עבור לתוכן

בחירת טאבלט עם 3g סביב ה 2500 שח.

Featured Replies

פורסם

היי, נושא בכותרת.

תודה רבה

מתן

פורסם

למה לקמץ בפרטים - עזור לנו לעזור לך!

מה השימושים הצפויים?

למי הוא מיועד?

למה אתה צריך 3G בכלל? tethering מהסלולרי הרבה יותר נוח לדעתי למשל...

פורסם
  • מחבר

פשוט כי לא ידעתי על מה לענות :)

שימושים קשה לי קצת כרגיל, אני מניח שמדובר על אינטרנט ושירבוט.

לאמא שלי, שהיא לא לגמרי טכנולוגית אז משהו אינטואיטיבי זה חשוב.

כי זו אמא שלי ואם אני אוסיף עוד שלב בדרך זה יפחית משמעותית את נוחות השימוש שלה.

פורסם

לא לגמרי הבנתי...

היכן היא תשתמש בו? בבית או בדרכים?

יש את הנקסוס7 של אסאס/גוגלעם 3G שעולה בערך 250$ בחו"ל, לא יודע כמה זה יוצא בארץ.

בשביל "שירבוט" חשוב לקחת מכשיר מוביל עם הטאצ' הטוב ביותר וזה הנקסוס7 במחירים האלה.

יש כמובן אייפדים למיניהם אבל אני לא מתמצא מספיק כדי להמליץ. אני מניח שמבחינת ממשק משתמש הם הכי נוחים אבל יקרים רצח ומוגבלים בכל מיני תחומים בהשוואה לחלופות.

בשביל לעשות tethering מהנייד כל מה שצריך זה אפליקציה פיצפונת ש"שמה" לך widget שבלחיצה אחת אתה מפעיל ומכבה אותו בנייד.

כל השאר אוטומטי ולא דורש שום התעסקות. אם השימוש הוא בבית בכלל לא צריך 3G ומספיק WIFI.

עם 3G אתה צריך להחזיק עוד קו ולשלם עליו.... גם לקוות שתמיכת החומרה ברשתות מלאה.

אם לא קריטי לך 3G והשימושים הם סטנדרטיים (גלישה/מייל/סרטים/מוזיקה) אפשר לחסוך ה-מ-ו-ן ולקנות טאבלט סיני איכותי, חזק וזול:

קרא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=551768.msg4704457#msg4704457

פורסם
  • מחבר

השימוש הוא בדרכים לא בבית. בנקודות שאין בהם WIFI שאפשר לסמוך עליו.

ו thetering זה באמת אופציה אבל הסלולארי צריך להיות מחובר קבוע לחשמל (צריכת סוללה גבוהה)

מה שכן, יש לנו סים כפול , כלומר על אותו חשבון של הסלולארי הרגיל אפשר להשתמש בשני מכשירים

אחד לגלישה לצורך העניין בטאבלט ולכן זה לא בעיה מבחינתי :)

פורסם

על הסים הכפול אתה משלם אקסטרה, לא?

בכל מקרה, tethering ממש לא לוקח כל כך הרבה בטרייה (מניסיון) כי המסך כבוי...

עם הטאבלטים הסיניים לפחות (אולי גם עם הנקסוס7) אתה יכול לטעון את הסלולרי מהטאבלט דרך USB אם תרצה :lol:

יש גם טאבלטים סיניים עם 3G אבל אני פחות מכיר והם כבר לא רחוקים מהמחיר של הנקסוס7 אם אתה רוצה שגם שאר המפרט יהיה טוב.

עוד לא הבנתי מה זה "שירבוט" אבל כפי שציינתי, זה דורש את הטאצ' הכי טוב שיש וזה כנראה או נקסוס7 או אייפד.

אם אתה נעול על 3G וחייב יכולות "שירבוט" אני מניח שהנקסוס7 הוא הבחירה המועדפת.

אם אתה יכול להסתדר עם tethering בלי "שירבוטים" אפשר לחסוף המון המון כסף.

עוד אפשרות מצויינת בטווח המחירים שלך - SAMSUNG NOTE 2 המעולה. אמנם "רק" 5.5 אינטש ויקר מאוד אבל הוא הכי נייד, 3G מעולה כמובן כי זה טלפון סלולרי בעצם ויכולות ה"שירבוט" שלו עם ה-S-PEN שבא איתו הן ללא תחרות.

פורסם
  • מחבר

אני לא משלם.

בכל אופן הנקודה המלאה היא שיש לי דיל באורנג' בו אני מקבל זיכוי על מכשיר שאני קונה (טאבלט או סלולארי) בעל דור 3

סכום הזיכוי הוא עד 2500 שח

ולכן חיסכון של כסף פחות משפיע עלי במקרה ספציפי זה.

פורסם

זה זיכוי אמיתי או תמורת מינימום שימוש?

כי אם זה השני זה בלוף אחד גדול וכובל אותך לתוכניות הלא משתלמות שלהם שיעלו לך המון כסף בסופו של דבר.

אתה חייב לקנות מאורנג' או חופשי לקנות איפה שבא לך?

ב-99% מהמקרים עיסקאות כאלה מאוד לא משתלמות - ראה הוזהרת!

אתה יכול להסביר מה זה "שירבוטים" בדיוק?

פורסם
  • מחבר

זיכוי אמיתי. אין שום מינימום שימוש.

אני יכול לקנות איפה שבא לי והם יזכו אותי לפי כמה ששילמתי.

אני מודה לך על ההזהרה אבל זה דיל קבוצתי דרך חברה. אז לשם שינוי הוא כן משתלם (נדיר אבל קורה)

:)

לרוב אתה באמת צודק

פורסם

אתה יכול להסביר מה זה "שירבוטים" בדיוק?

פורסם
  • מחבר

ברמה של שרטוט בצייר לא יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים