עבור לתוכן

למי שחיפש להזמין את ה-XIAOMI M2

Featured Replies

פורסם

לא בסמארטפון ,דרך הסמארטפון

לא סתם אמרתי כבל ומתאם HDMI

וכן יש שעות מתות ליפעמים גם בטיול מצוין

אולי יורד גשם ,אולי אתה עיף ,אולי סתם מיציתה מקום מסוים ,ואתה צריך לחכות קצת עד האזור הבא

שהיתי בתאילנד ,וממליץ לכולם דרך אגב ,היה לי מתוך קרוב לחודש ,כמה ימים מתים

סמארטפון היה לי רק בסוף ,אבל לא טעון בסרטים ,ובהרבה מקומות לא היה אינטרנט זמין במלון

ביום האחרון שנישאר לי היתי צריך לחכות לטיסה בלילה ,קניות כבר סימתי הכל ,אני לא צרכן של "בום בום"

המלון שהיתי בו ביום האחרון היה עם אנשי חליפות -ואני לא מיתחבר לאנשים כאלו

והיה בכללי מאוד משעמם

זה גם היה באזור עם המון תנועה והמון בינינים גבוהים ,ככה שכם לא מתאים לטיול

בסוף קניתי סירטי DVD פרוצים וצפיתי בPS3 שקניתי משם

אחרי זה מתוך שיעמום קניתי כרטיס לאינטרנט במחיר מופרז שהמלון הזה מוכר

בחלק מהמלונות\אכסניות זה בחינם ,שם פשוט זה מלון שנחשב יוקרתי יותר

אז נכון התיכנון שלי לא היה משהו ,למזלי זה תאינלנד

מה גם שטאבלטים עלו הרבה יותר אז ונתנו הרבה פחות

אבל היום סמארטפון עם HDMI אולי לא יעזור לתאילנד ,אבל כן בארצות אחרות

בכללי במחירים היום היתי ממליץ גם סמארטפון בעיקר לGPS ,וגם טאבלט זול אבל נורמלי

עם היה לי GPS בטיול הזה היתי נהנה הרבה יותר וחוסך הרבה על הטוקטוק ומוניות

פורסם

בתאילנד הייתי חודש וחצי ולא היו לי 10 דקות פנויות.

פורסם

כניראה תיכננתה את הטיול הרבה יותר טוב מימני

אני תיכננתי ללכת עם מישהו שהיה שם כמה פעמים,אבל הוא ביטל ונסעתי לבד

חוץ מיכמה ימים ,היה לי מה לעשות רוב הזמן

סך הכל זה היה פעם ראשונה לתאילנד ,ופעם קודמת שהיתי בחול היה 10 שנים ליפני זה בטיול מאורגן באירופה

ככה שלא היה לי מספיק ידע וניסיון בטיולים כאלו

פורסם

אתה שוכח אפשרות לנסיעות לחול עם חיבור וכבל HDMI

סמארטפונים נורמלים היום מריצים פורמטי FHD ,בעתיד סמארטפונים חדישים יריצו גם UHD ומעבד כזה כבר ניכנס לטבלט סיני

אני לא "שוכח", אני פשוט (בניגוד אליך כנראה) מבין שמי שטס לחו"ל בשביל לראות סרטי FHD דרך הסמארטפון, עדיף שישקיע את הכסף שהוא רצה לבזבז על סמארטפון - בטיפול פסיכולוגי.

פורסם

אגב, אני מכיר פסיכולוג עם מסך הכולל HDMI :xyxthumbs:

פורסם

אני לא "שוכח", אני פשוט (בניגוד אליך כנראה) מבין שמי שטס לחו"ל בשביל לראות סרטי FHD דרך הסמארטפון, עדיף שישקיע את הכסף שהוא רצה לבזבז על סמארטפון - בטיפול פסיכולוגי.

חחחחחחחחחח :lol: :lol: הרגת אותי

פורסם

לטוס לחו"ל (!) בשביל לשבת בחדר במלון ולראות סרטים, דרך הטלפון (!).

מדהים.

פורסם

אתה לא נוסע בשביל זה ,אתה מישתמש בזה לשעות מתות

לא כולם יודעים לתכנן כל רגע ורגע בטיול ,ויודעים איפה יש אוכלוסיה סבבה

עשיתי שם הרבה דברים ,פגשתי אנשים מכל העולם ,אבל מה לעשות מתוך חודש היו כמה ימים מתים

פורסם

הייתי בתאילנד חודש וחצי, לא היו לי אפילו 10 דקות "מתות", והמון להיפך - היו מלא מלא דברים שהייתי שמח לעשות ופשוט לא היה לי זמן.

לא ברור איך הצלחת למצוא "ימים מתים" שלמים.

פורסם
  • מחבר

כל אחד והחופשה שלו

תאר לך זוג שנוסע לאירופה, מבלה בחוץ עד שעות הערב המוקדמות/מאוחרות, ורוצה לראות משהו בטלויזיה במלון חוץ מכבלים בשפה זרה / סרטים בהזמנה

או לחילופין סתם אחד שנוסע לאמריקה וצריך להעביר 10+ שעות בטיסה

או סתם מישהו בטיול רגיל, שרוצה להסתלבט קצת בחדר מול איזה פרק מצחיק של X, לפני שהוא "מתדלק" ויוצא

בקיצור, כל אחד והחופשה שלו 8)

פורסם

אתם סתם מקצינים.

יש אנשים שיש להם "זמן מת" גם אם הם "אנשים נורמלים". לנסות להעביר עשרים דקות משעממות עם סידרה קלילה על מסך 4.5" זה לא פשע וגם לא "עלוב" או "עצוב".

נפח אחסון הוא לא בהכרח "קדוש" ולא בהכרח פרמטר מכריע, אבל להגיל שזה פרמטר שלא משנה זו סתם הגזמה. 16 ג"ב בהחלט "יכול להספיק", אבל בטח ובטח שאם יש לך עוד 32 ג"ב שאתה נושא לכל מקום אליו אתה הולך, זה מהווה יתרון.

• יכול להיות שיש לך ספרית מוזיקה גדולה ובנוסף אליה אתה רוצה לאחסן עוד שתי סדרות על המכשיר וכמה סרטים. אולי בשביל צפיה בזמן נסיעה - אולי לא.
  • אולי מישהו בעבודה בדיוק הוריד איזה סידרה שיש לו על המחשב ובא לך להעתיק את זה, במקום להתחיל להוריד.
  • אולי סתם בא לך להעתיק קובץ גדול כלשהו.

יש אנשים שמטיילים הרבה בין מקומות ולאו דווקא כאלה שיש בהם ציוד מחשוב נוח ומתקדם או חיבור אינטרנט מהיר מספיק בשביל להוריד דברי מהר מאוד. כשאתה יכול לרכז חלק גדול מהמדיה או מידע אחר שלך "בכף ידך", זה נוח. זה לא הכרחי, זה לא קריטי, אבל זה בהחלט מהווה יתרון מסויים על פני חוסר-האפשרות לעשות את זה.

לגיטימי לא להיות זקוק לזה, אבל אני לא מבין למה זה הופך מישהו ששמח שתהיה לו האפשרות ל"עלוב".

פורסם

כל אחד והחופשה שלו

תאר לך זוג שנוסע לאירופה, מבלה בחוץ עד שעות הערב המוקדמות/מאוחרות, ורוצה לראות משהו בטלויזיה במלון חוץ מכבלים בשפה זרה / סרטים בהזמנה

או לחילופין סתם אחד שנוסע לאמריקה וצריך להעביר 10+ שעות בטיסה

או סתם מישהו בטיול רגיל, שרוצה להסתלבט קצת בחדר מול איזה פרק מצחיק של X, לפני שהוא "מתדלק" ויוצא

בקיצור, כל אחד והחופשה שלו 8)

עם הדברים שתיארת אין שום בעיה, אבל זה לא מה שקרירין הציג.

הוא דיבר על זה שהוא השתעמם בחדר, במשך כל היום, במשך מספר ימים רצופים.

פורסם

עם הדברים שתיארת אין שום בעיה, אבל זה לא מה שקרירין הציג.

הוא דיבר על זה שהוא השתעמם בחדר, במשך כל היום, במשך מספר ימים רצופים.

זה לא היה ימים רצופים

זה היה במיצתבר כמה ימים בודדים מתוך חודש

עכשיו אני יסביר לך את הטעות הכי גדולה שהיתה לי -פשוט מאוד לקנות כרטיס חזרה מראש היה טעות גדולה

המון בגלל שהיה לי תקציב מסוים ,והיתי צריך לעשות חישובים בטיול עצמו

היו דברים שהיו עוזרים לי מאוד שלא היה לי -GPS לדוגמה שהיה מאפשר לי לטיל רחוק ברגל בלי טוק טוק או מונית

יותר כסף כמובן

בגלל שחלק מהזמן היתי לבד ,אז גם לא יכלתי לישתות בשעות מתות ,ישתכרתי שם רק פעם אחת שהיתי עם כמה אנשים

אז כן עם יש לך מספיק כסף אתה תמיד יכול לקחת אטרקציה כזאת או אחרת

עם אתה עם חברה אתה יכול לישתות

עם אתה נווט טוב או יש לך GPS אתה יכול ללכת ברגל סתם לטיל

לא היה לי את כל אלו

חלק מהפעמים יצאתי ברגל והיתי חייב טוק טוק כי לא היה לי מושג איך לחזור ,למזלי לקחתי את הכרטיסים של האכסניות

אבל חלק מהטוקטוק מנסים לעבוד אליך ולהוריד אותך במקום אחר בכוונה

למזלי אני לא כזה מטומטם

אני גם מבין שהם זונות שעושים את עצמם כאילו טעו בדרך

זה גם בעיה שליפעמים מוצאים חברה סבבה ליתחלק בטוקטוק וליפעמים לא

פעם הבא אני ינסה לימצוא קבוצה נורמלית מראש להוזיל עלויות ,תאילנד מאוד זולה אולי ,אבל עדין זה מיצתבר בטיול ארוך

פורסם

א. אני לא בטוח שזה תקף גם לתאילנד, אבל אני דיי בטוח שבאופן כללי אתה לא יכול לקנות כרטיס הלוך בלבד בלי לפחות לשריין (ולשלם) על הכרטיס חזרה.

ב. מה קשור GPS בתאילנד לכל הרוחות

ג. אם אתה לא רוצה לטייל לבד בתאילנד, אז אתה לא צריך לטייל לבד. אם יש משהו שלא חסר בתאילנד זה טיולים מאורגנים כאלה שיוצאים מדיי יום ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום. חלקם קצרים של יום אחד, חלקם ארוכים יותר של יומיים-שלושה. האיזורים האלה מתויירים באופן קבוע, ה"שיטה" עובדת כמו שעון שוויצרי והלו"ז שלך יכול להיות מנוצל ב-100%. אם יתמזל מזלך אולי אפילו תכיר כמה חברים חדשים, ותוכל להמשיך איתם את הטיול (בהתחשב בעובדה שכולם עושים בערך את אותו מסלול קבוע במילא).

פורסם
אני לא בטוח שזה תקף גם לתאילנד, אבל אני דיי בטוח שבאופן כללי אתה לא יכול לקנות כרטיס הלוך בלבד בלי לפחות לשריין (ולשלם) על הכרטיס חזרה.

לא ידעתי על זה וזה נישמע טימטום ,בארץ כזאת קשה לדעת איך הטיול ילך

מה קשור GPS בתאילנד לכל הרוחות

אני מחורבן בניווט ,ויש מקומות שרציתי ללכת אליהם ברגל ולא הלכתי -פשוט כי לא היו טוקטוקים ומוניות באזורים האלו (יערות לדוגמה )

הGPS זה לדעת את הדרך חזרה -פשוט לא היה לי אז וויתרתי

עשיתי טרק עם מדריך 3 ימים ,אבל תמיד חוזרים לאותו הכפר שזה מעצבן

ג. אם אתה לא רוצה לטייל לבד בתאילנד, אז אתה לא צריך לטייל לבד. אם יש משהו שלא חסר בתאילנד זה טיולים מאורגנים כאלה שיוצאים מדיי יום ולפעמים אפילו כמה פעמים ביום. חלקם קצרים של יום אחד, חלקם ארוכים יותר של יומיים-שלושה. האיזורים האלה מתויירים באופן קבוע, ה"שיטה" עובדת כמו שעון שוויצרי והלו"ז שלך יכול להיות מנוצל ב-100%. אם יתמזל מזלך אולי אפילו תכיר כמה חברים חדשים, ותוכל להמשיך איתם את הטיול (בהתחשב בעובדה שכולם עושים בערך את אותו מסלול קבוע במילא).

פגשתי אנשים שם ,ליפעמים גם חלקתי חדר עם אנשים

ולקחתי כל מיני אטרקציות -אבל אנשים הולכים לכל מיני מקומות שונים וגם אני ככה

ולא היה לי תקציב לטיול לקחת כל יום אטרקציה

גם רוב המקומות היו עם אנשים סבבה ,אבל מיעוט קטנטן היה עם אנשים שאני לא יכול ליתחבר איתם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים