עבור לתוכן

מפרט מחשב למשחקים, הנחה למעבד

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר למשחקים. אני יכול להשיג מעבדי אינטל בהנחה משמעותית - i5-3570k ב-600 שקל או i7-3770k ב-800 שקל.

המחשב הנוכחי שלי בן אולי שנתיים, חלקים כמו ספק כוח ומארז שאני לא בטוח מה החשיבות שלהם אפשר להעביר?

לא צריך ציוד הקיפי.

התקציב די גמיש, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. שיריץ חלק משחקים חדשים בזמן הקרוב, לא צריך על הגדרות מטורפות.

תודה רבה (:

פורסם

אם המחשב מיועד בעיקר למשחקים אין צורך ל-i7 גם אם אתה יכול להשיג אותו ב-800 ש"ח, i5 ייתן ביצועים זהים לחלוטין מכיוון שמשחקים כיום לא תומכים בטכנולוגית Hyperthreading (ריבוי נימים) שקיימת ב i7.

בכל מקרה אם אתה רוצה מפרט מלא את השאלון שכולל את סוג החלקים שתרצה והתקציב של המחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה (:

כתבתי את כל המידע שאני יודע לתת - אני צריך לוח אם זכרונות כרטיס מסך.. הכל. ואני לא יודע איך לבחור. יש לי ספק כוח מהמחשב הנוכחי, איך יודעים אם הוא יתאים למחשב החדש? כנ"ל לגבי מארז - חשוב שיהיו בו מאווררים או משהו או שאני יכול פשוט להשאיר את זה שיש לי?

לגבי תקציב אני אשמח לדעת איזה ביצועים אני יכול לקבל עבור כל תקציב, ולפי זה להחליט על תקציב.

תודה (:

פורסם

אוקיי בוא נעשה את זה יותר קל, תמלא את השאלון הזה :) :

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם
  • מחבר

אוקיי בוא נעשה את זה יותר קל, תמלא את השאלון הזה :) :

1. מה התקציב המקסימאלי?

2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

אם התקציב לא ריאלי לדרישות שלי, אפשר לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים, ועבודה יומיומית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

אממ.. כולם? אני מקווה שאוכל לשחק איתו משחקים שייצאו בשנים הקרובות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

אני חשוב ש 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

עדיף כמה שאפשר, אבל לא קריטי

פורסם

מה עם הספק והמארז שיש לך כבר? אתה יכול לפרט מה שמות הדגמים?

פורסם
  • מחבר

על הספק כוח כתוב:

G&T Golden Tiger Model ATX 500WCE-P4 MAX

המארז זה סתם מארז של KSP

פורסם

לגבי הספק כח, יש חלק שיגידו שהוא גנרי (מוצר מדבקה שלא מספק את מה שכתוב עליו) ויש שיגידו שהוא ספק לא גנרי שאפשר לסמוך עליו. אישית אני אומר שהוא ספק גנרי ולא הייתי ממליץ להרכיב מערכת חדשה שתישען עליו. לגבי המארז של קייאספי גם כן מומלץ להחליף אלו מארזים קטנים שעשויים מחומרים זולים ולא איכותיים וביצועי הקירור שלהם ירודים. תאלץ להגדיל את התקציב, תמלא בבקשה את השאלון מחדש :)

פורסם

גיל אני איתך אבל היו פה כמה דיונים שאנשים טענו שהם לא גנריים וסיפקו סוג של סימוכין בעבר... בכל מקרה אני גם יודע שהוא גנרי לגמרי.

פורסם

אפשר לראות סימוכין? אתה ודאי מתבלבל עם CWT.

פורסם
  • מחבר

אז תקציב של 3000, עם עדיפות לחסוך (:

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il .

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + Seasonic SSET400W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select

כמות: 2 - מחיר: ₪74

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪414

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1015

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

סה"כ: ₪2489

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2440 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/c53x1grs

לא כללתי מעבד מכיוון שציינת שאתה יכול לקנות אותו במחיר מוזל וכמו שאתה רואה השארתי לך עוד 500 שקלים לקניית המעבד. אבל אין לך סיבה לקנות את ה-3570K אם אתה לא מתכנן אוברקלוק, המעבד שאתה צריך לקנות הוא i5 3470 במהירות 3.2GHz שיעלה לך פחות. כללתי לך כרטיס מסך חזק שיספק אותך לשנתיים הקרובות בהחלט על הגדרות בינוניות-גבוהות. באנדל של מארז וספק כח ביחד, שניהם מחברות איכותיות מאוד ו-4GB זכרון DDR3, אין צורך ביותר אלא אם כן אתה עובד עם תוכנות כבדות ואז אולי מומלץ 8 גיגה אבל אם מדובר בעיקר בעבודה משרדית ללא תוכנות כבדות, הייתי ממליץ ללכת על 4.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הטרטור, אבל שכחתי לכתוב שאני צריך חנות באיזור חיפה =\

חיפשתי ולא מצאתי את אותם חלקים באייבורי או KSP.

סתם שאלה - מה ההבדל בין הלוח אם שבחרת לי לבין הלח הכי פשוט? (לוחות ב-230~ שקל)

פורסם

עשויים מחומרים פחות איכותיים ועמידים, ללא יציאת HDMI, ללא תמיכה ב-USB3 בדרך כלל... הלוח ששמתי לך הוא אמנם מאוד זול ונחשב בקטגורית ה Entry Level אבל יש בו את כל הדברים שרשמתי למעלה ונחשב לאיכותי בהחלט, ההבדל במחיר שווה את התוספות הללו.

לגבי החנות אין שום בעיה, ניתן להזמין את המפרט מ-TMS והם ישלחו את המחשב אליך עם שליח הביתה, לגבי המחשב עצמו יש קאץ' קטן כי אמרת שאתה קונה את המעבד בנפרד אז אני מציע שתברר באמת בכמה אתה יכול לקנות את המעבד ומקסימום לנסוע אליהם לנתניה ולתת להם אותו להרכבה ואחרי שהם ירכיבו אותו הם ישלחו לך את המחשב הביתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים