פורסם 2013 בינואר 2312 שנים טוב, החתיך מהטלוויזיה עם 19 מנדטים.אם ביבי לא מצליח להרכיב קואליציה, התפקיד יוטל על... יאיר.במצב האומה בטח אוכלים את הכובע.יש למישהו תובנות שיאירו לי את המציאות ההזויה הזו?
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים זה ידוע שיש בישראל 15-20 מנדטים שמצביעים למה שאומרים להם בטלוויזיה.ראינו את זה בבחירות קודמות עם קדימה, עם שינוי, ועכשיו עם יאיר שכמו קודמיו יצנח ל2 מנדטים בחזרה בבחירות הבאות כי לתקשורת ימאס ממנו והם יבחרו לוקש אחר למכור לציבור הרחב.
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים 19 מנדטים מכיוון שבוחרים נתנו את קולם לאדם שנראה טוב, לראשונה בתולדות ישראל נכון? יש לנו ארץ נהדרת.
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים העם רוצה משהואיש מפלגות גדולות וישנות שהוא לא רוצה לתת להן קוליש מפלגות "לא משלנו" שהוא לא רוצה לתת להן קולויש מפלגות קטנות שהוא חושב שלא יעברו את אחוז החסימה, ולכן לא מצביע להן, ובגלל זה הן גם לא עוברות את אחוז החסימהמי שנשאר אחריי כל זה זה לפיד, רק שהוא נשאר בגלל שהוא לא בדיוק מתאים למה שרוצים
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים מזכיר לי את המפלגה של אבא שלו-טומי לפיד,שגם קיבלה 19 מנדטים בריצה הראשונה שלהם(מפלגת שינוי) ובסוף יצאו בלוף גדול.ולפי דעתי תהיה קואליציה משולבת ליכוד/לפיד/עבודה.
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים וגם שלי הצהירה חגיגית שהיא לא יושבת בקואליציה בראשות נתניהו.אז היא הצהירה אז מה,כולם פוליטיקאים בשורה התחתונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.