פורסם 2013 בינואר 1012 שנים ברגע שאני מחבר את ה s3 שלי אני מקבל עדכון. לפני שאני מוריד רציתי לדעת אם זה עדכון רשמי לארץ עם עברית?
פורסם 2013 בינואר 1012 שנים מחבר תודה. דרך אגב אני עם 4.0.4 והמכשיר מתפקד מצויין ומהיר, פרט ללאגים שלפעמים יש בפתיחה של טלפון/אנשי קשרעכשיו ראיתי אצלי מישהו גם מכשיר כמו שלי אבל עם גירסא 4.1.2 והמכשיר כולו מקרטע אז רציתי לדעת אם השדרוג במקרה שלי שווה?
פורסם 2013 בינואר 3012 שנים לא רוצה להרוס תחגיגה אבל לא ה4.0.4 ולא ה4.1.2 של סמסונג הם רומים נורמלים, בתור אחד שהתנסה בהרבה החל מהשבוע הראשון של המכשיר.הרומים של סמסונג פשוט לא זה, אני אישית משתמש ברום 4.2 נקי וההבדלים פשוט הזוים הן מבחינת תגובה, מהירות ותפקוד כללי, וכמובן זמן סוללה.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מחבר אני דווקא בכללי מרוצה מה 4.1.2 כל הממשק רץ חלק להפליא פרט לבעיה קטנה שדי מציקה לי וזה שלא נוגעים/מפעילים את אנשי הקשר/טלפון ואז כשמדליקים לוקח לו כ 2-3 שניות להציג את הממשק סוג של לאג. לפעמיים זה עולה במיידי כמו שצריך לפעמיים עולה עם לאג , מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים אתמול התקנתי לחבר את הרום slimbean (גרסה 4.2.1 נקייה) וזה עובד מצויין.http://hwzone.co.il/gadgets/news/140346מאז הכתבה הזאת יצאה גרסה סופית (דרך הלינקים שם אפשר למצוא).
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים אני דווקא בכללי מרוצה מה 4.1.2 כל הממשק רץ חלק להפליא פרט לבעיה קטנה שדי מציקה לי וזה שלא נוגעים/מפעילים את אנשי הקשר/טלפון ואז כשמדליקים לוקח לו כ 2-3 שניות להציג את הממשק סוג של לאג. לפעמיים זה עולה במיידי כמו שצריך לפעמיים עולה עם לאג , מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה?זה לא באג, זה התכנות של סמסונג.בכל מכשירי האנדרואיד שלהם, זולים ויקרים, חדשים ועתיקים, לוקח לאנשי הקשר כמה שניות להיפתח.כנראה שהם תכנתו את זה כך שלא יהיה שמור עותק בזיכרון מהיר, וצריך לטעון הכל מחדש מזיכרון איטי יותר.כנראה שהחלפת רום שלא קשור לסמסונג ישפר את המצב.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים למה לחיות עם זה?אני ממליץ לך להתקין רום נקי של אנדרואיד. חווית השימוש מתעצמת.
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים מה שחסר לי זה אפליקציית אנשי קשר/טלפון טובה כמו שיש בTWכל האפליקציות במרקט לא הצליחו לספק את אותה חווית שימוש
פורסם 2013 בפברואר 112 שנים האמת השתמשתי עד אתמול בחייגן\אנשי קשר המובנה. אתמול הורדתי exdialer והוא מצויין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.