פורסם 2013 בינואר 1412 שנים היי. שייך לכאן או לתמיכה טכנית ???לפי הדיבורים כאן בפורום אני רואה שמכשירים אחרים מחזיקים הרבה מאוד זמן.אנשים מדברים פה על יום/יום וחצי בשימוש בינוני וכו'.אני לא מצליח להחזיק יום לימודים (8 עד 1 נגיד..) בלי לסחוט את רוב הסוללה.(למזלי זה נוח להסתובב עם מטען..)השימוש במכשיר כן דיי מאסיבי אבל עדיין.. האם זה תקין?יש דרך לבדוק/להשוות למכשירי SGN אחרים? (אתר מומלץ כלשהו/שיטת השוואה ידועה?)מה גם ששמתי לב הוא שיכול להיות שה3G הוא אוכל הסוללה העיקרי. האם זה תקין?כי בהגדרות>בטריה לא שמתי לב למשהו כזה.(בעבר בדקתי ואין דבר המונע מהמכשיר להכנס למצב שינה. הסוללה נגמרת בזמן שימוש, אבל בצורה מאוד מהירה לדעתי..)יש אפליקציה מומלצת לבדיקה של מה צורך בטריה?המכשיר הוא Samsung Galaxy Nexusמריץ Paranoid Android 2.54אנדרויד 4.1.2(אני השבוע מתישהו אעדכן ל4.2.1.. משנה?)
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים אם ה3G זה מה שאוכל הכי הרבה סוללה כנראה שיש לך אפליקציה ברקע שכל הזמן מושכת אינטרנטעוד אופצייה לשקול זה שהסוללה עשתה את שלה ויש צורך בהחלפה.כמובן שזה גם תלוי מאוד מה אתה עושה איתו.בעיקרון אם זה קצת שיחות במשך היום אין סיבה שלא יחזיק לך מהבוקר עד הערב
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים מחבר לא זאת לא הסוללה, אלא אם כן קיבלתי אחת דפוקה (המכשיר בן בערך 3 חודשים)..המכשיר מאז ומתמיד ככה.אני משתמש הרבה מאוד בוואטסאפ, אבל האם זה באמת משתמש בכל כך הרבה סוללה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.