עבור לתוכן

מחפש שדרוג לZTE Blade

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי.

המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה.

לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר).

אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח.

אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'.

השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה.

כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי.

לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים :

1. Samsung Galaxy Nexus

2. HTC One SV

3. LG Nexus 4

שני דברים:

איזה מכשיר עדיף? יש עוד מכשיר העונה על ה דרישות שלי?

יש לי אפשרות לקנות מחנויות באילת אם זה מוזיל את המחיר משמעותית.

פורסם

קודם כל קנייה באילת תוזיל לך 17% מהמחיר - דיי משמעותי לדעתי.

עוד אופצייה שהייתי ממליץ לך לשקול זה את הסמסונג גאלקסי S2 שאפשר להשיג בארץ חדש ב1800(עם מע"מ) שעונה על הצרכים שלך מעל ומעבר(מעבד פכול ליבה,תמיכה באנדרואידים האחרונים,קהילת פיתוח ענפה, סוללה סבירה(אפשר להוציא יומיים-3 - מאוד תלוי בשימושים) ומצלמה איכותית.

קח בחשבון שהנקסוס 4 עוד לא התחיל להמכר רשמית בארץ וכשימכר יעלה הרבה יותר מהמחיר המסובסד של גוגל ואין לו חריץ הרחבה ככה שאתה מוגבל ל8 או 16 ג'יגה.

מבחינת סוללה שווה להעיף מבט על מכשירי הMAXX של מוטורולה הן מהדור הקודם והן מהדור הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

1. כשאמרתי קניה באילת התכוונתי בעיקר ל-KSP, ובמקרה של SGN למשל, אין כזה הפרש בין המחיר באילת למחיר בשאר הארץ (~150 שקל לטובת אילת)

2. SGS2 אני פחות רוצה פשוט כי אני רואה אותו בכל מקום כבר שנה+.

3. ה-Motorola XT910 נראה טוב, מה שמוסיף אותו לרשימה שלי (בסוגריים המחירים):

1. Samsung Galaxy Nexus (~2000)

2. HTC One SV (~2300)

3. LG Nexus 4 (~2500)

4. Motorola XT910 - (~1700)

אז, מה עדיף?

אני בעיקר מתלבט בין SGN לXT910...

פורסם

לדעתי חבל מאוד שאתה פוסל את הSGS2 נראה לי דווקא בחירה מצויינת

מבחינת ההתלבטות..

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4273&idPhone2=4219

הנקסוס לוקח במסך ובתמיכה במהירות המקסימלית של הרשת בדור 3.5[אל תבנה על דור 4 במכשירים שנמכרים פה למרות שלך תדע]

המוטורולה לוקח מבחינת עובי,משקל מופחת, כרטיס זיכרון(!!) ומצלמה

כל זה מנתונים על הנייר..קרא ביקורות וקבל החלטה

אגב עוד אופצייה למקרה ואתה "נועז" זה להזמין את:

http://www.antelife.com/star-b94m-android-4-1-mtk6577-dual-core-1g-ram-3g-gps-4-5-inch-qhd-screen-smart-phone-black.html#.UO0WeGd_Q8H

מעבד כפול ליבה בכלל לא רע[שווה ערך לכמעט SGS2 בביצועים],תמיכה בתדרים הדרושים,כרטיס זיכרון,אחלה מסך,אנדרואיד עדכני[4.1] ובכללי תמורה מעולה לכסף -160$ - גם אם תשלם מיסים זה יצא בערך 800 ש"ח

פורסם
  • מחבר

גניה תודה.

יש כאן אולי מישהו שהחזיק בידיים את שני המכשירים ויכול להעיד? המוטורולה והנקסוס

פורסם

בבקשה..

האמת שכשאני חושב על זה החזקתי ביידים את שניהם(אצל חברים)..על מה את רוצה עדות ? :P

פורסם
  • מחבר

מי הרגיש טוב יותר, מהיר יותר?

פורסם

שאלה קשה..

בזמנו המוטורולה היה עם רום של מפעילה מקומית והנקסוס ייובא מחול ממש בתחילת ההפצה שלו..ככה שהייתי פוסק לטובת הנקסוס..חכה לתגובות של אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו? אולי אלטרנטיבה אחרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים