עבור לתוכן

עברית בסמסונג גלאקסי S3 מחו"ל?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע,

המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית, השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר:

לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית? האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה?

אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית, זה המכשיר אותו אזמין: http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as... תודה לכולם אנשים יקרים ויום טוב! ניר,

פורסם

מנסיון שלי עם הנוט ,אז רוב הדברים יפעלו בעברית

אבל כן היתי צריך להוריד מקלדת

בגדול אנדרואיד 4 תומך בעברית ,אבל לא בכל המכשירים יש תפריטים בעברית

הבעיה היחידה שיש לי היום ויש לה פיתרון ,רק שלא היה לי כוח לטרוח לקרוא אליו

זה לשלוח SMS בעברית ,אני יכול לכתוב אבל מקבלים אותו בצורה לא נכונה

אבל SMS ששולחים לי מיתקבל מצוין

יש לזה פיתרון ,ושיהיה לי כוח אני יקרא על הנושא

כל יתר הדברים עובדים לי מצוין ,וזה עם מקלדת חינמית שהורדתי בקלילות

פורסם
  • מחבר

מנסיון שלי עם הנוט ,אז רוב הדברים יפעלו בעברית

אבל כן היתי צריך להוריד מקלדת

בגדול אנדרואיד 4 תומך בעברית ,אבל לא בכל המכשירים יש תפריטים בעברית

הבעיה היחידה שיש לי היום ויש לה פיתרון ,רק שלא היה לי כוח לטרוח לקרוא אליו

זה לשלוח SMS בעברית ,אני יכול לכתוב אבל מקבלים אותו בצורה לא נכונה

אבל SMS ששולחים לי מיתקבל מצוין

יש לזה פיתרון ,ושיהיה לי כוח אני יקרא על הנושא

כל יתר הדברים עובדים לי מצוין ,וזה עם מקלדת חינמית שהורדתי בקלילות

תודה על התשובה איש,

לא מפריע לי שהתפריטים/ממשק יהיו באנגלית ולא עברית,

השאלה, האם כאשר אני אגלוש הפלאפון יידע לקרוא עברית גם באתרים, SMS, אפליקציות וכו'? כמו שהוא בא נגיד בלי להוריד שום אפליקציה.

לגבי כתיבה הבנתי שאצטרך כנראה באמת להוריד מקלדת עברית,

פורסם

בשביל להגדיר שליחת סמסים בצורה נכונה, בסך הכל צריכים להגדיר בתפריט הסמסים input method ל unicode.

וגם המקלדת של סמסונג ברוב המקרים ניתנת לעדכון לעברית.

פורסם
  • מחבר

בשביל להגדיר שליחת סמסים בצורה נכונה, בסך הכל צריכים להגדיר בתפריט הסמסים input method ל unicode.

וגם המקלדת של סמסונג ברוב המקרים ניתנת לעדכון לעברית.

אהלן רומן,

בוא נעשה דבר כזה איש,

קיבלתי את המכשיר מחו"ל, הוא באנגלית (לא מפריע לי) ואני מתחיל לגלוש לאתרים בעברית, מוריד אפליקציות עברית ומקבל SMS בעברית,

האם המכשיר במצב הקיים יודע לקרוא את העברית אן צריך להתקין אפליקציה מסויימת?

מקלדת הבנתי פחות בעיה, פשוט מורידים אחת בעברית וניתן לכתוב בה בעברית והגדרת SMS כפי שרשמת.

תודה!

פורסם

קורא הכל. במקסימום תיהיה בעיה ביישור לימין, אך זה לא אמור לקרות ברוב 4.03 וה 4.04 (אישית הNote 2 שלי הגיע עם רום ישן פולני שעדכנתי לרום צרפתי 4.04 חדש, והכל עובד פיקס)

פורסם
  • מחבר

קורא הכל. במקסימום תיהיה בעיה ביישור לימין, אך זה לא אמור לקרות ברוב 4.03 וה 4.04 (אישית הNote 2 שלי הגיע עם רום ישן פולני שעדכנתי לרום צרפתי 4.04 חדש, והכל עובד פיקס)

כלומר אין צורך להתקין שום אפליקציה אלא רק מקלדת עברית?

פורסם

אפליקציית morelocale2 שאתה כנראה מנסה לעלות לדיון, היא אפליקציה שפותחת שפות מערכת במקרה כמו שלך. היא תיתן לך להגדיר את המכשיר לעברית (למרות שלכאורה השפה נעולה ולא מופיע ברום הגרמני), מה שיתבטא בתפריטים בעברית- שכנראה יצתרכו יישור לימין.

מאחר ואמרת שאתה לא חייב שהתפריטים עצמם יהיו בעברית, אין צורך באפליקציה כזאת.

רק לבחור עברית במקלדת (אם לא תיהיה אפשרות כזאת, אז פשוט להוריד מקלדת שתומכת עברית) ולאפשר unicode בסמסים.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים,

אחרי שבילבלתי לכם בשכל ובאמת עזרתם לי מאוד החלטתי לרכוש את המכשיר בארץ.

600 דולר שהוא עולה לי בחו"ל זה 2,200 ש"ח ואני מצאתי אותו דרך ZAP ב-2,400 או 2,600 ש"ח אז בשביל 200-400 ש"ח הבדל שווה לי כבר לקנות פה עם עברית מלאה ואחריות... 2,400 ומשהו איזו חנות באילת ואח"כ 2,600 ומשהו וצפונה...

מה, לא ככה?

החנות באילת הינה: http://www.cameraeilat.co.il/sale.asp?pid=8825

מישהו מכיר?

תודה ויום טוב לכולם!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה לא חייב לקנות מהארץ ולהוסיף כסף! תוכל להתקין גירסה בעברית מלאה!! כולל תפריטים ומקלדת והכל על המכשיר מחו"ל!

מדריך להתקנת הגירסה+הורדה תמצא כאן

http://iandroid.co.il/forum/topic89214.html

בכלל, בפורום שם תמצא הרבה יותר תמיכה ישראלית למכשיר הזה.

פורסם

אבא שלי גר בארה"ב ויש SGS3 מאחת החברות הסליולריות בארה"ב (אולי AT&T ) . הוא שולח לי הודעות בעברית בלי בעיות במקרה הטוב בwhatsup במקרה הרע דרך vonage (ציפצופים מעצבנים).

פורסם

אבא שלי גר בארה"ב ויש SGS3 מאחת החברות הסליולריות בארה"ב (אולי AT&T ) . הוא שולח לי הודעות בעברית בלי בעיות

נכון... כי בכל מקרה גם למכשיר עם גירסה סינית בשפה אוזבקיסטנית אפשר להוריד מקלדת בעברית....:)):)):))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים