עבור לתוכן

טיפים: איך לשפר את זמני הסוללה במכשירי אנדרואיד

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שיש בהכרח קשר בין סמארטפון לצורך לקבל הכל בדחיפה. אני שונא לקבל דברים בדחיפה כי זה פשוט מציק לי. אני אוהב לבדוק דוא"ל, לבדוק את הפייסבוק וכן הלאה - כשאני מחליט שהגיע הזמן לבדוק. אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לעשות דברים "חכמים" - לא בדחיפה.

זה בדיוק העניין, אתה בקלות יכול לשלוט מה כן יבצע את הדחיפה הזו ומה לא - גם אם לכאורה נראה שזה בלתי אפשר, בלי צורך להתפשר על דברים אחרים, כמו סגירה גורפת של האינטרנט למשל, רק בשביל להימנע מלקבל התראות מחלק מהאפליקציות, בזמן שאתה מוותר על הדרך על אלו שאתה כן מעוניין לקבל התראה מהן.

פורסם

:xyxthumbs:

בכל מקרה לי זה נוח לקבל הכל ב"דחיפה".

מבחינתי כל הנוחות זה שאתה יכול להתעדכן באותו הרגע במה שקורה.

ברור לי שלהרבה אנשים זה נוח וזה גם מאוד הגיוני. :)

פורסם
  • מחבר
אני לא חושב שיש בהכרח קשר בין סמארטפון לצורך לקבל הכל בדחיפה. אני שונא לקבל דברים בדחיפה כי זה פשוט מציק לי. אני אוהב לבדוק דוא"ל, לבדוק את הפייסבוק וכן הלאה - כשאני מחליט שהגיע הזמן לבדוק. אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לעשות דברים "חכמים" - לא בדחיפה.

מסכים לכל מילה ,גם לי זה יותר נוח לקבל דברים במרוכז כשאני מתפנה + חוסך משמעותי בסוללה= מרוויח משני הכיוונים .

עם זאת, כיבוי חיבור נתונים זה לא רלוונטי בגלל דברים כמו Whatsapp, מבחינתי

מסכים , לאלו שמשתמשים בתוכנה כמסרונים העיקרי הדבר בעייתי.אני אישית לא משתמש בתוכנה הזו להעברת מסרונים אלה רק לשליחת קבצים. והשימוש העיקרי אצלי ובין חברי במסרונים הפנימים של הטלפון.

לגבי בהירות המסך, אני לא חושב שבאמת אפשר "להתרגל" לבהירות נמוכה. אולי אתה רגיל לזה שיש לך כאב ראש. נוח יותר לצפות במסך כשהבהירות גבוהה וזו עובדה. יש גם אנשים שצריכים משקפיים שרגילים ללכת בלי - אבל זה לא אומר שהם חכמים. אני מעדיף לשים בהירות על מקסימום ולהנות מהמכשיר שלי. שהבטריה תגמר - בשביל זה יש מטען. אם נמצאים במצב שבו צריך לשמר סוללה באופן מירבי, אפשר לנקוט בצעדים "קיצוניים".

לא מסכים בכלל . מאז שהתלחתי לעבוד עם "נתונים לנייד"(כלומר לחסוך ב50% בסוללה) הרשתי לעצמי לעבוד עם בהירות קבועה על 30-35% (רק כשאני נמצא בחוץ באור יום רק אז מעלה לבהירות הנדרשת) ,ואני רואה מצויין ואין שום כאב ראש להפך בהירות מוגזמת רק מפריעה ומציקה לי בעין. קח לדוגמא את עולם הטלוויזיות - תשים לב שמסך טוב לדוגמא מסך לד בשביל לקבל תמונה טובה ונעימה לעין הבהירות צריכה להיות גג 50 אחוז (אצלי בבית זה על 45) כנל לגבי תאורה אחורית של המסך .

שורה תחתונה מכל הטיפים שפה כל אחד צריך לקחת לכיוון שלו ולבחור לעצמו את מה שמתאים לשימוש שלו .

פורסם

איזה מכשיר יש לך?

פורסם
  • מחבר

גלקסי S3

פורסם

טוב. אולי במסך שלו בהירות נמוכה יותר מספיקה. אנסה לבדוק את זה אצל מכר מתישהו.

פורסם

35% זה בהירות רגילה לבית..

אני בבית עם 25% אפילו (גלאקסי נקסוס)

פורסם

S2 20% בתוך מבנה בדרך כלל.

בחוץ 100% ביום, אוטומי בלילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים