עבור לתוכן

כתבה על האחיות שהיו אחראיות להשבחת הגזע הארי

Featured Replies

פורסם

את סירובו לטפל בדרוזים אינני יכול להצדיק

פעולת התגמול שהוא עשה נבעה ישירות מהזוועות אותן הוא חווה בצורה יום, יומית הן במלחמות והן במתקפות על ביתו.

אם כבר מדברים עליו, אתה באמת חושב שהלינץ שעשו בו לאחר מכן החיות הללו (ובמקרים אחרים גם ביהודים על לא עוול בכפם) לא מצדיק בצורה כלשהי את עצם המעשה? אבוי לאותו אספסוף יהודי אשר יבצע לינץ' במחבל פלסטינאי (סליחה, לוחם חופש) כאשר האיום הוסר.

את מי לא פסלו? אתה צוחק עלי?

רה"מ רבין שיתף פעולה עם מחבלים ונתן להם כסף ותחמושות, על הפעולות שלו אז נשלם עוד שנים רבות בדמם של בני עמנו.

רה"מ אולדמרט פעל והדריך שוטרים להפגין אלימות שלא תתאור כנגד עמו אך לא כגד הפלסטינאים המסכנים.

בל"ד שמייצרת דרך קבע מחבלים שיושבים בכנסת.

מחבל בשם זועבי המטיפה להרג תינוקות יהודים.

אני יכול להמשיך עוד ועוד אבל אתה לא תגרור אותי לעוד דיון פוליטי שבו אני אבין, בפעם האלף עד כמה העם שלי עיוור.

פורסם

גם אני לא אתווכח איתך כי בבירור אתה אדם שלא נותן לעובדות לבלבל אותו.

פורסם

לא. אני אדם שרואה את המציאות כפי שהיא מבלי שום נסיון להתחסד.

לכן אני אומר שחאלס עם הטינה כלפי גרמניה ולכן אני גם מאמין בצדקת דרכו של הרב כהנא.

זה שאני חי במקום בטוח עם בטחון כלכלי לא נותן לי את הצביעות להשתלח בתושבי דרום תל אביב ושדרות.

ואינני מצליח להבין למה אני צריך להתחסד עם כנופיות טרור שרוצות במותי. במלחמה כבמלחמה אין חוקים וה- collateral damage הפלסטינים הביאו על עצמם, אין לי שום סיבה להתחשב בהם. ולפני שתביא לי את המונות המודרניות אני אזכיר לך שכל מדינה יודעת טוב מאוד להתעלם מהן: ראה רוסיה בגיורגיה, ראה ארה"ב בעיראק (בקרבות ש*לא* אוהבדים לדבר עליהם), ראה ארה"ב ביפן וקוריאה ותראה כיום את צרפת במאלי.

היחיד שלא נותן לעובדות לבלבל אותו זה אתה, הסמול הסהרורי ואחד, קוראים אותו פרס.

פורסם

תגיד אתה באמת חושב שכולנו מצביעי מרץ ?

יש לי חדשות בישבילך ,רובם באתר לא קיצונים לאף צד

אני די בטוח שרובנו פה שונאים קיצונים לשני הצדדים

תפסיק לחשוב שעם אנחנו לא מקבלים את הדעות בקיצוניות שלך ,אנחנו מקבלים את הדעות של טיבי או זיבי

פורסם

במצע הבטחוני אין הבדל בין ביבי לבנט לזהבה גלעון, כולם בונים על מגננה במקום על מתקפה ניתן לספור על יד אחת את הפוליטקאים שאומרים להכנס בהם.

זה שאני נשאר דרך קבע בימין ולא מנסה לצבוע את העולם בוורוד בעוד שהאחרים זזים יותר ויותר שמאלה לא אומר שאני קיצוני.

פורסם

זה אומר שאתה גם קיצוני וגם לא מבין הרבה איך העולם פועל ומה הגודל של ישראל

מה אתה מתכנן לעשות ? ליכבוש את מיצרים ? אולי את טורקיה ?

אנחנו ארץ קטנטנה שתלויה בארצות הברית

תחשוב על זה שבערים גדולות דוגמת בנקוק יש הרבה יותר אנשים מכל ישראל

תחשוב על זה שהאום יכריז עלינו מילחמה במיקרה ש"נישתגע "

אין ברירה ,צריך לימצוא את הזמן הנכון מתי להתקיף ומה להתקיף

אני אישית חושב שביבי רכרוכי שלקח לו המון זמן למיבצע עמוד ענן ,אבל ליכבוש את עזה לא יעזור לנו לאפך

פורסם

תגיד לי מה הקשר מצריים או טורקיה?

אם הייתה לך הבנה בסיסית בפוליטיקה היית יודע שאתה יכול למחוק את כל עזה וגם הסנקציות שיפעילו עליך יהיו שוליות.

אף מדינה מערבית לא תתקוף אותך אם תתחיל בטרנספר מרצון או שוויון מלא בנטל באיוש או תכבוש מחדש את הרצועה..

יש לך רעיונות בנוגע לפוליטיקה, תמשיך את אחד מעשרות הדינויום שמתקיימים כרגע, שם יוכלו לענות לך עוד אנשים חוץ ממני

אין לי את העצבים לא את הרצון להסביר לך מהוא כושר הרתעה ומהן כללי הפוליטיקה הבין ל אומיים באזור

פורסם

אתה תמים לחשוב שישראל באמת עצמאית

מיצתער לקלקל לך את החגיגה ,אני לא רוצה ליחיות ברעב כמו דרום קוריאה

ומה לעשות יש מיגבלות עם רוצים חברות עם ארצות המערב ,אני בניגוד אילך רוצה שישראל תמשיך להיות ידידה של ארצות הברית\בריטנה\צרפת ואחרות

פורסם

א) ישראל הינה שלוחה של ארה"ב אבל ישראל מספיק חזקה על מנת לצאת לסדרת מבצעים מהירים וחזקים.

ב) לאף מדינה בעולם לא אמורה להיות בעיה עם שווין מלא + טרנספר בהסכמה עם פיצוי כספי הפרוס לאורך תקופה.

ג) דרום קוריאה נמצאת במצב מעולה ואחת הכלכלות הפורחות בעולם, אתה מתכוון לצפון קוריאה שם המצב בפריפריה על הפנים וגם זה בגלל מחדלים של השלטון עצמו. צפון קוריאה מקבלת סיוע מלא מארה"ב וסין.

ד) לבריטניה כבר שנים שאין אינטרס צבאי במזרח התיכון והיא לא תמהר לנתק קשרים כלכליים ומדעיים, לצרפת אין זכות דיבור במיוחד עם הטבח עם שהיא כרגע מבצעת במאלי, גם כך היחסים עם ארה"ב לא חמים במיוחד בגלל מזכיר ההגנה והמוסלמי אובמאה אך השמרנים בארה"ב יזכרו חסד ליהודים. יש גבול לדברים שארה"ב יכולה לעשות מבלי לעורר טינה אצל היהודים בארה"ב (אנשים בעלי כח וכסף רב)

תחסוך לי את התגובה, גם כך אני מוסיף את הדיון להתעלם

פורסם

בהיסטוריה היו הרבה רציחות עם

שמעתה על האנדרואידים ? לא קימים היום כי טווחו בהם

שמעתה על האינדיאנים ? פעם שלטו בשתי יבשות אמריקה ,היום יבשות אמריקה נישלטות על ידי צאצאי זרים והאינדיאנים מיעוט קטן לפחות בכל ארץ גדולה שיש ביבשות אמיריקה עם לא בכולן

דרך אגב גם ביהדות מתואר רצח עם ואפילו בפורים יש את הסיפור שרצו לירצוח יהודים ובסוף היהודים טווחו בעם אחר

שים לב שזה מדבר על התקופה העתיקה ש75 אלף איש היה מיספר מאוד גדול

שאפשר להחשיב אותו לכמה מיליונים היום מבחינת אחוזים לגודל האוכלוסיה

אז נכון ,זה רק סיפור שכניראה לא היה במציאות ,אבל בכל זאת

וזה בלי לדבר על אלוהים עם אתה איש מאמין ,שהרג את כל האנשים בעולם חוץ מנוח ומישפחתו

כי לדעתו היו אנשים רעים

בקיצור אתה לא יכול להאשים את הגרמנים היום ,השכנים שלך במיצרים שונאים אותנו היום הרבה הרבה יותר מהגרמנים

הגיזענות בגרמניה פחותה היום מהרבה מדינות אחרות

חשוב ..ללא ללמוד אך ורק מויקפדיה דוגמא :תחת 'פורים' היית מצטט כך

"ביום המתוכנן, י"ג באדר, הרגו היהודים כ-500 משונאיהם בשושן הבירה ו-75 אלף איש ביתר הממלכה. אסתר ביקשה וקיבלה מהמלך רשות להאריך את המלחמה ביום נוסף בשושן הבירה"

את ציטטת מויקפדיה תחת 'מגילת אסתר'.. כמובן שגם התעלמת משאר הסיפור ,שבקלות מצויין שמלך במדינות רבות כ127 .

איך יש כאן בעיה ? אם מדובר ביהודים ההורגים את מי שרצה להרוג אותם תחילה ואלו כמובן אויביהם כפי שמצויין .. בקשר למדינות אחרות ,אינך מודע אך המלך שלט בכ- 127 מדינות. אם עדיין יש לך בעיה ..אז גם לצה"ל תבוא היום בטענות :nixweiss: . בשואה היהודים אינם היו האוייבים (רצו להרוג) של הגרמנים.לכן אין שום קשר למקרה של פורים.

אכן איאפשר להאשים את הגרמנים היום.

פורסם

המיקרה של פורים זה רק מיקרה שזכרתי

בתורה מוזכרים הרבה מעשי טווח

חלקם של יהודים באויבים שלהם

חלקם של עמים אחרים ביהודים

וחלקם דוגמת המבול וסדום ואמורה האל

בהיסטוריה ביכלל היו הרבה מעשי טווח של עם מסוים באחר

צריך להבין שהשואה היתה מעשה מהרעים שאפשר לעשות ,וגם ההסתות עוד ליפני השואה

אבל אנחנו לא הבודדים שסבלנו

פורסם

פתחת או השתתפת בעבר בדיונים שמוצגים הנושאים הללו ..והראיתי את הטעות בדבר. חוץ מזה אתה שוב מציין עכשיו באויביהם.. יש הבדל בהרג אויב לבין לא אויב.

אלהים לא צריך חיבה שלך, וזכותו לעשות כל שהוא רוצה.ממש לא חשוב מה זה נראה בעיניך, אם זה מה שאלהים עשה, כנראה שיש סיבה.איאפשר להקיש ממעשה האלהים למעשה בני-אדם הטווחים סתם כך בשביל ממון ' פיסת שטח או גוון עורו של אחד כהה יותר ...

פורסם

את סירובו לטפל בדרוזים אינני יכול להצדיק

פעולת התגמול שהוא עשה נבעה ישירות מהזוועות אותן הוא חווה בצורה יום, יומית הן במלחמות והן במתקפות על ביתו.

אם כבר מדברים עליו, אתה באמת חושב שהלינץ שעשו בו לאחר מכן החיות הללו (ובמקרים אחרים גם ביהודים על לא עוול בכפם) לא מצדיק בצורה כלשהי את עצם המעשה? אבוי לאותו אספסוף יהודי אשר יבצע לינץ' במחבל פלסטינאי (סליחה, לוחם חופש) כאשר האיום הוסר.

את מי לא פסלו? אתה צוחק עלי?

רה"מ רבין שיתף פעולה עם מחבלים ונתן להם כסף ותחמושות, על הפעולות שלו אז נשלם עוד שנים רבות בדמם של בני עמנו.

רה"מ אולדמרט פעל והדריך שוטרים להפגין אלימות שלא תתאור כנגד עמו אך לא כגד הפלסטינאים המסכנים.

בל"ד שמייצרת דרך קבע מחבלים שיושבים בכנסת.

מחבל בשם זועבי המטיפה להרג תינוקות יהודים.

אני יכול להמשיך עוד ועוד אבל אתה לא תגרור אותי לעוד דיון פוליטי שבו אני אבין, בפעם האלף עד כמה העם שלי עיוור.

סלח לי, על בלה פרוינד שמעת שאתה אומר שפה לינץ' במחבל לא יקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים