עבור לתוכן

דרוש מפרט עד 4500 ש"ח למטרות גיימינג ותכנות כולל מסך ומקלדת

Featured Replies

פורסם

היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי מסך, מקלדת

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יאין צורך בכונן אופטי, אבל כמה שיותר כניסות USB3- מבורך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8

6. האם מתוכנן

אוברקלוק: לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לחנות ידידותית ומומלצת בגבולות קריות-נתניה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג

תודה מראש,

פורסם

הנה מפרט אפשרי.

- לא כללתי לך מקלדת- תבחר מה שנוח לך.

- במפרט הזה יש לך 2 חיבורי USB3 מאחור+1 נוסף בחלק העליון הקדמי של המארז.

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪924

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V

כמות: 1 - מחיר: ₪190

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 64MB - מחיר מטורף

כמות: 1 - מחיר: ₪499

כרטיס מסך:

MSI GTX660 2GB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1145

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4542

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4452 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/sxrw59c7

פורסם
  • מחבר

האם לא עדיף לנסות להגיע ל-i7?

וגם, VS2010 הוא לא ממש קליל לטעינה, האם כדאי להשקיע עוד קצת בכונן ssd?

והכי חשוב, 3 יציאות USB זה רחוק מלהספיק לי,

תראה אם אתה יכול להשתמש בעוד קצת כסף כדי להגיע למארז "משודרג"

ואני אשמח להתייחסות בקשר לשאלות.

בלי שום קשר, הפורום הזה פשוט נפלא ואני ממש נהנה ממנו,

תודה.

פורסם

- i5-3470 הוא מעט חזק, כאשר ה-i7 עולה כמה מאות שקלים יותר ועיקר ההבדלים זה התמיכה ב-HT (ליבות לוגיות). בספק אם תרגיש בהבדל.

- אתה יכול להוסיף כונן SSD אבל מדובר על הוצאה כספית נוספת של סביב ה-500 ש"ח.

- לא ממש הבנתי- 3 יציאות USB3 מספיקות לך או לא? כי כיום רוב הלוחות מגיעים עם 2 יציאות USB3+תמיכה בעוד איזה 2-3 יציאות אם יש לך על המארז. מארזים שכוללים תמיכה ביותר חיבורים (נגיד 2 אקסטרה) כבר יעלו כמה מאות שקלים יותר.

- מה זאת אומרת מארז משודרג? לכל אחד יש העדפות משלו. גם זה, יגרור הוצאה כספית נוספת (שכן רוב המארזים בכלל לא כוללים תמיכה ב-USB3 מקדימה).

פורסם
  • מחבר

לזה בדיוק התכוונתי במארז "משודרג" :) ( עוד כמה כניסות)

למרות שיכול להיות שלא הבנתי - חוץ משלושת הכניסות של USB3 יש עוד כניסות USB במארז?

דבר נוסף: תוספת של 500 שקל לכונן SSD זה נסבל בהחלט, השאלה היא האם לדעתך אני צריך את זה.

ודבר אחרון, אני צריך יכולת עיבוד גבוהה ( לא של תמונה - של פיתוחי קוד ואופטימיזציות שלו) אז אני חושב שאני אצטרך בכל זאת i7 האם המפרט הזה תואם גם למעבד i7?

שוב תודה.

פורסם

הלוח ששמתי לך כולל 4 חיבורי USB2 ביחד עם 2 חיבורי USB3 (כלומר מאחורי המחשב).

על המארז עצמו (מקדימה) יש 4 חיבורי USB2+ חיבור USB3 אחד.

יש לוחות אם יקרים יותר כמו זה שכוללים אקסטרה חיבורים (במקרה הזה תוספת של 2 חיבורי USB3 מאחור).

USB3 אומנם כבר נכנס לשוק ורוב לוחות האם כוללים אותו, אך לא מדובר על חיבור שהחליף את ה-USB2 לחלוטין עדיין.

מבחינת המארז, רוב המוחלט של המארזים שכוללים תמיכה קדמית של USB3 כוללים חיבור בודד. יש את המארז הזה שעושה רושם שיש לו 2 חיבורי USB3 קידמיים. אמליץ לך לשאול בחנות למידע מדוייק (גם מבחינת איכותי ושקט).

אם אפשר לשאול- למה אתה צריך כ"כ הרבה חיבורי USB3? כיום בעיקר כוננים קשיחים חיצוניים כוללים חיבור שכזה- שאר התקני האחסון הקטנים יותר וההתקנים הסטנדרטים פועלים על USB2/1.1.

האם אתה צריך כונן SSD? הוא כן יאיץ לך את המערכת ותוכנות נבחרות שתשים עליו, ואומנם כוננים קשיחים לא קרובים למהירות שלו, אבל הם בהחלט מהירים יחסית. לכן מקסימום אתה יכול להוסיף בהמשך כונן שכזה (המחירים יורדים והנפח עולה). לגבי המעבד, המערכת כמות תומכת- אתה יכול לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל i7-3770, אך עד היום לא נתקלתי במישהו שמשתמש בתוכנות הללו והתלונן שהמעבד מגביל או מתקרב ללהגביל אותו, מה שגם שהפרש הביצועים בהן המעבדים הללו די קטן.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אחלה ותודה על המענה ותשומת הלב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים