עבור לתוכן

שאלה בקשר לגלקסי 3

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני קניתי גלקסי 3 רשום שדגם הוא GT-I9300 דגם זה כמו I9300 ?

ועוד דבר אני מנסה לעשות עדכון במכשיר עצמו הוא רושם לי" ההתקן שלך שונה. אין עדכוני תוכנה זמינים"

אבל יש לכמה אנשים שאני מכיר יש עדכון ל4.1.2

למה אין לי?

פורסם

i9300 זה קיצור של הדגם המלא gt-i9300

לא יודע אם סמסונג הוציאו עדכון רשמי ל4.1.2 יכול להיות שמה שראית זה רומים עצמאיים.

כדי לעדכן לגרסה הרשמית הכי עדכנית תוריד את SAMSUNG KIES, חבר עם כבל את המכשיר למחשב והרץ בדיקת עדכונים

פורסם

אלא אם קנית את המכשיר מחנות פרטית ואז הדרך היחידה לעדכן את מערכת ההפעלה היא להוריד ולצרוב לבד.

פורסם

מה? למה?

ואם החנות לא נגעה ברום של המכשיר? אין סיבה שKIES לא יעדכן

פורסם

כמעט ולא ריאלי שהחנות לא נגעה במכשיר לפני המכירה. כמעט כל החנויות הפרטיות מביאות את המכשירים ביבוא פרללי, לרוב ממדינות מזרח אירופה.

הרום שבדרך כלל מותקן על המכשיר לא תומך עברית וטכנאי החנות מתקין בעצמו את הגירסה שנראית לו מתאימה.

בפועל מתקינים רום כלשהו עם תמיכה חלקית בעברית ואז דורשים עוד 100-200 שח בעבור התקנת רום עם עברית מלאה.

כל רום שהוא לא רישמי מסמסונג לא יכול לקבל עידכון מkies.

פורסם

מאיפה קנית?

זה לא סביר אך יש סיכוי שבאמת לא נגעו לך במכשיר. תבדוק אם ייש מקלדת של סמסונג המקורית עם עברית, אם כן אז רוב הסיכויים שהחליפו ROM.

פורסם

אם רשום ש"ההתקן שונה" סימן שצרבו על המכשיר משהו אחר. אם לא היה עדכון זמין לרום מקורי פשוט יהיה רשום שאין עדכון.

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי את מכשיר בגאדג'ט מובייל

רשום לי "ההתקן שונה"

אך אני עכשיו מעדכן עכשיו??

פורסם

תנסה להבין קודם מה עשו לך למכשיר ומה אתה מנסה להשיג. אם אתה רוצה עברית "נקייה" (יישור לימין) אז אין לך ברירה אלא להוריד מוד כלשהו שהוא 4.1.2. כל רום אחר מקורי אחר דורש תוכנה כלשהי "לפתוח" את כל השפות, וגם אם תעשה את זה העברית תכתב מיושרת לשמאל (יש מקלדת של סמסונג בעברית החל מ-4.1.2)

אם זה לא משנה לך, ומבלי לדעת יותר מדי מה הולך אצלך במכשיר, אני יכול לנחש שהדרך הכי טובה עבורך היא להגדיר CSC מחדש (משהו שיבצע מחיקה לכל המכשיר) ואז אתה אמור להצליח לעשות emergency firmware recovery עם kies.

פורסם
  • מחבר

טוב אני רוצה להתקין את גרסה 4.1.2

מאיפה אני מביא גרסה של עברית ואך אני עושה את זה??(מדריך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים