עבור לתוכן

קניית JIAYU G3

Featured Replies

פורסם

ממ יש כזה (G3) לאחד שאני מכיר.. שיחקתי בו קצת והוא מאוד נחמד!

אין עברית אבל אפשר לשלוח דברים בעברית\לקבל.

יש לו משהו מוזר שאם מטעינים אותו ומתקשרים למישהו\שיחה נכנסת, אם תשים את הפלאפון באפרכסת אתה מקבל זרם קטן שקצת מקפיץ - תשכח מלדבר באמצע טעינה אם יקרה לך.. (בעצם יש ספיקר)

חבר שלי שקנה את המכשיר נדפק בגלל המכס.. לקחו לו בסביבות 500 ש"ח קנס (ממה שהוא אמר לי)

מי שניתפס מבריח במכס מותר לחייב אותו בכפל מס. לא חושב שכדאי להתחכם על סלולרים מעל 150 דולר ולהצהיר על מחיר כוזב, יש סיכוי שיתפסו.

• תגובות 33
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נשמע מוזר התופעה שתיארת אצל חבר שלך ב-G3 עם החישמול. זה כנראה פאק ביצור במכשיר שלו.

בכל אופן, יש לו סוללה מפלצתית של 2700 מילי-אמפר. לצורך השוואה ברוב המכשירים החדישים יש בערך 2000 מילי-אמפר.

למען האמת אני דיי סולד מה-THLים למינהם. משהו במראה הזיופי מדי של HTC (אהמ אהמ מחזיר במכשיר HTC DHD) עושה לי רע בגוף ולכן אם מחפשים מכשיר ברמה הזו עדיף זה- http://www.pandawill.com/umi-x1-smart-phone-45-inch-hd-ips-retina-screen-mtk6577-dual-core-1g-ram-android-40-3g-gps-20mp-front-camera-p70387.html

כל מכשיר אנרואיד ניתן להריץ עברית, לפחות ברמת הכתיבה וקריאה. אומנם הממשק לא תמיד יהיה עיברי, אבל זה כבר משהו אחד. בכל אופן יש שלוש מדרגות בתמיכה בעברית מהקל לקשה-

*מקלדת- אפשר להוריד מגוון ללא בעיה מהפליי סטור.

*RTL- יישור לימין. דורש בדר"כ תמיכה מהרום, בא בסטוק של גרסה 4.

*ממשק עברי- דורש הגדרה של תמיכה ברום. יתכן ואם הגרסה היא ICS או JB, תלוי ביצרן יהיה בילט-אין.

פורסם

המון אנשים עכשיו דווקא קונים את ה STAR B94M!

מאוד זול! 160$.

חפשו ברשת אותו ותראו שאין עדיין ביקורות כי הוא היה במחיר של ה G3 אבל הורידו מחירים.

מה גם שהוא מגיע עם אנדרואיד 4.1 מובנה.

אני קניתי ואני מחכה להגעתו כמו עוד הרבה אנשים ברשת.

פורסם
  • מחבר

יש מסך מסוג Star B94M QHD

Resolution QHD 960 x 540 pixels

- יש מסך מסוג G3- IPS RETINA

וגורילה גלאס

Resolution 1200 x 800 pixels

איזה מסך עדיף מבין השניים ????

תודה

פורסם

המסך של ה G3 יותר טוב. אבל השאלה אם תבחין בהבדל. הרזולוציה של ה B94M גדולה יותר משל הגלקסי S2!

לי זה מספיק. ב160$ אני לא מחפש משהו אחר! מה גם שה B94M תומך בתדר של 850! וזה מאוד חשוב עכשיו כשיש תחרות כל כך גדולה בסלולרי.

פורסם

למכשיר יש ח*א GPS..הם אפילו רושמים את זה באתר ובנוסף הוא לא תומך ברשת של פלאפון/הוט כמו שצריך - תדר 900 במקום 850..

פורסם

לגבי ה-GPS לא ידעתי למען האמת. והעובדה שהוא לא תומך ב850 זה נכון וברור. כרגע אין מכשיר מעניין שמציע את זה שהוא לא מרובע ליבה ועולה $300. אני הצעתי אותו במקום ה-THL שהציעו וכמובן שהוא נחות מה-G3 הנהדר.

כיום אני לא רואה מכשיר טוב יותר מה-G3 שבאמת מציע את הטוב ביותר שניתן למצוא במכשירים הסינים במחיר של $200 (ובגלל שהוא כבר בשוק תקופה- ביקורות לא חסר!). מי שכבר רוצה לקפוץ שלב למרובעים שעולים פי 1.5, לכיוון ה-$300, שיהיה בהצלחה ועל הדרך גם יקבל "תוספות" של מצלמה עם רזולוציה גבוה יותר, מסך גדול יותר, תמיכה ב-850 שמתאימה לפלאפון/הוט מובייל ועוד כמה פיצ'רים קטנים שכרגע לא עולים לי בראש.

פורסם

זה אותו דגם "שהמליצו" קודם לכן ואני ציינתי שהוא לא משהו לדעתי.

אני אציין שאחת הסיבות לטובת הG3 היא המסך 4.5" שלו שבעל רזולוציית 720P וזכוכית גורילה גלאס.

אם זה לא מספיק, יש מעבד דואל-קור, סוללה עם קיבולת גבוה של 2700 מילי-אמפר שזה המון, ו1 ג'יגה ראם.

זה על קצה המזלג ותשימו לב לפרמטרים הללו כשאתם משווים את המכשירים.

החסרון כמו שנחרש כאן אין-ספור פעמים, אין תמיכה ב-850 שזה התדר הדומיננטי ברשתות פלאפון/רמי לוי/הוט מובייל.

פורסם

כן ו GPS שבקושי מתפקד

פורסם

או שאני רואה כפול, או שאתה טוען שגם ה-GPS ב-G3 דפוק כמו ב-UMI-X1 שציינת עליו שה-GPS בו דפוק. :nixweiss:

פורסם

התבלבלתי, רק בX1 של UMI הם אפילו טוענים בעמוד של המוצר שהGPS דפוק.

הבעיה עם הG3 כאמור זה המחסור ב850 מעבר לזה באמת פלאפון מעולה

פורסם

כן זה קצת מוזר הקטע עם הטעינה שהוא מחשמל :screwy:

חוץ מזה, חבר שלי טוען ששומעים מספיק טוב בשיחות (כלפי 2 הצדדים שמשתתפים בשיחה), במשחקים קצת שיחקתי אצלו בפרוט נינגה ועובד טוב אולי מידי כמה זמן תקיעה פה ושם ..

המסך רואים בו טוב ומצלמה זה תלוי.. אני לא הכי אהבתי אבל היא עושה את העבודה.

פורסם

בשביל מכשיר ב-800 שקל שכזה אי אפשר לבקש יותר.

מקבלים בתוכו מכשיר שהוא חצי דור מחוד החנית הקיים כיום.

במשחקים ובפרט בפרוט נינג'ה, יש מאמץ למעבד שיכול להיות הריץ תוך כדי הרבה ג'אנק סיני שמגיע סטוק על המכשיר ושווה להסיר כדי שהוא יריץ יותר בקלות. דבר נוסף הוא המסך שידוע שבמכשירים סינים לפעמים קצת פחות קולט. אבל כל זה מתגמד לעומת המחיר הקטן.

*המצלמות במכשירים הסיניים ידועות כסוג ב' קצת. איני יודע אם בדקת את התמונה במכשיר או במחשב בסופו של דבר. כי כשמגדילים על המסך הגדול- התוצאה שונה מהותית. כמובן יש להשוות בצורה ישירה תמונה לתמונה עם מכשיר דגל מוכר.

פורסם

לגבי טאץ' באמת שהוא סבבה לגמרי אבל עדיין לא כמו אייפון\גלקסי וכו'.. אבל הוא לא קשה מידי.. הוא סבבה. - אין סיבה לבקש יותר במחיר הזה.

לא בדקתי תמונות במסך של המחשב אבל ביחס לS3 שלי, יש הבדל ענק (כמובן שהS3 לקח). שוב, המצלמה לא גרועה , אבל לא מעולה.

שורה תחתונה (לדעתי), מכשיר מאוד משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים