עבור לתוכן

LUMIA 920, מדהים!

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן שאלתי עליו פה.. וקניתי אותו מKSP, שכרגע הם היחידים שמוכרים פה בארץ.. עד שיורוקום יתאפסו על עצמם(מאוחר כרגיל)...

בתחילה המכשיר היה נתקע לי בתדירות כ"כ גבוהה...הייתי איתו שבוע והוא נתקע המון, שלחתי אותו לבדיקה והחליפו לי למכשיר חדש, וזהו! המכשיר היה תקול...המכשיר החדש אדיר! שום תקלות או ריסטרטים, עובד מהר וזה עוד לפני העדכון המדובר שאמור לצאת גם לנוקיה, מערכת ההפעלה פשוט תענוג, אמנם עדיין בתחילתה ואין המון אפליקציות, ויש עוד כל מיני שיפורים שצריכים לדעתי להיות אבל תאמת שלא חסר לי כלום, חוץ מWAZE שאמור לצאת בזמן הקרוב, מצלמה מדהימה!!! פשוט ככה! הסנכרון עם הרשתות החברתיות מעולה, צפייה באתרים ממש כמו במחשב רגיל.. עם אקספולרר 10 לWP.

ממליץ בחום! אמנם יקר מאוד אבל שווה!

וידאו קצר שצילמתי על הלומיה למי שרוצה הראיתי שם גם את האפליקציה המגניבה PHOTOBEAMER

http://youtu.be/dNeREUrAIy8

ד"א המחיר ירד טיפונת, ראיתי בZAP שהוא מתחיל ב3989 ש"ח עד 3999

• תגובות 40
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מכשיר בהחלט מרשים.. ברגע שיהיה מחיר נורמלי אני קונה.

פורסם

מכשיר שהייתי ממליץ אותו להורים שלי. אישית אני כרגע עם גלקסי נוט 2 שרכשתי ב2300 (במזל כמובן) ואני רואה מכשירים כמו לומיה 920 ואייפון 5 לא משתלמים בכלל.

פורסם

נו, אז זה הצליח לנוקיה.

לדעתי אם הם רוצים לעלות חזרה לסוס במהרה הם צריכים תמחור אגרסיבי, או לפחות נורמלי למכשירי הדגל שלהם.

בכל אופן, טוב לדעת. :)

אגב, אני לא רואה הסתערות של הציבור על מכשירי WP. מישהו יודע מה שיעור המכירות של המערכת?

פורסם

ברוב העולם יש גידול של כמה אחוזים בודדים ל WP, אין אפילו מדינה אחת שהם הגיעו ל 10%.

גם HTC וגם נוקיה עושים עבודה מאוד מרשימה, מהמכשירים הזולים ועד היקרים. הבעיה היא חוסר תמיכה מצד מפתחי האפליקציות, לא מבין למה זה ככה, זה כל כך פשוט לפתח למערכת הזו...

בקשר לתמחור אגרסיבי, בשביל זה יש את המכשירים הזולים יותר, ראה HTC 8S ו NOKIA LUMIA 620, דור קדימה בהשוואה לכל דבר אחר שתראה במחיר הזה. יותר זולים מ HTC ONE V או המקבילים שם סוני ומגיעים עם חומרה הרבה יותר חזקה. דיי ברור שה LUMIA 620 במחיר כזה רק בשביל לשבור את השוק שנשלט על ידי אנדרואיד (מכשירים במחירים של 1000-1500 שקל).

אין גם עוד מערכת הפעלה אחת בשוק שעובדת בצורה כל כך טובה עם רק 512M זיכרון, תראה את ה PREVIEW שעשו ל 620, במבחני דפדפן הוא ניצח את ה GALAXY S3 שעולה יותר מכפול. עם 1G ה LUMIA 920 משאיר אבק לרוב המכשירים האחרים.

נ.ב.

בהתאם לביקורות על הסוללה של ה 620 אני כנראה אקנה אותו, אם הסוללה תיהיה דפוקה אני אלך על ה HTC 8S למרות שיש בו כמה דברים שמפריעים לי. אני פשוט לא רואה סיבה לקנות מכשיר אחר במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

המכשיר אכן עובד בצורה חלקה להדהים,לא קורה שיש תקיעות או משהו, המצלמה מפתיעה כל רגע מחדש, זה עוד לפני העדכון שצפוי לשפר את האיכות! סתם דוגמה, צילום לילה ללא פלאש יוצא ממש טוב, אתמול השוויתי עם אייפון 5... לא שבאמת היה צורך... בנוגע למחיר,צודקים בהחלט,יקר! ברגע שיורוקום יתחילו בשיווק אגרסיבי אנשים יגידו ויקנו, יש להם מותר טוב ללא ספק האפליקציות, בנתיים יש לי המון ,לפחות כל מה שאני צריך, חוץ מwaZe שצפוי לצאת לפי מה ששמעתי.. קראתי כתבה על כל שיש גידול ממש משמעותי בכמות האפליקציות שכבר נחתמו ע"י ms וזה מורגש, יש המוןן, ברור שלא כמו אצל המתחרות..אבל לאט לאט

ד"א המתנה הכי פופולרית לקריסמס היא.. לומיה 920 מצטער אם חזרתי על חלק ממה שכבר רשמתי למעלה

פורסם

מצלמה מדהימה!!! פשוט ככה!

אם מצלמה זה מה שחשוב לך, למה לא קנית את ה-808?

פורסם

כי יש לו רק מצלמה?

פורסם

אני גם מתלבט לקנות נוקיה ...אחרי שמכרתי את האייפון 4 שהיה לי כי המצלמה שלו היתה זיפט ..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא רק מצלמה, אם הייתי מחפש רק מצלמה הייתי קונה פשוט מצלמה... הממשק שלו, מערכת הפעלה מצויינת ונוחה. ויש עוד הרבה... ופשוט כי לא רציתי אייפון, לא סובל אותם, ואנדרואיד בכלל לא בא בחשבון

פורסם

זה ממש לא רק מצלמה, אם הייתי מחפש רק מצלמה הייתי קונה פשוט מצלמה... הממשק שלו, מערכת הפעלה מצויינת ונוחה. ויש עוד הרבה... ופשוט כי לא רציתי אייפון, לא סובל אותם, ואנדרואיד בכלל לא בא בחשבון

לא אני לא קונה מצלמה , בשביל זה יש מצלמפון .. ואם כבר , אז כבר .. קונה משהו איכותי , משחקים ושאר ירקות לא מעניין אותי , ככה שכבר אין מה לעשות עם האייפון 4 .

חשבתי על סוני אבל היות וזה אנדרואיד אני לא חושב שאלך עליו ..

מאוד מסקרן אותי מה נוקיה עשו בסיבוב הזה במיוחד עם WP8 והחומרה שהמכשיר 920 מציע .. רק שהמחיר קצת לא שפוי ..

פורסם

לנושא, מישהו מכיר טלפון סיני זול עם מצלמה מעולה? זה נראה כאילו כל טלפון שלי יצא להיתקל זול מפרט טוב אבל מצלמה על הפנים?

פורסם

ופשוט כי לא רציתי אייפון, לא סובל אותם, ואנדרואיד בכלל לא בא בחשבון

למה?

פורסם

יאק , אפל ..

אני מעדיף כבר להשאר עם הנוקיה הישן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים