עבור לתוכן

סטטיסטיקת פיגועים: 111 פיגועים במהלך דצמבר בגדה ובי-ם. על כמה מהם שמעתם בתשקורת?

Featured Replies

פורסם

טרור הוא טרור הוא טרור

• תגובות 40
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*טוב אחי*

פורסם

כן ..

זה ממש על משקל , גנב מגנב פטור :silly:

פורסם
  • מחבר

טרור הוא טרור הוא טרור

כשמתנחלים יפוצצו אוטובוס תלמידים ברמאללה ואח"כ יחגגו ברחובות, אז תדבר. בינתיים, כמובן, אתה גם יכול לדבר, אבל אתה פשוט יוצא אדיוט.

פורסם

טרור הוא טרור הוא טרור

באמת? זאת אומרת שאין הבדל?

אז הרשה לי לציין משהו שאתה עשית, בדיון אחר פה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552155.0

אתה קיללת מישהו, ואפילו סתם. זה למעשה ניסיון להטיל טרור? האם אתה טרוריסט? אין אצלך דרגות של אפור? הכל שחור ולבן? אולי תחשוב על מה שאתה אומר, לא כל סיסמת בחירות של מר"ץ (גם חדשה וגם מבחירות קודמות) היא תורה מסיני.

פורסם

יש סיבה שאתה חושב שקראתי לך שקרן?

האם טענת שהיית באזור, שמעת אזעקה ולאחריה קול נפץ?

זה שמצאו חלקי טילים, לא אומר בהכרח שהם לא נורו קודם לכן.

יש סיבה שציטטתי את ההודעה שלך, אתה אומר שלא נפלו טילים כשאני אומר שכן. המסקנה הבאה היא או שאני שקרן או מעוות את האמת בצורה כזו או אחרת.

אני לא הייתי באזור, אבל יש לי מספר קרובי משפחה מנישואים שכן גרים באזור, וכן שמעו קולות נפץ. כמו כן יש לי קרוב משפחה ששיך לאבטחת היישוב שבו הוא גר ולכן מקבל התראות על כל יציאה. אם עדיין יש לך ספיקות אני מזמין אותך לעבור ביום הבחירות בעוטף עזה, אני אהיה שם בשעות הצהריים כנראה. אני אוכל לקחת אותך באופן אישי לביקור ולהראות לך את ההודעות שהתקבלו.

במידה וכן יידע אותי מראש כדי שאוכל לראות שמי שצריך להיות במקום אכן יהיה במקום.

פורסם

שים לב למספר הבא, נורו 14000 טילים על הדרום (לפי פרסומים בעיתונות) האם אתה מאמין שהיו 14000 פרסומים? אפילו 1400? אני חושב שאם תחפש לא תמצא אפילו 140. זה אמור לתת לך מושג לגבי כמה מתייחסים בתקשורת לנושא.

אתה מצפה ל-14000 פרסומים בעיתונות? אתה חי בסרט רע אם אתה חושב שזה הגיוני. אני מצטער לבאס אותך, אבל מה שיש בעיתונות - כמו שנאמר פה קודם, זה מה שמעניין את כלל הציבור, ואם תצא תצא מהסרט שאתה חי בו - תבין שזה אולי עצוב, אבל רוב הציבור ממש לא מתעניין בכל פצמר שנפל בשטח פתוח רבע ק"מ מהרצועה, או כל ניסיון שיגור כושל מהרצועה, או כל טעות של מערכת האיכון. אגב, אותם קרובי משפחה גם שמעו אזעקה/צבע אדום, או רק קולות נפץ? תבדיל בין ניסיונות שיגור כושלים לבין שיגורים לשטחי ישראל, מערכות ההתרעה יודעות לעשות את ההבחנה (חלק גדול מניסיונות השיגור, אולי אפילו רובם, הם כושלים ומתפוצצים בתוך שטחי הרצועה. מיותר לציין שזה "אשמתנו" ואנחנו ומה שקרה בעצם זה שצהל תקף גן ילדים ולא היה ניסיון שיגור רקטה באזור בכלל, או שקר דומה).

פורסם

יש סיבה שציטטתי את ההודעה שלך, אתה אומר שלא נפלו טילים כשאני אומר שכן. המסקנה הבאה היא או שאני שקרן או מעוות את האמת בצורה כזו או אחרת.

אני לא הייתי באזור, אבל יש לי מספר קרובי משפחה מנישואים שכן גרים באזור, וכן שמעו קולות נפץ. כמו כן יש לי קרוב משפחה ששיך לאבטחת היישוב שבו הוא גר ולכן מקבל התראות על כל יציאה. אם עדיין יש לך ספיקות אני מזמין אותך לעבור ביום הבחירות בעוטף עזה, אני אהיה שם בשעות הצהריים כנראה. אני אוכל לקחת אותך באופן אישי לביקור ולהראות לך את ההודעות שהתקבלו.

במידה וכן יידע אותי מראש כדי שאוכל לראות שמי שצריך להיות במקום אכן יהיה במקום.

אם פלוני מעביר הלאה אינפורמציה ששמע מאלמוני והיא אינה נכונה, אין הדבר אומר שפלוני שקרן.

אם הייתה יציאה, מדוע לא הייתה אזעקה ויש צורך לשאול את מישהו שייך לאבטחת הישוב?

אם לאחד הצדדים הפולטיים יש אינטרס להצניע את ירי הטילים, אזי לצד השני כנראה יש אינטרס לפרסמו. זה נראה לי בלתי סביר בעליל שהעניין יושתק. קשה לי גם להאמין שיש איסור צנזורה כלשהו בעניין.

פורסם

אתה מצפה ל-14000 פרסומים בעיתונות? אתה חי בסרט רע אם אתה חושב שזה הגיוני. אני מצטער לבאס אותך, אבל מה שיש בעיתונות - כמו שנאמר פה קודם, זה מה שמעניין את כלל הציבור, ואם תצא תצא מהסרט שאתה חי בו - תבין שזה אולי עצוב, אבל רוב הציבור ממש לא מתעניין בכל פצמר שנפל בשטח פתוח רבע ק"מ מהרצועה, או כל ניסיון שיגור כושל מהרצועה, או כל טעות של מערכת האיכון. אגב, אותם קרובי משפחה גם שמעו אזעקה/צבע אדום, או רק קולות נפץ? תבדיל בין ניסיונות שיגור כושלים לבין שיגורים לשטחי ישראל, מערכות ההתרעה יודעות לעשות את ההבחנה (חלק גדול מניסיונות השיגור, אולי אפילו רובם, הם כושלים ומתפוצצים בתוך שטחי הרצועה. מיותר לציין שזה "אשמתנו" ואנחנו ומה שקרה בעצם זה שצהל תקף גן ילדים ולא היה ניסיון שיגור רקטה באזור בכלל, או שקר דומה).

האמת שכן, אני מצפה ל 14000 פרסומים בעיתון. נכון שאני לא מצפה שכולם יהיו בכותרת. אבל לפחות שכולם יופיעו בעידכונים באתר אינטרנט.

פורסם

אם פלוני מעביר הלאה אינפורמציה ששמע מאלמוני והיא אינה נכונה, אין הדבר אומר שפלוני שקרן.

אם הייתה יציאה, מדוע לא הייתה אזעקה ויש צורך לשאול את מישהו שייך לאבטחת הישוב?

אם לאחד הצדדים הפולטיים יש אינטרס להצניע את ירי הטילים, אזי לצד השני כנראה יש אינטרס לפרסמו. זה נראה לי בלתי סביר בעליל שהעניין יושתק. קשה לי גם להאמין שיש איסור צנזורה כלשהו בעניין.

הטיעון שלך נכון לקורס בתורת המשחקים. במציאות יש לך אינטרסים לפחות כמספר המפלגות (גם נניח עלה ירוק, הם יודעים שכשיש בעיות ביטחוניות אז יש יותר אנשים שיבואו להצביע ולכן למרות שאחוז החסימה קבוע הם יצטרכו יותר מצביעים. בנוסף יש יותר מצביעים פוטנציאליים שיחשבו שהביטחון יותר חשוב ולכן יצביעו לליכוד\עבודה ואפילו מר"ץ שכן מתייחסת לנושא, ואל תשכח שגם בצג השני יש לך אינטרסים לפחות במספר ארגוני הטרור ותומכיהם שלא לדבר על מדינות שכנות. אבל כל מה שצריך בארץ זה שמשפחה אחת תחליט משפחת מוזס וככה רוב הציבור לא ישמע על זה)

פורסם
  • מחבר

לכל צד יש אינטרסים, העניין הוא שבהקשר הנידון האינטרסים נבדלים ברובד יותר עמוק. מן הסתם, כל הצדדים (הישראלים) שמחים שאין טילים, אבל צד אחד מנסה להציג זאת כהישג (שנראה מרשים פחות אם יש טילים) ואילו הצד השני מנסה להראות זאת כנכונות האוייב להדברות (שנראית כנה פחות אם בינתיים הם ממשיכים לירות עלינו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים