עבור לתוכן

בשם האלוהים - איך נותנים לו במה?

Featured Replies

פורסם

הזבל האנושי הזה, התת אדם מעז לתבוע את ישראל על "התעללות" שעבר. הנבלה הזה החזיק את רון ארד בתא המטען שלו מי יודע כמה זמן.

הוא גם טוען שישראל נהגה בו באופן לא הומני ושהוא "חסיד אומות העולם".

עצוב שבישראל זבל אנושי כזה יכול לתבוע את המדינה על התעללות. חבל שלא זרקו אותו לאיזה צינוק וזרקו את המפתח.

ישראל 2004 :'(

• תגובות 58
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שבמקרה כאלה ראוי להפעיל את השיטה הקומוניסטית הישנה: כדור בראש, ולשלוח למשפחה חשבון על עלות הכדור. באמת, אין משא ומתן עם כאלה אנשים.

פורסם

אתם לא מסוגלים אפילו לחשוב מה חוקרים ישראלים מסוגלים לעשות!!

אבל אני מסכים,כדור בראש היו צריכים להביא לו מזמן. :bash:

פורסם

מגיע לו כל מה שעשו לו. אני מבטיח לכם שלטננבאום לא היה קל יותר. לא יכול להיות מצב ששבויים של החיזבאללה יישבו בנחת ושלווה בכלא בעוד שהשבויים שלנו יתענו אצלם בכלא.

פורסם

למרות שבמקרה הספציפי של דיראני I couldn't care less מה עשו לו בחקירה, אם הדברים שהוא אומר נכונים ייתכן שהם התרחשו יותר מפעם אחת ועדיין מתרחשים במתקני החקירות של השב"כ ושל אמ"ן ויש להפסיק זאת מיד, אבל משום מה לא נראה לי שיש בסיס איתן במיוחד למה שהוא אומר.

פורסם

אתה שוכח שרוב הנחקרים הללו הם חיות אדם ואם הייתה להם האפשרות הם היו שוחטים כל יהודי/ישראלי אשר היו רואים בדרכים לא אנושיות. להרתיע אותם לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

למרות שבמקרה הספציפי של דיראני I couldn't care less מה עשו לו בחקירה, אם הדברים שהוא אומר נכונים ייתכן שהם התרחשו יותר מפעם אחת ועדיין מתרחשים במתקני החקירות של השב"כ ושל אמ"ן ויש להפסיק זאת מיד, אבל משום מה לא נראה לי שיש בסיס איתן במיוחד למה שהוא אומר.

הוא כבר מכין case להסביר את פשר פתחון הפה שלו. אני בטוח שישנם כמה שרוצים "לשוחח" איתו בלבנון.

פורסם

אתה שוכח שרוב הנחקרים הללו הם חיות אדם ואם הייתה להם האפשרות הם היו שוחטים כל יהודי/ישראלי אשר היו רואים בדרכים לא אנושיות. להרתיע אותם לא יזיק.

זה לא לטובתם, זה לטובתנו.

פורסם

בינתיים אף שבוי אצלינו לא מת. לא מרעב, לא מהתעללות ולא אנסו אותם וכיו"ב. להיפך! עוד מפנקים אותם! איזה טרוריסט אחד, לא זוכרת את שמו, אחד כבד, תבע מהמדינה אסלה אורטופדית בשיווי 5000$ כי יש לו טחורים! ומה קורה לשבויים שלנו??? יהיה להם מזל אם יהיה להם דלי בתא מטר על מטר.

שבויים שחזרו וסיפרו מה עבר עליהם בשבי גרמו לי צמרמורת עם החוויות שעברו. אחד ישב כמה חודשים טובים בתא קטנטן וחשוך עם מזרן קש קטנטן וללא דלי אפילו לצרכים, כל הזמן היכו אותו ועינו אותו, האכילו אותו פעם בשבוע או משהו ולא נתנו לו מים במשך ימים עד שזה נאלץ לשתות את השתן של עצמו וכל הזמן הזה הוא לא ראה אור יום, איבד תחושה של זמן ולא ידע מה קורה איתו.

סיפור אחר שקראתי, שגולל מישהו שהיה בשבי המצרי במשך כ-3 חודשים בתקופת מלחמת יום כיפור ובזמן הזה עינו אותו, מספר פעמים ביימו הוצאה להורג שלו בכך שקשרו לו את העיניים, העמידו אותו אל מול קיר וירו, אך באויר ולא בו, בתקווה שימסור להם מידע. פעם אחרת אמרו שהם הולכים לכרות לו את היד וכמעט עשו את זה כדי להפחיד אותו. קרה שלא נתנו לו לשתות השד יודע כמה זמן ואז סוהר אחד הגיש לו כוס עם נוזל, ההוא שתה מבלי לבדוק מה זה (תארו לעצמכם כמה צמא הוא היה), ובסוף מתגלה שזה היה בנזין. פעמים אחדות היה בא סוהר לתא והיה אונס אותו כשהוא כפות בידיו וברגליו. זה מה שקורה בשבי הערבי והצלב האדום וכל הארגונים המתחסדים הדפוקים האלו לא שמים זין, אבל כלשאיזה טרוריסט יש טחורים אז כל העולם מתקומם! קיבינימאט, אם הוא לא היה שווה משהו בתור קלף מיקוח, אפשר היה לשלוח אותו למפעל "בונזו"!!! אבל לא, אנחנו מטפחים אותם פה!!! >:(

אסור לתת לחלאה הזה במה כי עוד יחשבו שבאמת מתעללים פה באסירים בטחוניים ואז יהיה יותר סנקציות נגדינו מכוכבים בשמיים!

פורסם
  • מחבר

בינתיים אף שבוי אצלינו לא מת. לא מרעב, לא מהתעללות ולא אנסו אותם וכיו"ב.

אני דווקא חולק עליך. להזכירך פרשת "קו 300" הידועה לשימצה.

פורסם

רק בישראל ...

הדמוקרטיה הורסת את המדינה..

פורסם

אני דווקא חולק עליך. להזכירך פרשת "קו 300" הידועה לשימצה.

תזכיר לי מה זה "קו 300"? הסעות אסירים??? סתם סתם... באמת, תגיד לי כי אני באמת לא בטוחה שאני יודעת...

הכוונה שלי היתה היא שהכולאים, אנחנו, לא עושים להם שום דבר שישתווה למה שהשבויים עוברים אצלם והחוק במדינה מגן עליהם והם עדיין יש להם את החוצפה לבוא ולתבוע אותנו על התעללות! אני רק סופרת את הרגעים עד שכל מיני ארגוני מתחסדים מסביב לעולם יתחילו לצוץ כמו פטריות אחרי הגשם כדי לתקוף את ישראל ולהאשים אותנו שהחזקנו ערבים מסכנים במרטפי עינויים של השב"כ ודחפנו להם קנה של אם-16למקום שבו השמש לא זורחת, בשעה שהם מתעלמים מגורל החטופים שלנו שלא פגעו באף אחד ולא מגיע להם לשבת מאחורי סורגים, ובטח ובטח שלא לעבור מסכת עינויים כמו שהם בוודאי עברו.

פורסם

הוא אמר שאנסו אותו נכון?

איזה משוגע יגיע ביצור הזה?!

הוא ממציא את כל זה רק בשביל שבעוד יומיים אולי ישחררו אותו(היית רוצה)

פורסם

הוא אמר שאנסו אותו נכון?

איזה משוגע יגיע ביצור הזה?!

הוא ממציא את כל זה רק בשביל שבעוד יומיים אולי ישחררו אותו(היית רוצה)

לאאא! לא התכוונתי אליו! אחד משלנו שהיה בשבי המצרי נאנס בזמן שישב שם.

הרפש הזה טוען שהחוקרים שפכו עליו מים חמים וקרים וגם אנסו אותו. (אוי ואבוי!!!).

במקל אף אחד לא רוצה לנגוע בו אז בתחת שלו?:smiley11:

בטח דחפו לו קנה של אם-16 אבל בטח הוא סתם ממציא.

פורסם

תשמעי גם אני לא יודע את כל הפרטים של קו 300 אבל אם אני זוכר נכון זה הולך בערך ככה:

קבוצת מחבלים תפסה אוטובוס מלא נוסעים (קו 300 כמובן) וניסתה לחטוף\להרוג את כולם

הצלחנו להשתלט על האוטובוס ואז אמרו שהמחבלים נהרגו בזמן החילוץ

מה שהתברר בסוף זה שהמחבלים נשארו בחיים והוצאו להורג ליד האוטובוס ע"י כוחות ההצלה

שוב פעם אני לא סגור על הפרטים הנ"ל אז אני אשמח לתיקונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים