עבור לתוכן

הייתם בוחרים במפלגה שברשימתה יש פוליטיקאי מושחת?

Featured Replies

פורסם

בס"ד

אצל חלק מהמפלגות המתמודדות בבחירות הקרובות, יש מתמודדים שהורשעו בפלילים כגון אריה דרעי מש"ס וצחי הנגבי. האם זה חלק מהשיקול שלכם להצביע למפלגה שתכניס לכנסת פושע מורשע?

מצד שני, אתם לא חושבים שיש להרחיק פוליטיקאי מורשע לאלתר מהכנסת ולצמיתות ולא לתת לו הנחות והטבות כגון משכורת שמנה, תפקיד וזירוז הליכי משפט?

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2466856

• תגובות 45
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לא ?

אם אריה דרעי ריצה עונשו ושילם חובו לחברה אפשר לתת לו להיות שר האוצר.

פורסם

חוץ מזה שזה ממש לא השיקול בבחירת מפלגה.

פורסם

כל עוד שליח הציבור פועל לקידום המצע שבעינו הוא נבחר, מצידי שימנה את כל הבני דודים שלו לג'ובים בנמל

ושיחלק מעטפות עם דולרים לכל בן אדם שני.

פורסם

כנראה שלא קראת את האותיות הקטנות

"מצע המפלגה תקף לרגע כתיבתו בלבד"

פורסם

ברור לי, זאת הייתה הקצנה שבאה לבטא את הייאוש מתפוקה של פוליטיקאי מצוי

שאם כבר הוא מושחת, אז לפחות שיתן גם ביצועים

פורסם

זו גם דעתי, לא משנה העמדה, משנה רק היכולת לתפקד ולפעול.

פורסם
  • מחבר

לא מטריד אתכם שאם אדם הואשם והורשע בהפרת אמונים, הולך שוב להישבע אמונים לכנסת ולעם שקודם לכם הוא מעל באמונו?

לחידוד השאלה, הייתם נותנים לאתי אלון לנהל את חשבון הבנק שלכם?

פורסם
  • מחבר

אתה בוחר במפלגה, לא בבנאדם.

אבל הבנאדם יהיה בכנסת, הוא יקבל תפקיד, הוא יקבל משכורת.. זה אדם שאתה מוכן לשלם לו משכורת?

פורסם

אם הוא ריצה את עונשו, כן.

אתה אומר שאסירים משוחררים דינם למות ברחוב? אתה לא מאמין בחזרה בתשובה?

פורסם
  • מחבר

אם הוא ריצה את עונשו, כן.

אתה אומר שאסירים משוחררים דינם למות ברחוב? אתה לא מאמין בחזרה בתשובה?

אני אומר שאם הייתה ענישה ואדם כזה היה מורחק מהכנסת לצמיתות אולי אחרים ילמדו לקח. שיקבל הזדמנות שנייה, לא בכנסת ולא בתפקיד ציבורי אחר.

פורסם

אז האם לדעתך אנסים וגנבים צריכים להיות מוצאים להורג? הרי אי אפשר לסמוך עליהם.

פורסם
  • מחבר

אז האם לדעתך אנסים וגנבים צריכים להיות מוצאים להורג? הרי אי אפשר לסמוך עליהם.

אני לא אמרתי שצריך להרוג גנבים, אבל בנוגע לפושעים, כן, הענישה ריכה להיות חדה יותר בהתחשב בנסיבות מקלות. אבל אל לך להשוות בין גנבים לרוצחים.

גנבים נצפסים כאנשים שאפשר להעביר את מה שהם עשו בשתיקה. יושב לך נבחר בכנסת, איש ציבור שאתה משלם לו משכורת והוא אמור לשפר את המצב במדינה ולהעביר חוקים. מאידך, הוא לא עושה דבר, לוקח שוחד ומסרסר באמון המדינה תוך כדי זה שהוא מסרב להכיר בכך שהוא פשע, אינו פורש מתפקידו וחוזר להתמודד שוב לאותו תפקיד.

לי זה נשמע מופרך מהיסוד. הוא לא ילד בן שנה ששבר איזה אגרטל בלי כוונה. כאן יש כוונה, יש מניע ויש הרשעה. מה מונע ממך לחשוב שהוא לא יעשה זאת שוב? קצת הרבה מטריד לחשוב שזה בסדר בעיניך, ראה, זאת נורמה שהולכת ומתפשטת והופכת למקובלת.

האם אתה צריך לחוות על בשרך עושק אמיתי או שאתה סלחן בן סלחן. אם כן, כל הכבוד לך. אני חושב שזה מוגזם.

פורסם

ואם היו מתאגדים אסירים לשעבר ומקימים מפלגה שהמצע שלה הוא זכויות האסיר המשוחרר? הרי כולם פושעים לשעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים