פורסם 2013 בינואר 1512 שנים אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל.השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם.המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב.אעדיף מ KSP / IVORY.אין צורך במע' הפעלה.עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ.באיזור ת"א וסביבתה.תודה.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים דווקא מאיזור ת"א - מה ההגיון לקנות מ-KSP/איבורי בכלל?יש לך שם את RSM וזיגזג המצויינות
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחשב מבוסס אינטל יתן לך יותר כח עיבוד, אך במקרה שלך אם אתה רוצה גם להריץ בצורה בסיסית משחקים קלים (למרות שגם פיפא בשנים האחרונות לא נחשב למשחק מאוד קליל), לדעתי עדיף לך ללכת על מעבד מסדת Vision של AMD שכולל ליבה גראפית מחוזקת.יש לך לדוגמא את המפרט הזה או זה, כאשר אתה יכול לבקש בתוספת של סביב ה-50 ש"ח לשדרג ל-4GB זיכרון. לפי מה שאני רואה, שני המפרטים האלה לא כוללים חומרה גנרית, פרט למארז שאני פחות מכיר אותו.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר מדובר על Fifa 08 לכל היותר.עדיין עדיף AMD?הליבה הגראפית תספיק או שמא עדיף כרטיס מסך חיצוני?מעריך מאוד את תגובותיכם.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר לא מעוניין בלפטופ.אלך על אחת ממערכות המשחשב שהוצעו כאן.בכל מקרה, להשאר עם AMD או לעבור לאינטל?
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים יאיר,האם זאת הסיבה שהמלצתם על אינטל במחשב משרדי וAMD ברב שימושי ? אינטל - יותר כוח עיבוד אבל מתאים גם לסרטים וAMD למי שרוצה לשחק קצת ?
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים כי זו מיועדת להיות מערכת מחשב מאוד בסיסית וזולה.איך זה קשור לעניין בחירת החנות?
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר KSP ושות' בדרך כלל נותנים מפרטים מוכנים מאוד זולים.זו מערכת מחשב שמחליפה ATOM שנשרף.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים יאיר,האם זאת הסיבה שהמלצתם על אינטל במחשב משרדי וAMD ברב שימושי ? אינטל - יותר כוח עיבוד אבל מתאים גם לסרטים וAMD למי שרוצה לשחק קצת ?כן.
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים מחבר בכ"מ, התקציב ירד לכיוון ה 900, אני מניח שאקח את המערכת הזולה ביותר שמוצעת, בלי מחשבה יתרה.אלא אם כן יש רעיונות אחרים? (אין חלקים להעביר מהמחשב הנוכחי).
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים אם אין לך אפשרות להעלות את התקציב עד סביב ה-1200, עדיף שתקנה יד שניה. ממעבדי אטום ממליץ לך להתרחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.