פורסם 2004 בינואר 3021 שנים לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי:"The specified path does not exist"יש לי windows xp.מה עושים?
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים ניסית להעביר התקנה של תוכנה או משהו כזה?הקובץ REG בטח מחפש את הקבצים בכונן C והוא לא מוצא אותם...
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים EXE צריך קבצי DLL שיעבדו איתו והם במקום אחר מהEXE קיצר אסור לעשות את זה!תסיר את התוכנה או מה שזה לא יהיה ותתקין אותה מחדש בD
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים אסור לך להעביר את הספריה Program Files יש שם קבצי מערכת והוינדוס לא יכול לתפקד בלעדיהתעביר אותו חזרה ל-C: ואם זה לא עוזר כנראה שדפקת את הוינדוס ואין ברירה אלה להתקין וינדוס מחדש.
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר תקישבו רגע: העברתי רק תיקייה אחת מתוך פרוגרם פיילז, ומחקתי אותה.העברתי לפני זה תיקייה אחרת והחזרתי אותה.אני יכול אולי להעביר את המחשב למצב שהוא היה לפני יומים או משהו כזה לא?
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Start Menu\Programs\Accessories\System Toolsנסה את זה...תלוי אם זה דלוק או מכובה אצלך
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר תשעמו, עשיתי שיחזור של התיקייה [EMULE] ועכשיו כל קובץ EXE שאני מנסה לפתוח פותח לי את הemule.exe..
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים מחבר C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Start Menu\Programs\Accessories\System Toolsנסה את זה...תלוי אם זה דלוק או מכובה אצלךלא עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.