עבור לתוכן

התלבטות בין 3 דגמים

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה.

הלחטתי לרכוש מחשב נייד למטרות של תוכנות שירטוט לצורך לימודים וביחד עם זאת למטרת משחקים.

3 הדגמים הסופיים לאחר חיפוש ממושך הם : samsung. asus, hp

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22973454&af=2055&bid=true

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21113&cf=zap

HP pavilion עם מפרט דומה לשני האחרים.

הדבר שהכי מעניין אותי זה רמת הגימור, איכות החומרים, חוזק המעטפת.

קראתי מספר ביקורות ולפי מה שהבנתי ש HP קצת נשאר מאחור לעומת SAMSUNG הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ממישהו שרכש אחד משלושת המחשבים.

פורסם
  • מחבר

על מנת לקבל תגובה לפוסט הקודם החלטתי לענות על הסקר...

* מטרות המחשב- עבודה עם תוכנות כגון Solidworks, Pro E , Ansys תוכנות הדורשות ביצועים גרפיים גבוהים + משחקים כבדים וחדשים.

* גודל המסך - לפחות 15.6 עדיפות ליותר גדול.

* משקל רצוי - לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא משנה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

,

וכו) - VGA

* בלוטות - עדיף

* גודל מינימלי וסוג של

- 750-1000 עדיפות ל SSD בשביל מערכת הפעלה

* כונן CD/DVD? צורב - כן

* כונן Bluray - לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית - אין חשיבות אבל המחשב חייב להיות עם 3 שנים אחריות

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כפי שציינתי בפוסט הקודם.

בהתחלה התחלתי עם 4 חברות - Dell, HP, Asus, Samsung

התקציב שהוקצב הוא 4000 שקל ולאחר בדיקה ממושכת ראיתי שהמפרט מקסימלי של Delll Inspirion פחות טוב מזה של שלושת האחרים ולכן החלטתי לוותר על Dell.

אני די אוהב את המחשבים של HP אבל לפי מה שיצא לי לקרוא באינטרנט יש להם בעיה עם איכות וחוזק החומרים וזה הדבר הכי חשוב לי בנוסף ל מקלדת איכותית פלסטיקה באיכות גבוה וכאן אני מבקש את עזרתכם ומכל מי שיש לו HP Pavilion לשתף אותי בחווית השימוש.

בנוסף הייתי שמח לשמוע מה עדיף מבחינת הדברים החשובים לי בין שתי החברות הנ"ל: Samsung/Asus.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה

ומאיזה בחינה ה"סמסונג עדיף"?

פורסם

כרטיס מסך טוב יותר בעיקר ומסך מט.

פורסם
  • מחבר

זהו שאני די סגור על הסמסונג אבל הייתי רוצה לשמוע מה היא איכות החומרים בסדרה הנ"ל.

פורסם

אני חושב שה-N56 של אסוס עדיף על הסמסונג לשימושים האלו.

עבדתי מספר שנים בתחום התכנון המכאני ומהניסיון בתחום אני חושב שרזולוציה עדיפה על כוח עיבוד במקרה הזה.

לפותח הדיון, אם זמן הסוללה כלל אינו משנה - למה לא לקנות מחשב נייח קטן יחסית?

מחשב בפורמט slim itx או אפילו desktop itx לא יהיה גדול וכבד כמו מחשב נייח קלאסי אבל יציג ביצועים של אחד.

כבר אמרתי את זה מספר פעמים בפורום - מחשבים ניידים נופלים בהרבה ממחשבים נייחים מבחינת מעבדים, אבל מבחינה גרפית הם רחוקים מאוד.

פורסם
  • מחבר

יש ברשותי מחשב נייח שאיתו אני יכול לעבוד מהבית אבל אני רוצה לרכוש מחשב נייד על מנת לקחת אותו ללימודים או לעבודה...

פורסם

בקשר לאסוס, יש לי מחשב נייד אסוס K55A

מחשב קצת שונה אבל זה אותו גימור ועיצוב, ומהבחינה הזאת אני נותן לו 100

אזור הפד, איפה שהעכבר הוא מאלמניום מה שמונע את התופעה הידועה במיוחד המחשבים חזקים(כמו שאתה צריך) שהאזור מתחמם והיד שמאלית ממש רותחת.

אני אישיתי, סבלתי מהתופעה הזאת המחשבים ניידים אחרים ואני אומר לך תחלס בלב שלם רק בזכות הפטנט הזה הייתי הולך על אסוס.

בכל מקרה, דעתי האישית בקשר לעיצוב וגימור של אסוס 10 מתוך 10

ולפי איך שאתה מתאר את צרכי המחשב שלך, לדעתי אסוס באמת יספק לך את כל מה שאתה צריך מעל ומעבר.

משהו קצת יותר טוב מהחשב הזה זה קצת יותר מדי.

אבל אם כסף זה לא בעיה שלך אז אתה תמיד יכול לזרוק עוד כמה מאות שקלים למשהו יותר טוב אבל שוב זה כבר יהיה פשוט מיותר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים...

איפה ניתן למצוא באזור חיפה תצוגה גדולה של מחשבים ניידים?

פורסם

לפותח הדיון, אם זמן הסוללה כלל אינו משנה - למה לא לקנות מחשב נייח קטן יחסית?

מחשב בפורמט slim itx או אפילו desktop itx לא יהיה גדול וכבד כמו מחשב נייח קלאסי אבל יציג ביצועים של אחד.

כבר אמרתי את זה מספר פעמים בפורום - מחשבים ניידים נופלים בהרבה ממחשבים נייחים מבחינת מעבדים, אבל מבחינה גרפית הם רחוקים מאוד.

Access denied, יש לך דוגמא ל-Slim ITX ו-Desktop ITX נחמדים?

(שנמכרים בארץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים