עבור לתוכן

קניית JIAYU G3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות את JIAYU G3

http://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html

האם יש למישהוא המלצןת עליו הוא בא עם אנדרואיד 4.0 אך העברית אינה כלולה בו

האם התמיכה של אנדרואיד 4 בעברית תאפשר שליחת SMS בעברית ???

האם קימים לו רומים תומכי עברית אם כן אנא שלחו לי לינק

האם ב 204 דולר יש משהו יותר טוב חוץ מאשר נקסוס 4 שניסיתי להשיג ישירות ולא הצלחתי

תודה

• תגובות 33
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נא תגובתכם

תודה

פורסם

שמעתי עליו רק דברים טובים :)

אני חושב שבמחיר שלו הוא הכי טוב,אבל אני במקומך היית מחכה ל6588.

אני חושב שכמה אנשים בפורום אחר כבר ניסו אותו. אהמאהמIANDROIDאהמאהמ.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

לאיזה מכשיר התכוונת - "אבל אני במקומך היית מחכה" ל6588

תוכל לשלוח לינק

תןדה

פורסם

אני גם תכננתי לקנות אחד שכזה והייתי במעקב אחריו מתי תחזור האספקה, עד שמישהו פקח לי ת'עיניים והזכיר לי שכלקוח "חוט מובייל" הוא לא תומך טוב בתדרים שלהם ולכן ירדתי ממנו.

פורסם

אני גם תכננתי לקנות אחד שכזה והייתי במעקב אחריו מתי תחזור האספקה, עד שמישהו פקח לי ת'עיניים והזכיר לי שכלקוח "חוט מובייל" הוא לא תומך טוב בתדרים שלהם ולכן ירדתי ממנו.

צודק,שכחתי להזכיר שהוא לא תומך בתדרים של פלאפון,יש את הניומן שכן תומך.

תודה על התגובה

לאיזה מכשיר התכוונת - "אבל אני במקומך היית מחכה" ל6588

תוכל לשלוח לינק

תןדה

לינק למה? דיברתי על המעבד MTK6588 שהוא מרובע ליבה,זול וחזק באופן מחשיד(סתם :) )

פורסם
  • מחבר

אצל אלו ספקי סלוללר המכשיר יעבוד חוץ מ הוט מובייל

פורסם

גולן,סלקום,אורנג,012

בעיקרות כל רשת שמבוססת על אורנג או סלקום

פורסם

מאתם אומרים על המכשיר משתלם במחיר שלו? האתר אמין? יש מכס על מכשיר כזה? הוא מתחת ל1200 שקל

או שבכלל עדיף מכשיר מבית ZOPO?

פורסם

יש מעמ על המכשיר,אני לא בטוח בקשר למכס.

רוב הסיכויים שזה 33%.

תחפש עליו ביקורות ברשת,אבל בסך הכל שמעתי שהוא טוב.

אתה צריך מכשיר דחוף או שאתה יכול לחכות?

פורסם

פנדה וויל אתר בעל שם ידוע. אומנם מעט נטוי במחלוקת, אבל מוכר. פידבקים אתה יכול לחפש עליו בגוגל.

מיסים זה עד 1200 ש"ח, מכס מעל $75. רוב הסיכויים תחויב במכס שזה יוצא סביב ה-30%. בדר"כ טלפונים סינים לא נתפסים במכס, אז תקווה לטוב. אולי אפשר לבקש מהחנות להצהיר על ערך נמוך ואז הרווחת!

הביקורות והפידבקים לגבי ה-G3 חיוביים מלבד תקלה קטנה במסך שהיה מקבל עיוות צבעים, אך הבעיה תוקנה והכל פיקס עכשיו.

למה G3 ולא כל הדור החדש מבוסס המעבדים המרובעים? כי אם תסתכל על יחס עלות תועלת תראה שהמחיר שלהם מתחיל ב-$300 בערך, כאשר ה-G3 עולה "כולה" $200. אומנם זה להוסיף 100 דולר הפרש, אבך זה כבר חצי מחיר של ה-G3.

מנגד, למה כן לקנות את המרובעים? כי לחלקם הגדול יש תמיכה בתדר 850! במידה ואתה בהוט מובייל/פלאפון. סיבה נוספת היא אם אתה רוצה להיות "בחוד החנית" כבר עכשיו- לך עליהם וככה תוכל לחסוך קניה של מכשיר בטווח הקרוב.

המכשירים של זופו נחמדים, אבל היום אין להם שום מכשיר מיוחד להציע לאור הG3 הנהדר שמביא נגיעה מהטוב של הכל.

פורסם

ממ יש כזה (G3) לאחד שאני מכיר.. שיחקתי בו קצת והוא מאוד נחמד!

אין עברית אבל אפשר לשלוח דברים בעברית\לקבל.

יש לו משהו מוזר שאם מטעינים אותו ומתקשרים למישהו\שיחה נכנסת, אם תשים את הפלאפון באפרכסת אתה מקבל זרם קטן שקצת מקפיץ - תשכח מלדבר באמצע טעינה אם יקרה לך.. (בעצם יש ספיקר)

חבר שלי שקנה את המכשיר נדפק בגלל המכס.. לקחו לו בסביבות 500 ש"ח קנס (ממה שהוא אמר לי)

פורסם

אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את טיב הסוללה שלו

וגם עוד המלצות על חנויות ששולחות לישראל

תודה!

פורסם

ממ יש כזה (G3) לאחד שאני מכיר.. שיחקתי בו קצת והוא מאוד נחמד!

אין עברית אבל אפשר לשלוח דברים בעברית\לקבל.

יש לו משהו מוזר שאם מטעינים אותו ומתקשרים למישהו\שיחה נכנסת, אם תשים את הפלאפון באפרכסת אתה מקבל זרם קטן שקצת מקפיץ - תשכח מלדבר באמצע טעינה אם יקרה לך.. (בעצם יש ספיקר)

חבר שלי שקנה את המכשיר נדפק בגלל המכס.. לקחו לו בסביבות 500 ש"ח קנס (ממה שהוא אמר לי)

אפשר להביא מסין ישירות זאת לא הבעיה , למי ששאל כן אני יכול לחכות אבל לעד? תמיד יוצא משהו חדש יותר.

יש המלצות לחניות מסין? רשתות וכאלה?

דא נשמע לי הזוי שאיאפשר להתקין עברית הרי זה אנדרויוד אפשר הכל לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים