עבור לתוכן

LUMIA 920, מדהים!

Featured Replies

פורסם

חברים שלום,

דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל!

בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה

סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP.

מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICATION שקבלתי WHATSAPP ואז אני רואה את השם כמו שצריך.....

אשמח לעזרה בבקשה!!!

• תגובות 40
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרגע סיימתי לעדכן את ה920 בעידכון ה"פורטיקו".

רשימת שיפורים שהוא מביא:

Update 8.0.10211.204

Messaging improvements. A great messaging experience is now even better. You can now add multiple recipients at the same time when you send a text message and automatically save unsent text messages as drafts. You can even edit received text messages before you forward them.

Text replies to incoming calls. Can't take a call? Now you can send a prewritten text reply to a caller directly from the call answer screen. It's a nice way to let people know that you're not ignoring them.

Internet Explorer improvements. You can now change your settings to prevent pictures from downloading automatically—an easy way to help keep data usage low. You can also delete selected sites from your browsing history and leave the rest intact.

Wi-Fi connectivity. Got a favorite Wi-Fi network? Windows Phone 8 will now prioritize Wi-Fi connections based on your connection history.

Other improvements. Includes many other improvements to Windows Phone.

לגבי המחיר, הצפי הוא לירידה במחיר ברגע שיורוקום ישיקו אותו בצורה רשמית, לפי דעתי, התמחר יהיה טיפה יותר זול,בסביבות ה3200, אבל עדיין, הוא פשוט שווה.

פורסם
  • מחבר

אני בדיוק גם קמתי וראיתי כי יש עדכון! אעדכן אחריו

תקלה מוזרה בעניין השמות, לא חושב שזה קשור למכשיר, מאיפה יבאת את השמות למכשיר? אני למשל חיברתי את הנוקייה הישן שלי לoci ואז הוא בעלה אותם לskydrive ואז זה הסתנכרן אוטו'

פורסם

יבאתי מ OUTLOOK ואז מ GMAIL נסיתי הכל.....

איך אני מעדכן תוכנה אולי זה יעזור??????

תודה!!!!

פורסם
  • מחבר

לי בהתחלה הייתה בעיה של כפילות, אבל זה בגלל שעשיתי סינכרון לא נכון, תנסה לסנכרן מחדש מבלי גוגל בהתחלה, רק מהטלפון, זה אומר שאתה צריך לאפס למכשיר, תעשה לעדכון בכל מקרה הוא רק מוסיף , דבר נוסף, תמחק את המכשיר מהרשימה באתר אחרת הוא לא יתן לך לבצע הורדות

פורסם

בעוד כשעתיים וחצי ישיקו רשמית את הלומיה בישראל.

מענין מה יהיו המחירים.

פורסם
  • מחבר

הנוקיה דרייב אמור לעבוד נכון?!

אני בטוח שקראתי על זה איפשהו, תחלס לא כזה קריטי לי אבל יהיה נחמד ביותר!

בכלל שירותי מפות בנוקיה

מעצבן לראות את כל המדינות הערביות ה"נאורות" מסביבנו ברשימה וישראל לא...

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם יורקום עכשיו וביררתי, שירות המפות כרגע כבר עובד, רק שהעברית עדיין לא עובדת, זה יסודר כאשר תצא גרסה סופית (-:

נכון גם לגבי נוקיה דרייב, תצא גרסה גם לארץ הקודש!

פורסם

אכן יש מפות, כבר כמספר ימים.

מסתבר שבסדרת הלומיה מוצגת גירסה אחרת של המפות מאשר בסימביאן, כך שבלומיה ישראל כן מופיעה ובסימביאן לא. מעצבן מאוד.

קראתי על זה קצת והבנתי שהסיבה לכך שלא היו מפות היא הסכסוך שקיים בישראל. הבנתי שנוקיה לא רוצה להתערב בסכסוכים נפיצים שכאלה, או משהו כזה. מסתבר שגם בקפריסין אין מפות. (למי שאיננו יודע, חלק מהאי קפריסין "כבוש" ע"י טורקיה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים