פורסם 2013 בינואר 512 שנים שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון.ציטוט1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 76. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ירושלים קנייה בחלקים רצוי באזור תלפיות9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).חשוב הרד דיסק גדול 2TB וצורב.10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתכננת שדרוג בשנים הקרובות ולכן חשוב לי מעבד חזק אפילו ברמת I5 3470 במידה ויכנס לתקציב.דרך אגב אם אוכל למכור את המחשב הישן אני יכולה להעלות תקציב בכמה שאשיג עליו:E2140 1GB שכרון 160 GB הרדיסק והשאר ג'נרי בסיסיבלי מקלדת ועכברומסך 17 אינץ LCD ישן של LG.תודה מראש,pninitt
פורסם 2013 בינואר 512 שנים מפרט אפשרי:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilמעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪915קירור למעבד:Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95Wכמות: 1 - מחיר: ₪40לוח אם:Gigabyte GA-B75M-D3Hכמות: 1 - מחיר: ₪353מארז:באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדשכמות: 1 - מחיר: ₪290זיכרון:Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5Vכמות: 1 - מחיר: ₪120קשיח למחשב שולחני:Toshiba 1TB 3.5" SATA 3כמות: 1 - מחיר: ₪376כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪2199המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2156 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/dutam7x1
פורסם 2013 בינואר 512 שנים ^ לא רע בכלל * רמת השקט תהיה 7 בקושי אבל בהתחשב בתקציב זה מצויין. * בעוד 60 ש"ח אפשר להכפיל את ה-RAM לסטיק של 8GB
פורסם 2013 בינואר 612 שנים * בעוד 60 ש"ח אפשר להכפיל את ה-RAM לסטיק של 8GBה-elpida 8GB אזל ולא יחזור למלאי, למה? ככה נאמר על ידי הנציג הטלפוני שלהם, הסיבה? בעיית אמינות (זה מה שנרמז)ונכון לעכשיו הם יעבדו עם מותג "חזק" יותר משמע Corsair.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים TMS היא לא החנות היחידה בארץ שמוכרת RAM ובכלל...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.0
פורסם 2013 בינואר 612 שנים TMS היא לא החנות היחידה בארץ שמוכרת RAM ובכלל...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502567.0וטוב שכך.עכשיו אם יואיל כבודו להציע מפרט בנוסף...ולא יחכה..
פורסם 2013 בינואר 612 שנים אלפידה מייצרת חלק ניכר מזכרונות קינגסטון (אם אני לא טועה, אפילו פה ושם עבור קורסאייר) לכן אני בספק אם יש בעיית אמינות. כשרציתי לרכוש בעבר חלקים במספר חנויות אמרו לי שלא יהיו ואחרי פרק זמן מסויים המוצר הופיע שובף לכן קח את מה שאומרים לך בחנויות בערבון מוגבל.בכל מקרה, מצטרף להמלצה על המפרט. במידה ואין צורך בחיבור DVI אפשר לחסוך 50~ ש"ח ולקחת את ה-B75MA ולהשתמש בהפרש הכספי הזה לשדרוג הראם או כחלק משדרוג כונן הקשיח (שכן היא רוצה 2TB).אם בכל זאת כונן הטרה ו-4GB זיכרון ישארו, לא קריטי אבל הייתי שוקל להחליף את הכונן הקשיח לסיגייט שכן מחירו ירד- הוא עולה 20 ש"ח יותר אך הוא גם מהיר יותר ומבחינת הזיכרון הייתי שוקל להחליף לזה של סמסונג שעולה אותו הדבר עם מתח נמוך יותר של 1.35V.
פורסם 2013 בינואר 612 שנים אלפידה מייצרת חלק ניכר מזכרונות קינגסטון (אם אני לא טועה, אפילו פה ושם עבור קורסאייר) לכן אני בספק אם יש בעיית אמינות.את זה לא אני אמרתי, תגיד זאת לנציג הטלפוני שענה לי, 1700-508-506בכל מקרה, מצטרף להמלצה על המפרט. במידה ואין צורך בחיבור DVI אפשר לחסוך 50~ ש"ח ולקחת את ה-B75MA ולהשתמש בהפרש הכספי הזה לשדרוג הראם או כחלק משדרוג כונן הקשיח (שכן היא רוצה 2TB).אם בכל זאת כונן הטרה ו-4GB זיכרון ישארו, לא קריטי אבל הייתי שוקל להחליף את הכונן הקשיח לסיגייט שכן מחירו ירד- הוא עולה 20 ש"ח יותר אך הוא גם מהיר יותר ומבחינת הזיכרון הייתי שוקל להחליף לזה של סמסונג שעולה אותו הדבר עם מתח נמוך יותר של 1.35V.אפשרי בהחלט ^פותח האשכול? דעתך? תגובתך?
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר אהלןלפני שאני רוכשת לי מחשב חדש- לאור העובדה שהרכישה נדחתה מאז כתיבת ההודעה, האם ידוע לכם אם ישתנה משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.