר. אלא אם הוא פסיכופת במלוא מובן המילה, לא הגיוני שאין לו שום חרטות, או שזה לא רודף אותו במידת מה.

פורסם

הי J S

לא התכוונתי לסדרה הבריטית כאשר אמרתי שזה לא פעם ראשונה, אלא לאירועים מהעונה הראשונה.

ראיתי רק את העונה הראשונה של הסדרה הבריטית וגם זה לפני שנים. נהנתי, אך משהו כבר החל להרגיש לי כבד אם אני זוכר נכון.

ולגבי פסיכולוגי.. קודם כל ישנם פסיכופטים מושלמים. אך כן, הוליווד תמיד מגזימה וצפויה. (ואולי כי אני כל כך רגיל להוליווד) לעיתים זה כיף ולעיתים זה לא.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לדוגמה - ספרטיקוס. כל כך צפוי, בנאלי וחד מימדי.. אבל במקביל מאוד כיפי

פורסם

לא צפיתי בספאטקוס, אבל זה נכון לא רק להוליווד, הרבה חוטאים בכך שהם מראים דברים רק אם הם רלוונטיים ובכך מורידים מהמיסתורין ואלמנט ההפתעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים