עבור לתוכן

מבקש מפרט לגיימינג ב5500+ ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים).

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אבל אם יש הרכבה בחינם, לא אתנגד.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. פתח תקווה (KSP אולי).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני מבקש חומרת Intel\Nvidia לגבי מעבד וכרטיס גרפי (לא לשאול למה פשוט לקחת כעובדה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כרטיס גרפי אולי.

בתודה מראש,

אסף.

פורסם

ראשית - אני מציע לך בחום לצרף את המסך (והתקציב שלו) למפרט כדי שנוכל לאזן ולהתאים אותו באופן מיטבי.

כרטיס מסך - ממש בימים אלה מתנהלת אצלנו קניה קבוצתית של GTX670/HD7970 בגרסאות מעולות בהנהחה של ~500-600 ש"ח ממחיר השוק. לגיימר כבד כמוך אסור לפספס אותה!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551059

תענה על זה ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

כרגע נראה לי שאני אסתפק ב660TI ולגבי המסך עוד לא קונה אבל זה יהיה כנראה "23 עם 8MS. מה שחשוב זה שמדובר על 1080P (לפחות זה מה שנראה לי חשוב).

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

בבקשה תעזרו לי זה לא בקשה למפרט מיוחד.

תודה מראש.

פורסם

מעבד:

[..] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1020

לוח אם:

[..] ASROCK Z77 PRO3 ₪608

זיכרון:

[..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL - בלעדי לחברי הפייסבוק בשיתוף עם "מור לוי" היבואן הרשמי. ₪1799

מארז:

[..] ANTEC ONE (FRONT USB3) w/o PSU ₪281

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL ₪339

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪218

דיסק קשיח:

[..] WD BLUE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 2500 ש"ח ! ₪399

דיסק קשיח 2:

INTEL SSD 330 120GB ₪616

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5512

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

האמת שהייתי מעדיף מחברה קצת יותר מוכרת כמו TMS או KSP.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

נ.ב המעבד לא חלש מדי? לא עדיף 3470 או 3570? ולגבי הזיכרון כמה יהיה ההבדל אם אני אקח אחד של 8?

איך זה למשל?

אני צריך רק להוסיף לוח כי אין לי מושג איזה מתאים ואיך בוחרים את הנכון.

ועוד דבר: בפורום כתוב שהGTX670 אמור לעלות 1734 עם קירור של סטוק בTMS. האם זה עדיין נכון?

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪915 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td] Scythe MUGEN 3 REV B

מחיר: ₪209 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪650 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Corsair 8Gb CML8GX3M1A1600C9 CL9

מחיר: ₪278 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black

מחיר: ₪933 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Kingstone SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM

מחיר: ₪542 [/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪2173 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]

סה"כ: ₪5700

[/td][/tr][/table]

פורסם

תודה רבה על התגובה.

האמת שהייתי מעדיף מחברה קצת יותר מוכרת כמו TMS או KSP.

יותר מוכרת? למי? קרא פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.0

IQPC היא אחת החנויות היותר מוכרות ומוערכות כאן בפורום וגם מניסיוני האישי. הסר דאגה מליבך.

יש גם את RSM וזיגזג שאני יכול להמליץ אישית ועל TMS שאני לא מכיר גם יש חוו"ד טובות בפורום.

KSP היא ממש לא הבחירה הראשונה שלי לקניית מחשב שלם.

* המעבד לא חלש יותר ומסוגל ל-OC משמעותי יותר. מה שאתה לקחת לא מסוגל ל-OC כלל.

* סטיק בודד זה חסר משמעות כמעט.

* לקחת ספק טוב בהחלט אבל מהסדרה הבסיסית של SEASONIC בניגוד למה שאצלי שחזק, איכותי ושקט יותר.

* לקחת זיכרון יקר בהרבה ללא צורך

* דיסק קשיח רועש ויקר ללא כל סיבה (דיסק 2T מצויין של SEAGATE עולה 514 ש"ח ב-IQPC עכשיו).

* לא חושב שהדגם הזה של ה-SSD משתלם - תבדוק בפורום "אמצעי איחסון".

* ב-TMS ה-GTX670 יעלה לך 1734 בגרסת הסטוק אבל הוא רועש ולא מוצלח ל-OC .

ב-IQPC ה-GTX670 בגרסת ה-WINDFORCE2 המצויינת יעלה לך 1740 ש"ח אם תקנה אצלם.

יותר טוב מזה, HD7970 בגרסת DUAL-X המעולה שחזק עוד יותר ו-OCר מעולה יעלה לך רק 1700 ש"ח אם תמהר.

פורסם
  • מחבר

תכלס, אני סומך עליך ואתה בטוח מבין הרבה יותר טוב ממני בדברים האלה אבל לצערי התעלמת מפרט אחד מאוד חשוב... אמרתי שאני לא רוצה לעשות OC.

דבר שני, אני מתאר לעצמי שKSP הם לא משהו בשירות אבל אם אני לא טועה יש להם מחירים דיי טובים יחסית לאחרים וחוץ מזה הם ליד הבית שלי אבל ברור לי שעדיף חברה אמינה עם שירות טוב.

בכל מקרה מה האופציות העדיפות אם אני לא מתכוון לעשות OC?

שוב תודה.

פורסם

לקחתי בחשבון שאתה לא עושה OC אבל זה נכנס לך בתקציב בלי פשרות ושומר לך אופציות לעתיד.

בלי OC (וחבל) קח מעבד I5-3470 עם לוח H77 כלשהו מפירמה מוכרת ותחסוך ~300-400 ש"ח.

KSP כמעט אף פעם לא יוצאים זולים יותר במפרטים כאלה ויש את עניין המקצועיות בהרכבה ובבדיקות (ושירות אחרי הקניה) שם אני חושב שיש עדיפות ברורה לחנויות מקצועיות ומוכרות בפורום. לקניה של ציוד היקפי או פריטים בודדים יכול להיות שאתה צודק.

מעל הכל, KSP לא קרובה להתחרות במחיר של ה-HD7970 והוא נמכר בכ~700 ש"ח יותר בפעם האחרונה שבדקתי!

http://ksp.co.il/?uin=15760

ה-GTX670 אצלם נמכר במעל 1900 ש"ח במזומן:

http://ksp.co.il/?uin=17807

פורסם
  • מחבר

אחרי שיקול כל הדברים שאמרת החלטתי באמת להזמין מהחנות הזאת (IQPC) אבל לא ללכת לכיוון של OC כי אני לא מכיר בכלל את התחום ואין לי ממש זמן להתעסק עם זה. האופציה היחידה היא שאולי יעשו לי OC בחנות...

בכל מקרה עפ"י ההמלצה שלך ושינויים (גם יחסית עפ"י דבריך) בניתי את זה:

מעבד:

[..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪537

זיכרון:

[..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪191

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL - בלעדי לחברי הפייסבוק בשיתוף עם "מור לוי" היבואן הרשמי. ₪1799

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪498

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL ₪339

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪218

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 7200.14 2TB SATA3 7200RPM - המחיר הזול בארץ. נקודה ! ₪510

דיסק קשיח 2:

INTEL SSD 330 120GB ₪557

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5604

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

האם כדאי לשנות משהו או ללכת על זה?

תודה רבה.

פורסם

חוץ מהמארז המופרז הכל בסדר

פורסם

דווקא לדעתי מארז מצויין באחלה מחיר, משתיק בצורה טובה יותר מהסונטה/סולו/סילאו/H2 וכנראה שגם מ-P280.

שינויים שניתן לעשות זה לקחת את הקירור הזה שעדיין יספק קירור מצויין בצורה שקטה מאוד בדומה למוגן בכמעט חצי מחיר.

כמו כן, ניתן גם ללכת על הלוח הזה כאשר החסרונות שלו לעומת ה-H77-D3H הם בעיקר הגודל (אם אתה לא מתעסק הרבה בביטנוחו בשדרוגים, לא אמור להוות מטרד כלשהו) וטיפה פחות חיבורים (לדוגמא האודיו ו2 יציאות פחות של USB3) ועולה 376 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

וואו תודה רבה כל חיסכון חשוב.

אז אני כנראה משנמך לKATANA.

לגבי הלוח, לא אמרת שאני צריך לוח עם H77? כי עפ"י זה עשיתי את ההחלטה.

פורסם

ההמלצה בלוחות היא לקחת את הכי זול שמתאים לצרכים שלך מחברה טובה.

אם ללוח b75 יש מספיק חיבורים בשבילך ולא חסר לך כלום בו ואתה לא עושה raid, אז אין לך סיבה לשלם יותר על לוח h77.

שים לב שלקאטנה יש "רק" 6 חודשים אחריות במקום שנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים