עבור לתוכן

מפרט ב2200 לשימושים מיוחדים.

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון.

ציטוט

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ירושלים קנייה בחלקים רצוי באזור תלפיות

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

חשוב הרד דיסק גדול 2TB וצורב.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתכננת שדרוג בשנים הקרובות ולכן חשוב לי מעבד חזק אפילו ברמת I5 3470 במידה ויכנס לתקציב.

דרך אגב אם אוכל למכור את המחשב הישן אני יכולה להעלות תקציב בכמה שאשיג עליו:

E2140

1GB שכרון

160 GB הרדיסק

והשאר ג'נרי בסיסי

בלי מקלדת ועכבר

ומסך 17 אינץ LCD ישן של LG.

תודה מראש,

pninitt

פורסם

על הישן אפשר לקבל עד 200 שקל נראה לי.

פורסם

מפרט אפשרי:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪915

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪40

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪353

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪290

זיכרון:

Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V

כמות: 1 - מחיר: ₪120

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 1TB 3.5" SATA 3

כמות: 1 - מחיר: ₪376

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2199

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2156 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/dutam7x1

פורסם

^

לא רע בכלל :xyxthumbs:

* רמת השקט תהיה 7 בקושי אבל בהתחשב בתקציב זה מצויין.

* בעוד 60 ש"ח אפשר להכפיל את ה-RAM לסטיק של 8GB

פורסם
* בעוד 60 ש"ח אפשר להכפיל את ה-RAM לסטיק של 8GB

ה-elpida 8GB אזל ולא יחזור למלאי, למה? ככה נאמר על ידי הנציג הטלפוני שלהם, הסיבה? בעיית אמינות (זה מה שנרמז)

ונכון לעכשיו הם יעבדו עם מותג "חזק" יותר משמע Corsair.

פורסם

אלפידה מייצרת חלק ניכר מזכרונות קינגסטון (אם אני לא טועה, אפילו פה ושם עבור קורסאייר) לכן אני בספק אם יש בעיית אמינות. כשרציתי לרכוש בעבר חלקים במספר חנויות אמרו לי שלא יהיו ואחרי פרק זמן מסויים המוצר הופיע שובף לכן קח את מה שאומרים לך בחנויות בערבון מוגבל.

בכל מקרה, מצטרף להמלצה על המפרט. במידה ואין צורך בחיבור DVI אפשר לחסוך 50~ ש"ח ולקחת את ה-B75MA ולהשתמש בהפרש הכספי הזה לשדרוג הראם או כחלק משדרוג כונן הקשיח (שכן היא רוצה 2TB).

אם בכל זאת כונן הטרה ו-4GB זיכרון ישארו, לא קריטי אבל הייתי שוקל להחליף את הכונן הקשיח לסיגייט שכן מחירו ירד- הוא עולה 20 ש"ח יותר אך הוא גם מהיר יותר ומבחינת הזיכרון הייתי שוקל להחליף לזה של סמסונג שעולה אותו הדבר עם מתח נמוך יותר של 1.35V.

פורסם

אלפידה מייצרת חלק ניכר מזכרונות קינגסטון (אם אני לא טועה, אפילו פה ושם עבור קורסאייר) לכן אני בספק אם יש בעיית אמינות.

את זה לא אני אמרתי, תגיד זאת לנציג הטלפוני שענה לי, 1700-508-506

בכל מקרה, מצטרף להמלצה על המפרט. במידה ואין צורך בחיבור DVI אפשר לחסוך 50~ ש"ח ולקחת את ה-B75MA ולהשתמש בהפרש הכספי הזה לשדרוג הראם או כחלק משדרוג כונן הקשיח (שכן היא רוצה 2TB).

אם בכל זאת כונן הטרה ו-4GB זיכרון ישארו, לא קריטי אבל הייתי שוקל להחליף את הכונן הקשיח לסיגייט שכן מחירו ירד- הוא עולה 20 ש"ח יותר אך הוא גם מהיר יותר ומבחינת הזיכרון הייתי שוקל להחליף לזה של סמסונג שעולה אותו הדבר עם מתח נמוך יותר של 1.35V.

אפשרי בהחלט ^

פותח האשכול? דעתך? תגובתך?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אהלן

לפני שאני רוכשת לי מחשב חדש- לאור העובדה שהרכישה נדחתה מאז כתיבת ההודעה, האם ידוע לכם אם ישתנה משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים