עבור לתוכן

טאבלט 8 אינטש או 7 אינטש ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות טאבלט סיני איכותי (עד כמה שטאבלט סיני יכול להיות איכותי...).

השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, קריאת ספרים וקצת משחקים. אני גם רוצה שיתמוך ב-bluetooth ושיהיה בעל מסך IPS.

נראה לי שהטאבלטים הגדולים (9-10 אינטש) קצת גדולים וכבדים מדי, ומצד שני אלו בגודל 7 אינטש נראו לי קטנים מדי, כמו טלפון מגודל.

לכן חשבתי ללכת על 8 אינטש. זה נראה לי הטוב שבכל העולמות. גם לא גדול וכבד וגם גודל מסך סביר (וגם מסך 3:4 שאני יותר אוהב).

אלא שלאחר מחקר יותר מעמיק, יש בעיה של זמינות. יש יחסית מעט דגמים של 8 אינטש ואם מסננים את הגרועים שביניהם אז נשארים ממש מעט. בסוף נשארתי עם שני דגמים אופציונאליים: Hyundai rock X ו- Ployer momo8 IPS.

לאחר קריאת ביקורות הבנתי שלכל אחד מהם יש גם לא מעט בעיות.

בקיצור, התחלתי לחשוב על לרדת לגודל של 7 אינטש כי שם יש מבחר גדול בהרבה וגם המחירים קצת יותר נמוכים.

השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות טאבלט 7 אינטש ? האם הוא בכלל פרקטי לקריאת ספרים ארוכים ? האם המסך לא קטן מדי ומעייף (כמו לקרוא ספר בסלולרי) ?

תודה

פורסם

8" בהחלט נשמע כמו הפשרה האולטימטיבית.

אבל נושא הרזולוציה (במיוחד לקריאה), מפרט החומרה התומכת וסוג המסך קודמים לעניין הגודל הפיזי.

ונראה לפי מה שהעלו כאן כבר בפורום שה-ainol נותן את המפגש הכי טוב בין הפרמטרים האלה לבין המחיר.

מכיוון שלainol אין דגמים של 8 או 9", ההכרעה שלך צריכה להיות בין ה-7 ל-10"

בעקבות קניה טריה התייחסתי היום לנושא 10" מול 7" בדיון אחר, המסקנות אומרות "7, הסקר חברים אומר "10...

אם יש לך זמן/אנרגיות בשביל זה, נסה פשוט ללכת לחנות עם תצוגה ולבחון 2 מכשירים זהים ברזולוציה מאותו יצרן.

פורסם

ד"א - האורורה2 כבר לא ממש זמין אבל ה-FIRE המצויין של AINOL חזר למלאי מוגבל מאוד ב~150$

http://goo.gl/LdAcn. בכלל לא רחוק מהנקסוס7 לרוב השימושים ובחצי מחיר עד הבית.

המלאי של ה-FIRE מאוד מאוד מוגבל - אל תתמהמהו יתר מדי!

הוא יעלם כמו שנעלם ה-AURORA2 המעולה (פאקינג 109$ לטאבלט פשוט אדיר - מזל שהספקתי לקנות שניים).

מהרו: http://goo.gl/LdAcn

פורסם

למה לא נקסוס 7? לא בה לפסול מוצרים סינים, לגבי עניין הגודל, ה7" הם מיני טאבלט מה שנקרא, מנסיון אם כמה טבלטים של חברים,

הוא הגודל האופטימלי לקריאת ספרים, לשימוש ביחד אחת, למשחקים מרובים עקב הגודל הפיזי והמשקל הקטן יותר.

כל מה שבין 7 ל 10.1 די פסול עצלי, סים גם לב אם הדגם שאתה רוכש הוא אם מסך 16:9 ולא 4:3 אם חשוב לך שטח מסך הסרטים.

10" טוב לעריכת תמונות יותר, עבודה על מסמכים (כמו על נטבוק 10" בערך), וכמובן יותר נחמד שיש מסך גדול לסרטים אך עניין הניידות חשוב גם הוא, אז 7" אופטימלי מכל בחינה, עצלי אישית עוד אין טאבלט אבל כננרה ירכוש N7 32GB+3G שיכנס לארץ, בינתיים אני על נטבוק 12", אבל חסרה ניידות פה חח.

פורסם

למה לא נקסוס 7? לא בה לפסול מוצרים סינים,

כי ה-FIRE עולה חצי מחיר, נותן הרבה ערך מוסף שאין לנקסוס7 (מצלמה קדמית, HDMI, הרחבת זיכרון ו-OTG מהקופסה) והוכיח פעם אחר פעם שלרוב המכריע של השימושים הוא כמעט ולא נופל מהנקסוס7.

זה למה...

פורסם
  • מחבר

נקסוס 7 הוא בוודאי מכשיר טוב יותר מהסינים, אבל אני לא יכול להשקיע בטאבלט יותר מ-800 שקל...

פורסם

כי ה-FIRE עולה חצי מחיר, נותן הרבה ערך מוסף שאין לנקסוס7 (מצלמה קדמית אחורית, HDMI, הרחבת זיכרון ו-OTG מהקופסה)

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים