עבור לתוכן

עכשיו נכנסתי ל. Kies ראיתי שיש עדכון ל 4.1.2, זה עדכון. רשמי?

Featured Replies

פורסם

הדבר שהכי מפריע לי בחייגן הרגיל זה עיצוב יחסית מבאס ובנוסף לא מצאתי אפשרות לסדר את האנשי קשר כמו שצריך (אנשי קשר שהשתמשת בהם הכי הרבה נמצאים למעלה)

בתכלס כל שאר החייגנים דיי דומים הבעיה היא שהם פשוט משמשים כ"עטיפה" לחייגן הרגיל בניגוד לחייגן של TW שמחליף לגמרי את החייגן הרגיל

פורסם

למה לא להשתמש במועדפים?

לי יש כ-5 מספרים של משפחה, 5 של חברים ועוד 5 של כל מיני אחרים שאני משתמש באופן תדיר יחסית.

אלה גם נמצאים במועדפים וגם מופיעים כ-widgets במסכי הבית כשאני גולל שמאלה.

פורסם
  • מחבר

איזה קטע עוד לפני שראיתי שהגבתם פה ,חיפשתי פיתרונות לחייגן של TW ומצאתי את ה exDAILER שעובד חלק ללא לאגים 8) אבל חסר לו טיפה "המראה" של ה TW אבל הבנתי שיש נושאים לעיצוב אני כבר אמצא משהו יפה .

לגבי הרומים וכאלו אין לי עדיין מושג בזה ואיך ליישם אותם ,טיפה עברתי על מדריכים אבל עדיין איני שלם עם הביצוע אז זנחתי את זה בנתיים .

עוד משהו נחמד שפותר את בעיית ה HOME BUTTEN LAG:

נ.ב :אני מאמין שרבים שמו לב לזה שיש לאג עם החייגן המובנה והרבה לא יודעים שיש לזה פתרון פשוט הנ"ל אולי כדי להציג את זה בנושא ראשי.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שימוש של מספר ימים התגלו גם החסרונות של ה exdailer לעומת החייגן המובנה של S3

1. אם התקבלה שיחה שהתפספסה אז הלוגו של exdailer לא מראה על זה כלום אלה רק אם נכנסים לתוך החייגן.

2. לא ניתן להוציא שיחות וידאו דרך ה exdailer פשוט לא מוצא אופציה כזאת חבל :(.

3. היה עוד משהו אבל ברח מזכרוני חחח אם אזכר בהמשך אוסיף.

יש לזה פתרונות או אלטרנטיבות נוספות נוחות ?

פורסם
  • מחבר

אני צריך להשתמש בשיחות וידאו מדי פעם מסיבות כאלו ואחרות .

הבנתי שיש תוכנה בשם TANGO לאנדרוייד שעושה שיחות וידאו

השאלה אם ההתקשרות עם התוכנה היא רק אם לשני הצדדים יש את התוכנה ורק עם יש לי את שם משתמש שלו או שאני יכול להתקשר בעצם עם התוכנה לכל מכשיר ולכל מספר טלפון שתומך בשיחות וידאו ולהפך כלומר אם מישהו מתקשר אלי בשיחת וידאו מובנת רגילה ואני יכול לענות באמצעות TANGO?

פורסם

מתי בפעם האחרונה ראית את האיכות של ה"שיחת וידאו" דרך הפרוטוקול שיחה רגיל (יותר נכון תמונת ואן גוך עם קירטועים ותקיעות)?

אל תגרום לעצמך סבל ויסורים ותתקין תוכנת צד שלישית כמו TANGO, SKYPE או שתשתמש בגוגל TALK המובנה בכל מכשיר אנדרואיד. וכן, שני הצדדים צריכים שהתוכנה תיהיה מותקנת במכשיר.

פורסם
  • מחבר

וכן, שני הצדדים צריכים שהתוכנה תיהיה מותקנת במכשיר.

זה הבאסה

כי יש אנשים מבוגרים שלפעמיים אני צריך לבצע אליהם שיחות וידאו אבל אין להם סמארטון אלה טלפונים ישנים של דור 3.5 ואין להם את היכולות של ה TANGO וכו לכן אני מוגבל אם זה מה לעשות .

טוב לא קריטי תמיד ניתן לחזור לחייגן הרגיל ולבצע משם שיחות וידאו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים