עבור לתוכן

המלצה לטאבלט לצרכי קריאה, אינטרנט ווידאו

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש טאבלט שישמש אותי ללימודים ופנאי.

השימושיים העיקרים שאני מייעד לו הם:

1. קריאת ספרים - בעיקר PDFים.

2. סרטוני וידאו - בעיקר חומרי לימוד מצולמים, אם הוא יוכל גם לנגן סרטי HD (נגיד 720p) זה nice-to-have אבל לא משהו מחייב.

3. גלישה באינטרנט.

4. אני עובד כמפתח Web, כמובן שאני לא מצפה לעבוד איתו כעל סביבה ראשית אבל יהיה לי מצויין אם אוכל להעזר בו לכל מיני תיקוני חירום ודברים קטנים כאלו ואחרים (לא דורש יותר מדי, בעיקר אפשרות להריץ עורך טקסט סטנדרטי ותוכנות כמו קליאנט של FTP, קליאנט SSH וכו').

חשוב לי שהוא יהיה נייד ונוח לנשיאה ולהחזקה, את רוב הזמן איתו אני הולך לבלות בנסיעה ברכבת ככה שאני לא רוצה להיתקע עם פלאזמה ביד,

אין לי ממש ניסיון עם גדלי מסכים בטאבלט אז אשמח לשמוע המלצותיכם.

כן יש לי ניסיון עם לפטופ בעל מסך "15.4 והוא ממש לא נייד בעיניי, אז אם אשווה את הטאבלט ללפטופ -

אני מעריך שהגודל האידיאלי מבחינתי הוא 13" אם זה היה לפטופ, אני מקווה שהבנתם מה אני מנסה להגיד.

אם תהיה גם תמיכה ברשת אלחוטית b/g/n זה כמובן לא יזיק.

אין לי שום צורך במשחקים, זה אולי השימוש האחרון שאעשה בו.

יצא לי לחטט בפורום טאבלטים ונתקלתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551266.0

שמתי לב שהרבה כאן ממליצים עליהם, אז אם הם באמת כל כך טובים אשמח לרכוש אחד מהם.

התקציב שלי נע בין ה- Fire ל- Hero, את שניהם אוכל לרכוש במסגרתו (אז בואו נגיד 750 ש"ח).

אם ה- Hero 2 מספק תוספת שלא כדאי להתעלם ממנה עבור 30$ נוספים, זאת גם אופציה.

קיבלתי המלצות גם על כל מיני Kindleים של Amazon, מישהו כאן מכיר אותם?

כמובן שאני לא מקובע על הדגמים האלה, אלו פשוט ההמלצות שראיתי כאן - אם אתם חושבים שיש משהו אחר שיהיה עדיף עבורי, בכיף.

תודה רבה לכולם,

מעריך מאוד את העזרה שאתם נותנים כאן!

פורסם
  • מחבר

ראיתי שה- Fire אזל כבר, יש את זה שדי דומה לו - http://www.ainolstore.com/ainol-novo7-venus.html

אשמח לדעת האם אתם מכירים אותו ו/או האם לדעתכם הוא יכול להתאים לצרכים שציינתי בהודעה הקודמת (אלא אם כן אתם חושבים שיש משהו אחר שעדיף).

תודה.

פורסם

ה-VENUS דומה מאוד ל-FIRE רק ללא גוף האלומיניום, מצלמות נחותות וללא BT.

היתרון שיש לו מבחינת כוח עיבוד וליבה גרפית די חסר משמעות בשבילך.

הוא עדיין לא הוכיח את עצמו בשוק כמו ה-FIRE אז זה קצת חתול בשק אבל בהתחשב שמדובר בפירמה מוצלחת ובדגם ממשיך בליין מוצלח מאוד אני חושב שאין הרבה סיבות לדאגה.

לדעתי 7 אינטש הכי נוח ונייד בדרכים אבל אם יש לך תמיד תיק של ממש איתך ונייד 13' "מסתדר לך" אפשר לשקול את ה-HERO.

פורסם
  • מחבר

השתדלתי היום לחפש ולקרוא מידע שפורסם לגבי ההבדלים בין 7" ל- 10", דעות של אנשים, יתרונות/חסרונות שלהם לצרכים השונים וכו'.

המסקנה שהגעתי אליה היא שטאבלט 7" כנראה יתאים לי יותר, את הצרכים העיקרים שלי כתבתי בהודעה הראשית.

היות וה- Fire כבר לא זמין במלאי, ולפי מה שאני מבין ממך ה- Venus לא הכי משתלם עבורי -

האם תוכל להמליץ על טאבלט 7" אחר (עם מפרט דומה ובעלות דומה)?

שמתי לב שיש את ה- Fire במלאי כאן - www.pandawill.com/ainol-novo-7-flame-android-404-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-5000mah-battery-black-p66026.html

כדאי לרכוש משם?

תודה רבה.

פורסם

זה לא שה-VENUS לא משתלם - אם הוא באותה רמת גימור/איכות של ה-FIRE (ואין סיבה להניח שלא) הוא משלם יותר כי הוא חזק יותר באותו מחיר. אני פשוט לא מכיר אותו ואין עדיין ניסיון שוק איתו.

תבדוק טוב שהוא באמת במלאי ב-PANDAWILL - יש חוו"ד חלוקות על האתר למרות שהוא אחד הותיקים והרציניים שיש בסין.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אם ככה נשמע מצויין.

ביצעתי הזמנה של ה- Venus, משלוח דרך Singapore כפי שהומלץ כאן.

אם הוא חדש ועדיין לא ממש מוכר כאן אשמח לעדכן בעצמי כשאקבל אותו (בתקווה שבאמת אקבל אותו כמובן, בריא ושלם).

אם יש לך משהו להוסיף/עצה כלשהי/משהו שכדאי לבדוק - אשמח לשמוע.

תודה רבה.

פורסם

פותח הדיון בדקתה באיזה פורמט המיכללה\אוניברסיטה מישתמשים בו לשידורי ווידיאו שלהם ?

זה מאוד יכול להשפיע על הבחירה

פורסם
  • מחבר

בעניין החומרים המצולמים - רוב הקבצים הינם קבצי .mov, שאר הקבצים (חלק די קטן) הם .avi, .f4v, wmv וכו'.

אני לא חושב שצריכה להיות בעיה כלשהי לנגן אותם..

לא מדובר על סרטונים באיכות גבוהה או משהו כזה, כל נגן סטנדרטי שתומך בפורמטים הנ"ל אמור לנגן אותם.

פורסם

לא דיברתי על כוח לנגן אותם ביכלל

הרבה טאבלטים וסמארטפונים מריצים היום סירטי FHD בלי בעיות

רק רציתי שתיבדוק עם יש אפשרות לנגן את הסוג מבחינת מערכת ההפעלה

לדוגמה חלק מהאנדרואידים הפסיקו ליתמוך בפלאש ,וזה פורמט שעדין בשימוש היום גם לווידיאו בחלק מהאתרים

אני לא יודע איזה פורמט בעיתי ואיזה לא חוץ מפלאש ,רק רציתי שתבדוק לפני הקניה

חלק מהבעיות אפשר לתקן עם ROM חלופי ,אבל עם כבר קונים מכשיר חדש רצוי שיפעל טוב מהקופסא

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה על העצה.

היות וכבר רכשתי את המכשיר, אני יכול רק לבדוק אם יש באמת איזשהו פורמט בעייתי ואם כן - להתחיל לחפש פתרונות/ תחלופות ולהקדים תרופה למכה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים