עבור לתוכן

מתלבט לגבי סוללה תחליפית ל-HTC DHD

Featured Replies

פורסם

הסוללה של ה-DHD שלי כבר מראה סימניי גסיסה וחוסר יציבות והגיעה שעתה להחליף אותה.

הדילמה היא איזו סוללה לקחת מבין השתיים:

http://www.ebay.com/itm/100-New-Battery-for-HTC-Desire-HD-G10-Inspire-4G-Ace-T9191-/190749697849?pt=PDA_Accessories&hash=item2c69916739

http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-Desire-HD-G10-T8788-A9191-2450mAh-/150952111596?pt=PDA_Accessories&hash=item2325726dec

או שמא עדיף לקנות סוללה מקורית ולא להתעסק עם הסיניות הללו? המוגדשת מאוד מעניינת אותי כי הסוללה המקורית, גם בימייה הטובים לא הייתה להיט, לכן אני נוטה לכיוונה.

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

אווץ'! :-\ חארם על המכסה סוללה המסכן. מה הוא עשה לעולם שצריך לחתוך אותו ככה?! :nixweiss:

אני חושב שאוותר על האופציה הזו ואדבוק ברכישת סוללה יעודית למכשיר. השאלה היא אם עדיף מקורי או תחליפית (יש הזמנת סוללות אנקר בקו האופק?)?

פורסם

אל תתעסק עם כל השטויות הסיניות, הרבה הצטערו על זה.. פלאפון איטי ונתקע לא עובד ועוד.

יש לך שתי אפשרויות: סוללה מקורית וסוללה של MUGEN שעולה הרבה כסף.

יש לי גם DHD כבר מעל שנתיים והסוללה שלי עדיין תקינה לגמרי, אתה בטוח שהסוללה שלך גמורה?

ועוד משהו יש רום שמותקן אצלי גם כמה זמן והוא מראה השרדות יפה של הסוללה ולאחר יום עבודה ארוך....... בעבודה עם שימוש בינוני עדיין יש 40% סוללה.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי בסוף את הסוללה הראשונה, הלא מוגדשת.

איך אני יודע שהסוללה גמורה? הסוללה כבר לא שומרת על יציבותה לאורך זמן. היא מציגה אחוזים משתנים כל הזמן. שימוש ב-3G לאורך 5 דקות יכול להוריד 10 אחוז סוללה בקלות ואף יותר. כחלק מזה לפעמים הסוללה מגיעה מהר מאוד לעבר ה-20% ואז לפתח אחריי אי שימוש למשך שעה היא קופצת חזרה ל-40% בערך.

מעבר לכך הסוללה יחסית חלשה בקיבולת שלה ועוד אני משתמש ב-20% תאורת מסך והיא לא מראה שרידות אפילו בשימוש קל מ-6 וחצי בבוקר כשאני מתחיל את היום עד ימים ארוכים שאני חוזר ב-7.

ה-DHD שלי במקור מיד"ש, אבל מעבר לכך הוא אצלי כשנה וחצי ועוד לאורך החצי שנה האחרונה בערך נהגתי לטעון אותה במטען סיני בדולר שלצערי דיי דפק קצת את המכשיר לדעתי ויחד עימו- את הסוללה באופן ניכר. זה ה-סיבה לכך.

נחיה ונראה כבר מה יהיה עם הסוללה החדשה.... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים