עבור לתוכן

המלצה לסמארטפון ראשון 1000-1400

Featured Replies

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר.

אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה)

הציעו לנו:

Samsung:

Advance S ב- 1350

SIII mini ב-1580

Sony

Xperia Sola ב-1150

Xperia U ב-1000

אבל כל מה שבאתר החנות הולך.

המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה.

חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512.

רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן.

יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגוד לקפיצות של ה50 שקל בין אלה שמתחתיו.

מצד שני אולי אני סתם רוצה יותר כי.. כולם רוצים יותר.

עריכה:

ויש את Xperia P. מצלמה טוב יותר, מסך באותו גודל עם רזולוציה טובה יותר. 100 שקל פחות...

פורסם

רכשתי לפני כחודש Xperia P עבור אשתי ו Xperia Sola עבורי.

שני המכשירים משודרגים למערכת ההפעלה ICS.

הרשמים:

אני נהנה מאיכות התצוגה במכשיר (Xperia Sola), כמו גם מהקומפקטיות שבה לידי ביטוי גם במשקל.

waze ויישומים מבוססי GPS אחרים עובדים כראוי. אירועים בודדים של מכשיר 'קופא' לכמה שניות במהלך תפעולו או בעת מעבר בין יישומים.

הרמקול מעט חלש מדי (הבנתי שניתן לשנות זאת בעזרת תוכנה מתאימה אך טרם ניסיתי זאת).

השימוש בתוכנות הדואר נוח. העבדה שהמסך יחסית לסטנדרט המקובל אינה משמעותית עבורי.

למכשיר אין מצלמה קדמית.

לגבי ה Xperia P - המסך גדול יותר וכן הרזולוציה בהתאמה. המצלמה איכותית יותר ובנוסף העובדה שהמכשיר מצוייד ב RAM בגודל 1G באה לידי ביטוי ככל הנראה בהיעדר אירועים של קפיאה. במצלמה הקדמית טרם נעשה שימוש.

סה"כ - מכשיר קומקטי, נעים מאוד לשימוש במחיר סביר.

אגב - את הרכישה השלמנו עם כיסויים, מגני מסך, מטענים ועריסה לרכב - הכל מ ebay במחירים מגוחכים.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים